AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: BDP'li vekillerin dokunulmazligi kalksinmi?
Evet. 10 66.67%
Hayir. 5 33.33%
Yargilansinlar ama dokunulmazlik kalsin. 0 0%
Kalksada kalkmasada fark etmez. 0 0%
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 08-29-2012, 03:00   #1
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Standart BDP'li vekillerin dokunulmazligi kalksinmi?
BDP'li vekillerin PKK'lilarla dagdaki bulusmadan sonra basinda ve kamuoyunda BDP'li vekillerin dokunulmazliginin kalkmasi ve yargilanmalari yönünde tartismalar basladi.

Degerli arkadaslar,
demokratik birsekilde düsüncelerimizi ifade etmemiz ümidiyle,
Sizin konu hakkindaki fikriniz nelerdir?

Konu BeldeiTAYYIBe tarafından (08-29-2012 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir..
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-29-2012, 09:53   #2
Kullanıcı Adı
Feride
Kesinlikle kalksın..!

Ama sadece onların ki kalksın.
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 10:55   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Geç bile kalındı...

Meclisinde köpek besleyen tek ülkeyiz...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 11:15   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Ben kaldırılmamasını istiyorum... sebebini ise şöyle açıklayım...

Yapılan hareketin ne kadar adice olduğunu söylememe gerek yok... benim böyle düşünmemdeki sebep dokunulmazlık kaldırıldığında faydalı bir durumun olmayacağını düşünüyorum... hem yurt dışında ezilmiş ırk propagandasını zirveye taşıyacaklar hem Türkiyede aşırı olaylar çıkaracaklar hemde bence dokunulmazlık kalksa bile o hainlere halkın beklediği türden bir ceza gelmeyecek... sadece ve sadece ülke gerilecek ve bu da Türkiyeden başka herkesin işine gelecek...
Biz zaten onlar açıkça kucaklaşmasa bile bilmiyormuyduk böyle olduklarını tabiki biliyorduk... onlarda bizim bildiğimizi biliyorlardı... iki tarafta biliyorsa böyle bir hareketin tek sebebi olabilir yukarıdaki açıklamam... benim düşüncem bu yönde...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 13:24   #5
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Eğer vekillere dokunulmazlığın kalkması söz konusu olacaksa, a parti vekilleri değil, hepsine dokunulmazlık kalkmalı,...
Her ne kadar pkk sempatizanlarının yahut yandaşlarının barınması bizi rahatsız ediyorsa, ergenekon zihniyetli vekillerin barınması çok daha fazla rahatsız ediyor...
Bu mecliste pkk lı olup türklerden nefret eden birilerinin olması tehlike arzetsede; kürtlerden nefret eden, faşist ırkçı zihniyette insanların olmasıda en az o kadar tehlike arzediyor...
Bugün bir pkk sorunumuz varsa ve her ne kadar beslenme kaynakları içtede dıştada mevcut bulunsada, bu sorunu çıkaran hortladan körükleyen bizim milletimizdir bunuda unutmamak lazım...
Elbette bu onları haklı çıkarmaz, acılarımızı dorukta yaşadığımız şu zamanlarda yaptıkları edepsizlik...
fakat onlara malzeme vericek keskin hamlelerden sakınmalıyız diye düşünüyorum...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 13:56   #6
Kullanıcı Adı
_SoN_
Çok geç kalındı çook .
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 14:12   #7
Kullanıcı Adı
püskəvit
Bir çoklarının beklentisi BDP'lilerin hemen dokunulmazlıklarının kaldırılması ve yargılanması yönündedir. Ancak DEP - HADEP - DEHAP - DTP - BDP gibi sürekli demokrasi kelimesini kullanarak terör örgütü ile aynı yönde hareket eden bu parti her defa kapatıldıktan sonra yeniden açılmıştır. Şu anda yürütülen KCK operasyonları ile bu örgütlenmenin alt yapısı çökertilmeye çalışılıyor sanıyorum. Örgütlenmenin alt yapısı çökertildikten sonra muhtemelen sıra meclistekilere de gelecektir. Önce milletvekillikleri düşürülüp arkasından onlara hapis ve siyasetten men gibi cezalar verilmesi mümkündür. Bu kez örgütlenmenin alt yapısı da bitirilmiş olduğu için yeni bir partiyle ortaya çıkmaları, çıksalar bile aynı oranlarda oy almaları zor olabilir.
püskəvit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 15:55   #8
Kullanıcı Adı
Hür Beyan
kaldırılmasın.
bu zamana kadar bir sürü partileri kapatıldı ne oldu
meclisten yaka paça gözaltına alındılar ne oldu
sadece halkın gazını alırlar o kadar

hiç bir işe yaramaz sorunu derinleştirir yine kazanan bdp ve doğru orantıyla mhp cenahı olur.
halk her zaman ki gibi kaybeder.
Hür Beyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2012, 16:43   #9
Kullanıcı Adı
barayev
Ben herşeyi bilemem bu yüzden de fikir beyanında bulunmam ama Ak Partini bu konuda vereceği her kararı doğru bulurum.
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2012, 01:19   #10
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Herkes hakli...kaldirilsin diyenlerde kaldirilmasin diyenlerde.

Fakat ülke idaresi YALNIZCA hakli düsüncelerle degil, mantikli bir siyasetle idare edilmeli.

Bunlarin neye ve kimlere hizmet ettigini gördükce elbette mecliste bulunmalarini anlamsiz buluyoruz. Fakat ne olursa olsun bunlar demokratik bir secimle oy alarak anayasanin tanidigi haklar ile meclise girdiler...bu durumda vekillikleri elinden alinsa ser odaklari icin bu durum malzeme olacak.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)