AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-21-2007, 15:14   #1
Kullanıcı Adı
vuslat_19
Standart ben amerikaya hala sessiz kalan insanlığı protesto ediyorum
Ummete karsi her turlu fenaligi elinden birakmayan coco cola (Allah'in laneti uzerine olsun) icme

suyu ile de muslumanlari zehirliyor ve zarar veriyor.

Aritilmis kuyu suyunu dogal kaynak suyu diye satiyor kendi insanina icirmedigi suyu muslumanlara

layik goruyor Irak'taki askerlerine "HAYAT" su sattiriken, Muslumanlara "Turkuaz" suyu satiyorlar

Maramara bolgesi Bursa ili Kestel ovasinda bulunan icecek depolama tesisinde kuyu suyunu isliyor ve

bize satiyorlar firma "coco cola" satan her markete "Turkuaz" su'yu ucretsiz veriyor ve satma

mecburiyeti getiriyor "turkuaz" suyu bedava veriyor yeter ki Muslumanlar sikinti gorsun, sagliklari

bozulsun diye ellerinden geleni ard'larina koymuyorlar Allah duzenlerini batirsin.

Simdi Ey Muslumanlar son 3 ay da yapilan coco cola ve danone boykotunda iki firmada ciddi ekonomik

sikinti gordu Rabbimize hamd olsun simdi de bu yaptigimiz boykota "turkuaz" suyu da ekleyelim ki

Muslumanlara zararlari azalsin ve insAllah bitsin. Bu konuda suphe edenleri adaletli bir konu'nun

uzmani profosere goturmelerini soyluyoruz.

Hic bir zarar veremeyiz diyenlere de sunu diyoruz bari Musluman'lara zarar vermezsiniz.

coco cola'nin yaptigi daha onceki bir kac pislik

-coco cola ozutunun icinde alkol var.

-Mescid'i Aksa yi asagilayan sekilde reklam resim'leri bastirmasi.

-1960 li yillarda ozellikle ilkokul ogrencilerine ucretsiz sut tozu, balik yagi ve peynir
yardimi yaptiktan sonra Anadoludaki ilk cocuk felci vakalari baslamasi.

-Cocuk felci rahatsizligini engelleyen asiyi normal fiyatinin kat kat ustune satmasi.

“ Ey iman edenler! Kendi disinizdakilerden sirdas edinmeyin. Cunku onlar size fenalik etmekten asla

geri kalmazlar, hep sikintiya dusmenizi isterler. Kin ve dusmanliklari agizlarindan tasmaktadir.

Kalplerinde gizledikleri ise daha buyuktur. Dusunurseniz, biz size ayetleri acikladik.”

vuslat_19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-23-2007, 16:25   #2
Kullanıcı Adı
Ak Forest
neden Protesto ediyon anlamadim bir kere Amerika bizim Dost Müddefikimiz degilmi eger Protesto edeceksen Hükümetimizin dis Politikasini Protesto etmen gerekir sünkü Hükümetimize göre Dost Müddefikimiz Amerikadir ;)
Ak Forest isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2007, 17:38   #3
Kullanıcı Adı
romakudüs
Allah onların yaptıklarını yanlarına koymayacaktır
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-23-2007, 17:53   #4
Kullanıcı Adı
mavera
keske protesto etmekten baska birseylerde gelse elimizden...ah osmanli ah araniyorsun, özleniyorsun..
sen ki dünyanin en büyük gücü olmana ragmen ezmedin, katletmedin, yok etmedin..cünkü sen gücünü imandan aliyorsun simdi dünyaya hükmettigini sananlar ise gücünü kötülükten, savastan, kandan aliyor!..
Alt 11-23-2007, 17:57   #5
Kullanıcı Adı
LüGaT
Sessiz kalmakmaktan maksat Amerikan emperyalizmine engel olmak olmalı..

Engel olmaktan maksat da sadece sesli olmak olmamalı..Zira sesli olanların "ses"siz ve soluksuz bırakıldığı yakın tarihle sabit.Akılsız başın cezasını ayaklar çekmemeli.Kimse de bize yönelik ciğersiz imâsı yapmamalı..

Anlayana..
Alt 11-23-2007, 18:06   #6
Kullanıcı Adı
romakudüs
[quote=mavera ]
keske protesto etmekten baska birseylerde gelse elimizden...ah osmanli ah araniyorsun, özleniyorsun..
sen ki dünyanin en büyük gücü olmana ragmen ezmedin, katletmedin, yok etmedin..cünkü sen gücünü imandan aliyorsun simdi dünyaya hükmettigini sananlar ise gücünü kötülükten, savastan, kandan aliyor!..

doğru söylüyorsunuz osmanlı abd gibi yapmadı ama abd bilmiyor başındakiler bilmiyor gücü ellerine geçirince kontrollerini kaybediyorlar kontrolsüz gücün güç olmadını zamanı gelince fırlatılan bumerang gibi kendilerine geri geleceğini bilmiyorlar. Allah onları hidayete erdirsin nediyim
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)