AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-18-2007, 22:34   #1
Kullanıcı Adı
KomserCemal
Standart Benden Selam OLSUN BOLU BEYİNE!
Bi konu açtım umarım silinmez..nede olsa milli görüşçüyüz.bizi görmezden qelenler çok oldu ve olurda...

Herneyse bişey diyeceğim iyi bir tesbit yapacağım:
Bazıları gelmiş '' hoca sana sadakatim var eski milli görüşçüyüm ama artık fazla oldun bu kadarda yeter!''gibisinden sözler ediyor...bunlar bir kere hocamın dediği gibi hiç milli görüşçü olmamışlar..sadece rüzgara kapılmışlar nereye götürse oraya..
Ben 2002de akpciydim hemde koyu bir akpci!..saadet nedir ki diyodum artık miladı doldu..akp parti tüm sorunları çözecek..yıllar yılları kovaladı ve ben yanıldığımı geçte olsa anladım...Bu iş cidden milli görüşsüz olmuyor.

Abi iş uzadukça uzar...hoop tek başına iktidar.olmadımı? gönder abi oradan bi cumhurbaşkanlığı...hoppala qenemi olmadı..nese canımız sağolsun takdir-i ilahi..

Son Sözüm şu Benden Selam Olsun Tayyipee!..Çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır!!!

KomserCemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-18-2007, 23:49   #2
Kullanıcı Adı
ihsan
neden konunuzun silineceğini düşündünüz doğrusu anlayamadım
bende bu siteye bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum ve daha yeniyim anlayacağınız oy konusundada kararsızım henüz
düşüncelerimizi paylaşamayacaksak paylaşım sitelerinde olmamız anlamsız değilmi?
ihsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-24-2007, 20:42   #3
Kullanıcı Adı
sensizgülüm
İlginç Bir Tespit
sensizgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2008, 01:23   #4
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Merak etmeyin arkadaşlar, herhangi bir hakaret, yanlış bir uslup, haksız eleştri, kaynaksız haber, davranış bozukluğu vs. vs. olmadığı sürece hiçbir konu silinmez. Her ne kadar forumda yetkili olmasam da size bunun garantisini verebilirim...

Son Sözüm şu Benden Selam Olsun Tayyipee!..Çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır!!!

Komsercemal' in takındığı bu uslup ne kadar doğrudur Tayyip diye seslendiği kişi bu ülkenin başbakanı. Sevsen de sevmesen de saygı göstereceksin...
Alt 01-06-2008, 14:48   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
" 2002'de koyu bir akpliydim " demmişte, asıl siz gerçek ak partili olamamışsınız, rüzgarına kapılmışsınız ... Hamdolsun ki sizin gibi bi-kararlar tez terkediyor gemiyi. Size %2 lik hitap kitlenizle mutluluklar dileriz ...

Ortada ilginç tesbitler varmış birde ... Olmayan şeyler ilginç olabiliyor demek ki ...

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 14:57   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Bu arada " Göner oradan bi cumhurbaşkanlığı " denmiş ... Gönderildi muhterem ... Sabrın sonu selamet imiş ... Keşke bu yazıları yazan zat burada olabilse ... 2 mesaj yazıp kaçma alışkanlığını bir giderebilseler ...

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2008, 13:06   #7
Kullanıcı Adı
romakudüs
"Ben 2002de akpciydim hemde koyu bir akpci!." komiser bey böyle diyorlar galiba takım tutmakla siyaset yapmayı karıştırıyorlar
koyu akpci koyu fenerbahçeli yaşasın saadet ha gülerim ben buna
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2008, 14:16   #8
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Konuya güzel bi yorum yapmıştım ama silinmiş...

Adam ''Tayyipee'' diye yazarak liderimizle alay ediyorda benim mesaj neye hakaret etti?

Neyse...
Alt 02-04-2008, 15:39   #9
Kullanıcı Adı
sensizgülüm
Standart Ynt: Benden Selam OLSUN BOLU BEYİNE!
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada " Göner oradan bi cumhurbaşkanlığı " denmiş ... Gönderildi muhterem ... Sabrın sonu selamet imiş ... Keşke bu yazıları yazan zat burada olabilse ... 2 mesaj yazıp kaçma alışkanlığını bir giderebilseler ...

VesseLam
Evet , İlginç bir tespit.
Şu sıralar çok kişinin ağzından duymaya başladım bu cümleleri ve benzerlerini...
Anlatabildim umarım...
sensizgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2008, 15:52   #10
Kullanıcı Adı
azize
Standart Ynt: Benden Selam OLSUN BOLU BEYİNE!
haydaaa..neydi şimdi bu...Allah Allah...
azize isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)