11-18-2009, 16:33 | #1 | |||
Beklemek...!
Yokluğunda Kuşların kanatlarındaki renkler dökülürdü Bir tufan olurdu göz yaşlarım. Sonra Bütün ışıklarını söndürürdü umut. Zifiri bir karanlığa bürünürdü dünya. Beynime işlediğim hayalin Yavaş,yavaş silinirdi karanlıkta. İsyan ederdim. İsyan ederdim kayboluşuna. İsyan ederdim ama Çığlıklarımı kimseye duyuramazdım. Koskoca evrende Bir başıma kalırdım. Bir yıldızlar, Bir de ben... Uyumazdım. Biliyorsun. Su gibiydim kirlenmiş atmosferinde dünyanın Yağmurların tufan olduğu bu iklimde Su olarak anlamsızdım. Ama bazen, Dudakların kuruduğu çöllerde İki hurma ağacının arasından sızarak Gün yüzüne çıkardım. Bazen sel olup Ne bulduysam yüreğime bindirip Bilinmeyen denizlere doğru yola çıkardım. Bazen... Ve bir gün Sen geldin. Öyle bir sıcak öyle bir yakıcı geldin ki; Buharlaştım. Yok oldum. Şimdi ne sen varsın,ne de sıcaklığın. Ne de Bana,beni geri veriyorsun. Ne de Geride bıraktığın bu kül yığını Ne haldedir diye dönüp bakıyorsun. Şimdi Her şey anlamsız. Ne bu kentin zifiri karanlığı ne de su olmak Getirmiyor bana Benden alıp götürdüğün aydınlığı. Hatırlarsan adım Anıl demiştin. Öldürdün ya beni. Gönül sarayımı yıkarken,içindeki an larıda anıla öldürdün Şimdi sen. Simdi sen iki kişinin katili Artık,ne desem faydasız Yoksun. Faydasız artık geri dönmeyeceksin. Hani, Belki deyip yollarına çıkmak, Faydasız. Umut edip geleceğine inanmak Faydasız. Gecelerce için,için ağlamak Faydasız. Isınmak için hayaline sokulmak Faydasız. İnan sana küsmedim. Anlamsız gidişine Bir şey demeyeceğim. Bir gün dönersin diye kapıyı kapatmayıp, Merdiven eşiğinde Hep seni, Hep seni bekleyeceğim. Alper Baran Esin ( ithafımdır...)
Konu Ak_Kelebek tarafından (11-18-2009 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir.. |
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-18-2009, 16:50 | #2 |
Bir gün dönersin diye kapıyı kapatmayıp,
Merdiven eşiğinde Hep seni, Hep seni bekleyeceğim. mükemmeldi birgülüm az önce videosunu da izledim hatta tekrar izliyorum emeğine sağlık ;)güzel bir gönderme |
|
11-18-2009, 17:14 | #3 |
Bir insan da umud bittikden sonra...
Giderken yanında umudu da götürüyor giden.Hiç değilse umudu kalsın demez, düşünmez.. Geldiğinde kendi iken; giderken senle gidiyor... Geriye sadece dilindeki ' faydasız ' kalıyor.. Kız(a)mazsın sen ona; beklersin gelecek gibi.. Gelmeyecek olan böyle beklenebilirmiki... (?) Teşekkürler IŞIĞIm.. hoş bir eser.. |
|
11-18-2009, 17:18 | #4 |
Teşekkür ederim dostlar...
Dinlemekte ayrıca zevk veriyor, becerebilseydim burayada eklerdim ama malesef işte.. |
|
11-18-2009, 17:45 | #5 |
Teşekkürler gerçekten çok özel bir paylaşım
|
|
11-18-2009, 21:34 | #6 |
Şimdi ne sen varsın,ne de sıcaklığın.
Ne de Bana,beni geri veriyorsun. Ne de Gecelerce için,için ağlamak Faydasız. paylaşım için teşekkürler |
|
11-19-2009, 17:23 | #7 |
tşk ederim
|
|
11-19-2009, 17:27 | #8 |
Ben teşekkür ederim arkadaşlar...
Kelebeğimede teşekkürler videoyu ekleyip şiiri dahada güzelleştirdiği için... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|