![]() |
#1 |
![]() Canlı bombanın evine taziye ziyareti
![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Çok merak ediyorum, acaba terörist taziyesinde boy gösterenler, Bingöl'de çocuklarının gözü önünde anne öldüren canlı bombanın evine de taziyeye gidecekler mi" diye sorduğu BDP'liler, canlı bombanın cenazesine katıldı, babasına taziyede bulundu. 29 Ekim günü Bingöl'de üzerindeki bombayı patlatarak iki kişinin ölümüne, 21 kişinin yaralanmasına neden PKK'lı Nazlı Görer'i memleketi Erzurum'un Hınıs İlçesi'ne bağlı Alikırı Köyü'nde BDP'liler toprağa verdi. ŞEHİTLER ÖLMEZ SLOGANI ATTILAR Tabutu taşıyan grubun Kürtçe "Şehit namırın"(Şehitler ölmez) sloganı attığı cenazede, Hınıs BDP İlçe Başkanı İrfan Keskin de bir konuşma yaptı. Gece saat 22:00 sıralarındaki cenazeye katılan BDP'liler mezarlıkta PKK'lının babası Hakkı Görer'e de taziyede bulundu. Anne, Evlatları için canını vermişti Bingöl'de 29 Ekim'de patlayan canlı bomda saldırısında 3 kişi ölmüş 20 kişi de yaralanmıştı. Patlamada ölen 4 çocuk annesi Hatice Belgin çocuklarını korumak için canlı bomba üzerine atlamıştı. Anne Belgin, çocuklarını korumaya çalışırken, büyük bir faciayı da önlemişti. 4 Kasım'da 43 sivil toplum örgütü Bingöl'de bir yürüyüş yaparak katliamı kınamış ve "Kürtleri sevenler, Kürtler için cinayet işleyip öldürmesinler" çağrısında bulunmuşlardı. Kaynak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Arkadaş, bu kadar da olmaz ya.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yüzsüzlük az kalır herhalde...
çocuğunuzu biz öldürdük... anlayamadığım diğer mevzu ise, cenaze yakınları.. la öldürenler yanınızda nasıl tahammül edebiliyorsunuz? |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bu nasıl bir Kürt savunuculuğudur? Kürtlüğü geçtim, bu nasıl bir insanlık? Yemin ediyorum, akılla, mantıkla açıklayamıyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mal lan bunlar..
Mal vallahi mal.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() anlamıyorum ki eşref inan anlayamıyorum...
zerdüşlükte şehitlik varmı... gülüyorum yav.... la azap sende mal deyip durma mal işe yarayan maddeye denir... |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kalitesizliklerini,kan sevdiklerini birkez daha göstermiş oldular...
her zalim zümre gibi mazlumun gazabına uğrayacak bir gün pkk... elbet zulmü bahane eden bu örgütün zamanında zulm edenler kadar zalim olduğunu anlayacak insanlar... zerdüştlükte şehitlik yoktur belki ama dağdaki herkes yada pkkya destek veren herkes zerdüşt değil... şehitlik tüm önderliklerin sömürmeyi sevdiği bir olgudur... bizim generaller,asker emeklileride Allaha,İslama hasım oldukları halde şehit lafını ağızlarından düşürmezler... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet pkk'lilarin icinde yalniz zerdüstler yoktur.
Yezidi, ateist gibi diger imansiz zümrede coktur. Sehitlik onlar icin bir kavram olmaktan öte birsey degildir. Bizde sehadet iman ile elde edilir...onlarda ise ne kadar imansizca eylem yaparsan o kadar büyük sehitsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() uzaktan kumanda ile yürütülen siyasetçiler bunlar
bir türlü kendileri olamadılar madem bu kadar meraklılar onlarda canlı bonba olsun |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|