AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-25-2009, 19:10   #1
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Standart Belgenin doğru olmadığını gösteren 6 madde
Taraf Gazetesi ’ nin geçen hafta yayınladığı ve ülke gündemine oturan “ İrticayla Mücadele Planı ” belgesinin ortaya çıkışı ilgili şüpheler neler? Bu belgenin ortaya çıkış zamanlaması neden dikkat çekiyor? Önce şu saptamaları yapalım:

1. Ergenekon soruşturması kapsamında Em. Yüzbaşı Muzaffer Tekin tutuklandığında, avukatı Kemal Kerinçsiz ’ di. Daha sonra Kerinçsiz de aynı soruşturma kapsamında tutuklandı. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek tutuklandığında avukatı Nusret Senem ’ di. Sonra Senem de tutuklandı. Örnekler çoğaltılabilir. Son örnek Serdar Öztürk ’ tür. Öztürk de tutuklanmadan önce, tutuklu sanıklardan Albay Levent Göktaş ’ ın avukatıydı. Hal böyle iken siz Serdar Öztürk olsanız, böyle bir belge de var ise, bu belgeyi büronuzda, çekmecenizde, bilgisayarınızda bulundurur musunuz?

2. Serdar Öztürk ’ ün bürosu, Öztürk 4 günlüğüne Antalya ’ ya gittiğinde aranıyor. Öztürk ’ ün hangi tarihte Antalya ’ ya gideceği, telefonları dinlendiğinden zaten biliniyor. Ve çekmeceden fırtına koparacak bir belge bulunuyor! Normal mi?

3. Soruşturma nedeniyle gizli kalması gereken belge, yine Taraf gazetesinden çıkıyor! (Taraf Gazetesi, İşçi Partisi Genel Merkezi ’ nde Yargıtay Krokisi bulunduğunu iddia etmişti. Aylar sonra, krokinin düzmece olduğu hukuken de saptandı ve Taraf Gazetesi İşçi Partisi ’ ne tazminata mahkum oldu!)

4. Askeri savcılık, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı ’ ndan belgeyi istiyor. Savcılık, fırtına koparan belgenin orijinalinin elinde olmadığını açıklıyor!

5. Belgenin Genelkurmay ’ a ait olduğu iddia ediliyor. Siz Genelkurmay Başkanı ya da İkinci Başkanı olsanız, bir personelinize ya da bir biriminize AKP ’ yi ismiyle hedef alan bir belge hazırlatır mısınız? Genelkurmay ’ ın dinlendiği, belgelerin havada uçuştuğu bir dönemde böyle bir şeyi yaptırmak mantıklı mı?

6. Bir iddia da, Genelkurmay Başkanı ya da İkinci Başkanı ’ ndan habersiz olarak, birimin başı Albay Dursun Çiçek ’ in bu belgeyi hazırladığı şeklinde… Siz Albay Çiçek olsanız, böyle bir belgeyi hazırlar mısınız? Diyelim hazırladınız, Ergenekon sanıklarından birinin avukatına ulaştırır mısınız? Ya da belgenin, Ergenekon sanıklarından birinin avukatına ulaşacak bir yol bulmasına olanak verir misiniz? Taraf gazetesi, “ İrticayla mücadele planı ” başlıklı belgeyi “ AKP ve Gülen ’ i bitirme planı ” başlığıyla haberleştirdi. Ve kıyamet koptu. Ancak, yukarıdaki saptamalar da gösteriyor ki, işin aslı iddia edildiği gibi çıkmayacak. Belgenin Haziran ayında ortaya çıkması bile yeterince anlamlı. Haziran, Türkiye ’ de 30 Ağustos ’ a giden süreçtir; YAŞ ’ tır… Haziran devlet mekanizması açısından da kritiktir. Valiler Kararnamesi, Emniyet Müdürleri Kararnamesi Haziran ayında açıklanır.

Mehmet Ali Güller

ALINTI

 


Konu hasan_ist tarafından (06-25-2009 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir..
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-25-2009, 19:11   #2
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Standart
Umarım bu sefer yönetici kişi konuyu kaldıracağı zaman sebebini belirtme zahmetinde bulunur.
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2009, 20:31   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart
Kardeş haber için teşekkürlerde maddelere alt alta yapsaydın daha okunaklı olurdu..Birazcık iç içe olmuşta..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2009, 20:35   #4
Kullanıcı Adı
hasan_ist
Standart
Alıntı:
Muhammet21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş haber için teşekkürlerde maddelere alt alta yapsaydın daha okunaklı olurdu..Birazcık iç içe olmuşta..

Haklısın arkadaşım.Uyardığın için teşekkür ederim.
hasan_ist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2009, 20:45   #5
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart
Ne demek maksat forumun güzelliği..Anlayışından dolayı ben teşekkür ederim..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi