|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Ben seni de sevmiştim ama…… Başındaki örtüyü çok farklı sevdim. Tesettüre girmeni sevdim. Kalbindeki imanı, Kur´an okumanı, namazı kılmanı sevdim. Bir Nene Hatun´a ve bir de Zeynep el Gazili´ye benzemeni sevdim. Hatırlar mısın bana derdin ki ´´Benim başörtüm ne zaman özgürlüğe kavuşacak Ve ne zaman gözyaşlarım dinecek?´´ Şimdi ne oldu sana ne oldu da çok değiştin. Namazı kılmaz oldun, Kur´an´ı okumaz oldun tesettüre girmez oldun ![]() Yılmış, yıpranmış, teslim olmuşsun, şimdi soruyorum, Yakıştı mı sana? Yakışır mı bize ve yakışır mı yürekli insanlara… ![]() Söyle söyle be hey umudum söyle, Ben seni de sevmiştim ama…. Örtünmeni çok farklı sevdim. Hakk için yaşamanı sevdim. Kur´an-ı ve namazı öğretmeni sevdim. Bir gül gibi rengarenk açmanı ve etrafına nurlar saçmanı sevdim. O senin başörtün var ya benim gönlümün sultanıydı ![]() Tesettüre girdiğinde benim canımın canıydın, Sana gerici dediklerinde, Seni kötülediklerinde… ![]() Başörtün için derse almadıklarında, inan ki ben can evimden vuruldum? Ben seni de sevdim ama… ![]() Allah´ı (c.c.) sevmeni çok farklı sevdim, Hz.Resulü (S.A.V.)sevmeni sevdim. Bir Hz. Hatice, Hz. Aişe ve Hz. Fatıma´yı örnek almanı sevdim. Bir üniversite kapısında başındaki örtünle direnmeni sevdim. Yiğit kızlar mücadeleyi sürdürürken, sen başını açtın değdi mi? Allah´ın (c.c.) ve Hz. Resulun (S.A.V.) sevgisini kaybetmeye ![]() Bir diploma için benim ve bizim sevgimizi kaybetmeye değdi mi? Söyle söyle be hey umudum…!!
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |