AK Gençliğin Buluşma Noktası
Eğitim ve Öğretim Üniversiteler ve Üniversite Öğrencileri, Ak Parti Forum lise, ilköğretim ve okul öncesi eğitimi; İmam Hatip ve Açıköğretim.

Stil
Seçenekler

Alt 05-29-2009, 22:03   #1
Kullanıcı Adı
NS
Standart Belediyeden kütüphane için kampanya
Belediyeden kütüphane için kampanya

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Güzelyurt Belde Belediyesi, ilçede kütüphane oluşturmak için kitap kampanyası başlattı

Belediye Başkanı Hasan Ali Şentürk tarafından başlatılan kampanya ile beldede kütüphane kurulacak. Kütüphane binası belediye binası içinde bulunacak. Güzelyurt Belediye Başkanı Hasan Ali Şentürk, şu ana kadar 50 kitabı belde sakinlerinin katkıları ile bir araya getirdiklerini söyledi. En az 3 bin kitabı bulunan bir kütüphane kurmayı hedeflediklerini dile getiren Şentürk, "Her türlü kitaba ihtiyacımız var. Klasikler, romanlar, tarım ile ilgili kitaplar, araştırmalar, çocuk yetiştirilmesi gibi kitaplara ihtiyacımız var. Özellikle de beldedeki gençlerimiz için onların hem gelişmelerine hem de derslerine hem de girecekleri imtihanlara hazırlayacak kitaplara büyük ihtiyacımız bulunuyor." dedi.
Belde dışındaki Güzelyurtluları, Gölköylüleri, Orduluları, dünyanın her yerindeki kitap severleri bu kütüphaneye katkı yapmaya çağıran Şentürk, "Çıktığımız yolda yalnız kalmak, hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz. İnanıyoruz ki bu kütüphane atıl kalmayacak. Beldemiz insanının özellikle de gençlerimizin sık sık uğradığı mekanlardan biri olacak. Kütüphane zengin bir kitap sayısına ulaştığında belde genelinde kitap okuma kampanyası gibi konuları da gündemimizde tutuyoruz. İnanıyorum ki kütüphanemiz bir bilgi evi olacak." diye konuştu.
Güzelyurt Belde Belediyesi kampanyasına destek vererek kitap göndermek isteyenlerin, belediye ile irtibata geçmeleri gerekiyor.

Cihan

NS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)