11-29-2007, 00:23 | #1 |
BEN ORHAN BABAYLA BÜYÜDÜM...
ÜMİT ŞARKISI
Gözümde uyku var bu ne yorgunluk Sevilmek olmazsa sevmek mutsuzluk Hasretim aşkına susuz çöl gibi Gitmiyor gönlümde sana susuzluk Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor aşk dolu sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler Bu şarkım gönlümün hasret şarkısı Ümitsiz aşkımın ümit şarkısı Bir değil yüz değil bin yıl geçsede Alamaz gönlümü senden başkası Kuruyan dudaklar seni heceler Geçmiyor gündüzler sensiz geceler Yalnızlık bahtımın dinmez yarası Seversen bitecek bu işkenceler
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-29-2007, 00:23 | #2 |
VAZGEÇ GÖNLÜM
Vazgeç gönlüm sen bu aşktan vazgeç gönlüm sen bu aşktan Sana kıymet verenmi var sana kıymet verenmi var Unut dertten zevk almayı unut dertten zevk almayı Seni ancak seven anlar seni ancak seven anlar Kapat çile kapısını girmesin o vefasızlar Dünya denen şu hanede elbet seni biri anlar Sen attın bu kör düğümü sen attın bu kör düğümü Çare sende bende değil çare sende bende değil Kör olsun şu aşkın gözü kör olsun şu aşkın gözü Hata bende sende değil hata bende sende değil Kapat çile kapısını girmesin o vefasızlar Dünya denen şu hanede elbet seni biri anlar |
|
11-29-2007, 00:24 | #3 |
MEVSİM MEVSİM
Mevsim mevsim çiçek çiçek Baharlar deli edecek Her mevsimde sevdan beni ha öldürdü öldürecek Her mevsimde sevdan beni ha öldürdü öldürecek Doymam sana doyamam ki Senin gibi bulamam ki Dalga dalga yağmur yağmur Aşkın beni eritecek Doymam sana doyamam ki Bütün aşklar sende sanki Dalgalarla yağmurlarla Sevdan beni bitirecek O davetkar bakışların Çatılmayan o kaşların Ağlıyorken gözyaşların Bana seni öğretecek Gülüyorken gözyaşların bana neler öğretecek Doymam sana doyamam ki Bütün aşklar bende sanki Dalga dalga yağmur yağmur Aşkın beni eritecek Doymam sana doyamam ki Senin gibi bulamam ki Dalga dalga yağmur yağmur Sevdan beni bitirecek Aşkın beni eritecek Eritecek |
|
11-29-2007, 00:25 | #4 |
AKLIM TAKILDI
Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sardı Aşkımı düşündüm aklım takıldı Açık konuş benle doğruyu söyle Nedir bu tavırlar bu gidiş böyle Bir yanlışlık yaptım demediN ama Şeytana uydunmu aklım takıldı Bir yanlışlık yaptım demediN ama Şeytana uydunmu aklım takıldı Şeytana uydunmu aklım takıldı Aklım takıldı fikrim takıldı Yeşil gözlerine aklım takıldı Sevdim diyorsun gerçek mi bilmem Söz veriyorsun bunla yetinme Geleceğe dönük hayallerimize Durun biraz dedim aklım takıldı Beni sevmeye mecbur değilsin Sen bir gerçeksin yalan değilsin Belki bir aşkla kalan değilsin Gururum coştu aklım takıldı Belki sana göre eski kafayım Bir aşkla yetinen anlayıştayım Belki isteyipte yapamadığım zorluklardayım aklım takıldı Belki isteyipte yapamadığım zorluklardayım aklım takıldı Anlat bana seni aklım takıldı Aklım takıldı fikrim takıldı Yeşil gözlerine aklım takıldı Aklım takıldı fikrim takıldı Yeşil gözlerine aklım takıldı |
|
11-29-2007, 00:26 | #5 |
AYŞEN
İklimler çileme çare bulmuyor Mevsimler halimi sormuyor Ayşen Sakiler derdime derman olmuyor Şarkılar yaramı sarmıyor Ayşen İlkbahar yaz derken, hazanım soldu Murada ermeden miadim doldu Kalp gözüm ellere bakarkör oldu Senden başkasını görmüyor Ayşen Hasretin tüketti bütün varımı Seraba döndürdü, Hülyalarımı Ne kadar süslesen rüyalarımı Sabahlar hayıra yormuyor Ayşen Ağlarsan matemin yağar geceme Gülersen mehtabın doğar geceme Lale devri gelir gönül bahçeme Senden gayri çiçek girmiyor Ayşen Kapattın gönlümün sevinç yönünü Ümidim görmüyor sensiz önünü Takvimler bilmiyor dönüş gününü Saatler vuslatı vurmuyor Ayşen Feleğe isyanım arttı git gide Gençliğim su gibi aktı gittide Ömrümü ellere sebil ettide Bana bir damlanı vermiyor Ayşen Ardından çilemem çağlamam diye Yas tutup karalar bağlamam diye Kaç kez and içtiler ağlamam diye Gözlerim sözünde durmuyor Ayşen Ey alev yanaklım, volkan dudaklım Ne bir yalanım var, ne gizlim saklım Herşeye erdide, zavallı aklım Seni unutmaya ermiyor Ayşen Dostlarım namıma Ferhat desede Ruhum aşk elinden imdat desede Kör şeytan resmini yırt at desede Ellerim bir türlu varmıyor Ayşen |
|
11-29-2007, 00:27 | #6 |
KABAHAT SENİ SEVENDE
Hayat rüya gibi Aşk bir kumar gibi Kaybettim seni sevgili Yağmur gibi yaşlar Akar gözlerimden Kahrettin beni sevgili Aşk dolu geceler kadar yalnızım Sensizim, sensiz... Seni başıma tac, gözlerime yaş ettim Şu hasta kalbime aşkını ilac ettim Ben kendi kendimi sen mesut ol diye Kaderimle avutup nasıl da harap ettim Aşk bu mudur ey sevgili ? Bir aşk vardır bir gönülde Kabahat seni seven Şu benim deli deli gönlümde Sen başka dünyada, ben sanki rüyada Bilemedim ey sevgili Ben mi çaresizim, sen mi vefasızsın Bulamadım ey sevgili Aşk dolu geceler kadar yalnızım Sensizim, sensiz... Her nereye baksam acı hatıran var Mazi hançer gibi derinden yaralar Ölmeyen aşkımı öldüren sen oldun Korkarım ki eyvah bize de ayrılık var Aşk bu mudur ey sevgili ? Bir aşk vardır bir gönülde Kabahat seni seven Şu benim deli deli gönlümde |
|
11-29-2007, 00:27 | #7 |
SEN FARKLI BİRİSİN
Yazık bana kıymetini bilemedim bilemedim Aşığınım deli gibi diyemedim diyemedim Sen bence bir melek bir dua gibisin Nadide bir çiçek sen farklı birisin Aşkıma laik gönlüme laik Herşeyden ötede sen helalimsin Sen benim alnıma doğmadan önce Yazılmış bir sevda bir kader gibisin Belki mutluluk belki belalım Herşeyden ötede sen helalimsin Herşeyden ötede alın terimsin Kavuştursun mevlam bizi Mutlu etsin ikimizi Dargınlıklar ayrılıklar Neden büksün belimizi Sen bence bir melek bir dua gibisin Nadide bir çiçek sen farklı birisin Aşkıma laik gönlüme laik Herşeyden ötede sen helalimsin Sen benim alnıma doğmadan önce Yazılmış bir sevda kaderim gibisin Belki mutluluk belki belalım Herşeyden ötede sen helalimsin Herşeyden ötede alın terimsin |
|
11-29-2007, 00:28 | #8 |
YARABBİM
Yarabbim sen büyüksün Yarabbim sen görürsün Durdur geçen zamanı Kulların gülsün Bütün saatler dursun Dert rüzgarları sussun Aşk güneşi bahtıma gülerek doğsun Şimdi aşk zamanıdır aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olalım meyler aşk şarabıdır Şimdi aşk zamanıdır aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olalım içtiğim aşk şarabıdır Mevsim bahar olunca aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca yaşamak ne güzel Mevsim bahar olunca aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca yaşamak ne güzel yaşamak ne güzel Senden uzak yaşamak inan yaşamak değil Aşkı anlatan hiçbir söz tamam değil Bazı duygular var ki kelimelere sığmaz Sevenler anlar ancak sevmeyen değil Şimdi aşk zamanıdır aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olalım meyler aşk şarabıdır Şimdi aşk zamanıdır aşk ömrün baharıdır Bırak sarhoş olalım içtiğim aşk şarabıdır Mevsim bahar olunca aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca yaşamak ne güzel Mevsim bahar olunca aşk gönüle dolunca Sevenler kavuşunca yaşamak ne güzel yaşamak ne güzel |
|
11-29-2007, 00:29 | #9 |
ÇİLEKEŞ
Bırak dedim, bırak felek Sevenlerin yakasını Duymadın mı bunca yıldır Aşkımızın duasını Sen mi dedin sevgiliye Böyle zalim olmasını Nasıl taktın boynumuza Bu felaket halkasını Her gönlün bir köşesinde Yaralanmış bir yer vardır Benim gibi çilekeşin Yaşaması ızdıraptır Nice ümitlerle bakarken yarına Şimdi biz de düştük kader tuzağına Bize mutluluğu vadeden ümitler Şimdi terk ettiler bizi birer birer Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm Ben sabahsız geceerin kucağında bir çilekeş Sen ümitler ülkesinin karanlığında bir güneş Artık güneş doğsa doğmasa ne olur Artık kader gülse gülmese ne olur Ben şimdi bir aşkın ümit kurbanıyım Gönül parça parça yaşamak zor olur Ağla ömrüm, ağla gözüm Ne kadere ne sana geçmedi sözüm Ben çekemem bunca kahrı gönlüm |
|
11-29-2007, 00:30 | #10 |
GÖZÜM KESMİYOR
Sessizim nekadar üzsende beni Ağzımı açmaya gözüm kesmiyor Vurduğun zincirden çözsende beni Bırakıp kaçmaya gözüm kesmiyor Ne olur git deme kabimi kırda Meleyen gonlümü kaptırma kurta Sıratı geçecek imanım varda Aşkımdan geçmeye gözüm kesmiyor Ne çıkar sararıp solsada yüzüm, Gönlümde baharsın gelse gözün Çekilmez olsa da sitemin lazım Başka yar seçmeye gözüm kesmiyor |
|
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|