![]() |
#1 |
![]() İSTANBUL - Kahramanmaraş Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği (KADAK) Başkanı Sait Kılıçsallayan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düşmesinden sonra başlayan ve 27 saattir süren arama - kurtarma çalışmalarıyla ilgili çarpıcı bilgiler verdi.
'KÖSELE AYAKKABILARLA DAĞA ÇIKTILAR' Bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Sait Kılıçsallayan, " Alperen Ocakları'na bağlı BBP'li gençler, 'Başkanımızı biz kurtaracağız' diyerek kösele ayakkabılarla dağa tırmanmaya başladı. Kösele ayakkabılarla dağa tırmanan gençler donma tehlikesi geçirebilir. Şu anda aktif olan kurtarma ekipleri, bu gençleri aramaya koyuldu. İnşallah üzücü bir haber gelmez" şeklinde konuştu. 'BÖYLE SOĞUK GÖRMEDİM' Bölgeye ilk olarak KADAK'ın vardığını söyleyen Kılıçsallayan," Aramalarımızı sürekli sürdürüyoruz. Şu anda mola verdik, aramaları diğer ekipler sürdürüyor. Biz, KADAK olarak bugüne kadar bir çok kurtarma olayına katıldık. Ben böyle soğuk görmedim. Aramalara ara vermeden devam edeceğiz" dedi. BARİKATLAR KALKTI İlk aramada dağa tırmanmak isteyenleri önlemek için güvenlik koridorlarının ve barikatların bulunduğunu söyleyen Sait Kılıçarslan, ikinci aramadan sonra bu güvenlik önlemlerinin birden ortadan kalktığını, BBP'li gençlerin de bu şekilde dağa çıkmaya başladığını söyledi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Allah onlara ve hepimize sabır versin, oradakilerin de yardımcısı olsun...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok saçma yaptıkları gençlerin.Duygusal davranmakla hiç bişey başarılamaz o yüzden işi bilene bırakıp bekleyip dua etmekten başka çare yok şuan.Kendilerini ölüme atmışlar bile bile... yazık...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu iş cesaret gösterisine dönüşmemelidir.
Aksi taktirde istenmeyen sonuçlarla karşılaşılabilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kayıp Olanların Bulunamaması Ve Helikopterin Düşmeside Kendi İhmalleri Yüzünden Bence. Dünyanın Diğer Uçundakını Bulabiliyolarsa Burunları Dibindekileri Haylı Haylı Bulurlar Neden Bulamıyolar Sinyal Alamadıkları İçin. Sinyal Neden Alamıyolar Yine Aynı Şekil Vericilerin Bakımını Yapmadıkları İçin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Böyle fevri davranan aklı evvellere sinir oluyorum.. Bir de arama ekipleri onlar için vakit harcayacak..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah yakınlarına ve Tüm sevenlerine sabır versin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |