11-28-2007, 01:31 | #1 |
Ben size ne diyebilirim ki aylar sonra tekrar yasağım kalktı neyse selamün aleyk
Ben Ak Parti forumun ilk zaman üyelerinden Murat Kurt.Ben belki teknik açıdan pek katkı sağlamadım foruma ancak hep düzeyli ve modern siyaset konularını getirmeye çalıştım.Ben forumların boşa vakit harcamaktan bir şeyler de öğrenelim düzeyine gelmesini istedim.Partime hakaret edenler bile oldu bu forumda onların yasaklanmasını bile istemezken bir de baktım ben yasaklanmışım.Oysa ben forumumu arkadaşlarımı çok seviyordum.Bir şeyler paylaşmak tartışmak hoşuma gidiyordu.Ama Ak Partinin sert tutuma kaçmaması gerektiğini yazdım o dönem öyle kilitlendi sonra begibiydi.İlk önce açtığım konu n yasaklandım.Bu sanal birşey belki fazla üzülecek bir şey yok diyebilirsiniz ama ben bu tahammülsüzlüğe kızdım daha çok da kırıldım.Aylarca ikide bir girmeye çalıştım foruma ama sinir bir cümle"Bir hata meydana geldi"diyor.Beni yasaklayanlar lütfedip bir mesaj bile atmadılar neden çıkarıldığım hususunda.Bu gün bir mesaj geldi bana biz dostuz kardeşiz diye ve yasak kalkmış öğrendim.Şimdi eski arkadaşlar, yeni katılanlar ben ne yapayım kalayım mı gideyim mi?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-28-2007, 02:09 | #2 |
Ben size ne diyebilirim ki aylar sonra tekrar yasağım kalktı neyse selamün aleyk
yasaklandıysan makul bir sebebi vardır yasağın kalktıysa da öyle....bence hoşgeldin hayırlı,faydalı paylaşımlar...
|
|
11-28-2007, 13:47 | #3 |
murat kardesim beni tanirsin ;)..bende seni iyi taniyorum...
eger gercekten ak partiliysen kalir ve mücadelene devam edersin güzel kardesim..;) |
|
11-28-2007, 13:58 | #4 |
hoşgeldin murat kardeşim.
yasaklı listesine baktım ve adınızı göremedim. yani şöyle olmuş olabilir; yasaklanan başka biri ile aynı ıp adresinden bağlanıyor olabilirsiniz. o kişinin yasaklanması sizide etkilemiş olabilir. yola devam ediyoruz. görüşü ne olursa olsun seviyeli herkes aramıza katılabilir. kadim sevgiler... |
|
11-28-2007, 14:00 | #5 | |
Alıntı:
|
||
11-28-2007, 14:01 | #6 | |
Alıntı:
|
||
11-28-2007, 14:10 | #7 |
|
|
11-28-2007, 18:17 | #8 |
inşaallah teknik bir sorundur öyleyse mesele yapmam bir daha ama aylar sonra ilk gelmişim bu konuda içimi dökmem lazımdı teşekkür ederim sizlere ben de hepinizi tanıyorum Ak Parti içinde hizmetim zaten hiç kesilmedi bundan sonra içinse aynen devam diyorum
(Mavera abicim seni msn de göremiyorum saygı ve sevgilerimi iletiyorum) |
|
11-28-2007, 18:20 | #9 | |
Alıntı:
selametle.. |
||
11-28-2007, 21:30 | #10 |
Hoşgeldiniz...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|