![]() |
#1 |
![]() Facebook'ta "Ben Osmanlı Torunuyum" adı altında Osmanlı Ruhunun canlanmasında en büyük katkıyı sağlamış olan AK PARTİ ve GÜLEN CEMAATİ hakkında karalamalarda bulunulan çakma Osmanlı sayfasından uzak durmanızı temenni ediyoruz!..
18 Mart da Çanakkale eki ile çıkmasına rağmen ZAMAN GAZETESİ'ni hedef gösterdiler!.. ![]() YAPTIKLARI BU KARALAMANIN ARDINDAN ÖZÜR YAZISI YAYINLADILAR FAKAT KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE BUNU DA KALDIRDILAR.ÇÜNKÜ ÖZÜR DİLEMEK GİBİ BİR NİYETLERİ YOKTU.GELEN TEPKİLER ve ÜYE KAYIPLARI SONUCUNDA BİR ÖZÜR YAZISI YAZDILAR AMA O YAZIYA KARGALAR DAHİ GÜLER.NEYMİŞ EFENDİM KONTROLLERİ DIŞINDA BİR SALDIRI OLMUŞ,ASLINDA ONLAR YAYINLAMAMIŞ VB. DURUMU KURTARMA ÇABALARI!..FACEBOOK'UN GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ, BU ŞEKİLDE BİR SALDIRI YAPILMASI MÜMKÜN DEĞİL.KALDIKİ BÖYLE BİR SALDIRI YAPILMIŞ OLSAYDI BUNU YAPAN KİŞİ O SAYFAYI KOMPLE SİLERDİ!.. SAYFA YÖNETİCİLERİ AK PARTİ ve GÜLEN CEMAATİ KARŞITI İNSANLARDIR.LÜTFEN İSTİRHAM EDİYORUM.BU SAYFAYA KARŞI AK PARTİ ve GÜLEN CEMAATİ SEVENLERİ VEDE MENSUPLARI DİKKATLİ OLSUNLAR!.. LÜTFEN DESTEK OLUNUZ!.. http://www.facebook.com/pages/Ak-Par...11782978832003
![]() Konu Kasva tarafından (03-22-2010 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 2 ihtimal var
1-adamlar osmanlı torunuyu kisvesi altında pislik yapıyor 2-adamlar gerçekten müslüman ve bazı şeylerin farkında :| |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Vay sen bak hele şunların yaptıgına...
Kendilerine aklınsıra kimlik saglıyorlar... Aslında bunlar gibi milyondan grup var aramızda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Siz o sayfanın bize linkini verin elimizden geleni yaparız.
Konu hipermuhafazakar tarafından (03-22-2010 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() arkadaşlar bende o sayfaya üyeyim ama öyle birşey sezmedim.güzel şeyler paylaşıyorlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Az kaldı bu facebook hesabımı kapatmama ilallah bu guruplardan..
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() sorunun cevabi asikar.. grup milli görüscüler tarafindan kurulmus olmakla beraber, bu malum grubun kendi disindakilere ve özellikle samanyolu grubuna karsi bakis bellidir..
onlar sadece kendi dogrularini görürler yada baska bir deyisle gözleri vardir ama görmek istemezler!... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti facebook |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |