AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-17-2010, 00:58   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Red face BDP bir öyle bir böyle!
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "100 yıldır devam eden Kürt sorunu, genç askerlerin sırtına yüklenerek çözülemez. Kürt sorununun çözümü dağlarda değil, şehirlerdedir, fabrikalardadır. Tankla topla bu sorun çözülmez." dedi.



Aralarında BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, milletvekilleri Bengi Yıldız, Ayla Akat Ata ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in de bulunduğu bir grup BDP'li, Lice'nin ardından operasyonların devam ettiği kırsala doğru gitmek istedi. BDP'lileri taşıyan araçların oluşturduğu konvoy, Lice-Bingöl karayolunun ikinci kilometresinde jandarma tarafından durduruldu. BDP'li bazı milletvekilleri ve partililerin, Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında basın açıklaması yapmalarına, can güvenliği gerekçesiyle izin verilmedi. Jandarma tarafından durdurulan BDP konvoyu, bir saat bekledikten sonra trafiğe kapatılan Lice- Bingöl yolunda basın açıklaması yaptı.

Diyarbakır İl Jandarma Alay Komutanı Albay Eyüp Şeker, milletvekilleri Yıldız ve Ata ile yaptığı görüşmede, ''Bölgede operasyonlar sürüyor. Terör örgütü tarafından döşenen patlayıcılar var. Can güvenliği nedeniyle sizi bırakamıyoruz. Yalnız milletvekillerinin dokunulmazlığı var. Onlar isterlerse geçebilirler.'' dedi.

Bunun üzerine milletvekili Yıldız ve Akat, bölgeye gösteri için gitmediklerini ifade ederek, ''Bir yaraya parmak basmak için buradayız. Onların geçişine izin verilmiyorsa, biz gitmiyoruz. Valilikle yeniden alınacak karar doğrultusunda hareket edeceğiz.'' diye konuştu.

Grup, bir süre durduktan sonra trafiğe kesilen yolda basın açıklaması yapmaya karar verdi. Yolu trafiğe kapatan jandarma birliklerinin önünde konuşan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Bugün biz tankların değil, tanklar önümüze çıktı. Burada her an bu gençlerden birileri ölebilir. Bir ananın bir babanın yüreğini ateş düşebilir. Bu gençler inşallah sağ salim evlerine dönerler." diye konuştu. Demirtaş, "100 yıldır devam eden Kürt sorunu, genç askerlerin sırtına yüklenerek çözülemez. Kürt sorununun çözümü dağlarda değil, şehirlerdedir, fabrikalardadır. Tankla topla bu sorun çözülmez." ifadelerini kullandı.

Bir süre oturma eylemi yapan grup daha sonra Diyarbakır'a geri döndü.


(CİHAN)

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-17-2010, 01:01   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Haberi okurken yarısında içimden diyordum ''asker bıraksada şu Allahsızlar geberseydi''diye.Asker güzel demiş isterlerse geçebilirler diyerek.

Dansözlerin işidir kıvırmak,biliyorlar ki operasyon ölgesine sivilleri sokmucaklarını ama askerin bu tavrı üzerine hemen geri vitese takmışlar.Tıpkı 'kan akmasın' diyip kan akıttıkları gibi,tıpkı sivil anayasaya sahip çıkıp ardından 'dönmek' gibi.

Yoldaki travestinin şerefi şanı daha fazladır sizden.
Sabahları yüzünü suyla değil,kanla yıkayanlardan başka bir hareket beklenmez.
İyi kıvırmalar kıvırıkçıların vekillleri..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2010, 01:19   #3
Kullanıcı Adı
rizzelli
Standart
"Bugün biz tankların değil, tanklar önümüze çıktı. Burada her an bu gençlerden birileri ölebilir. Bir ananın bir babanın yüreğini ateş düşebilir. Bu gençler inşallah sağ salim evlerine dönerler." diye konuştu. Demirtaş, "100 yıldır devam eden Kürt sorunu, genç askerlerin sırtına yüklenerek çözülemez. Kürt sorununun çözümü dağlarda değil, şehirlerdedir, fabrikalardadır. Tankla topla bu sorun çözülmez." ifadelerini kullandı.

doğru söylemiş.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2010, 01:25   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Kafirin,puta tapan birisinin çıkıp ''Alllah birdir'' demesi akıla mantığa ne kadar zarar ise,teröristlerin sözcüleri ve onlara hizmet edenlerin bizzat böyle şeyler söylemesi akıla zarardır.Amaç insanları kandırmaktır,terörden para kazanan,bir yerlere gelenler teröristlere canlı kalkan olup o bölgeye itmez,gidip yolun açık olduğunu görün geri dönmez,geri dönerken bu tür sözlerle basın mensuplarının karşısına çıkmaz.

Sahte peygamber evrenesoğlu misali kıvırmayı iyi biliyorlar,kanmayın.

O tanklar dua etsin bu siyasi münafıkları ezmemiş orada.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2010, 02:12   #5
Kullanıcı Adı
rizzelli
Standart
çözüm dağlarda değil diyor.şimdi doğru söylenmiş bir söze ,güzel hatrınız için yanlış diyemem.hükümetimizin demokratik açılımının özüdür bu.
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2010, 02:30   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Hükümetin özüne benzer söylemde bulunanlar hükümeti destekler,aksi tarafa yönelmez.
Bir taraftan halka ''dağa çıkmakla olmaz,gençler ölmesin'' diye üfürüp,ardından teröristlere kucak açmakla bu işler yürümez.Sözlerinde samimilik beklentisi yanılgıdan başka bir şey değildir.

Hani sahtekar üfürükçü hoca kılığına girmiş münafıklar var,bunlardasiyasi versiyonu.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2010, 17:06   #7
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart
Buna rağmen hala askerlerimize pusu kurmaktan kaçınmayan ; aksine zevk alan zavallılar bunlar.
Şimdi işte o kandırılan Kürt halkının bir kısmının sesinin çıkması lazım.
''Hani asker kötüydü , bizim kötülüğümüzü istiyordu'' diye.
Çünkü bdp ye oy verenlerin bir kısmı hiçbir şeyden habersiz , cahil insanlar.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-17-2010, 17:17   #8
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Standart
Kürt halkını Pkk ve Parti görünümlü Pkk sempatizanlarından korumak için çok daha mantıklı yorumlar yapmamız lazım. içten pazarlıklı niyetlerini çok daha sağlam adımlar ile bertaraf edebiliriz. Devlet ve Askerimiz Kürt halkına yeteri kadar iyilik yapıyor bunları kabul etmeyenleri topyekün suclu gösterme yerine kürt halkının bu insanlara aldanmasını önleyebilecek projeler geliştirmemiz lazım. Herkes üst perdeden sert cümleler kurarsa ayrılıkcı terör örgütlerinin ekmeğine yağ sürmüş olur. Akıllı olmak gerek.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi