![]() |
#1 |
![]() Bi konu açtım umarım silinmez..nede olsa milli görüşçüyüz.bizi görmezden qelenler çok oldu ve olurda...
Herneyse bişey diyeceğim iyi bir tesbit yapacağım: Bazıları gelmiş '' hoca sana sadakatim var eski milli görüşçüyüm ama artık fazla oldun bu kadarda yeter!''gibisinden sözler ediyor...bunlar bir kere hocamın dediği gibi hiç milli görüşçü olmamışlar..sadece rüzgara kapılmışlar nereye götürse oraya.. Ben 2002de akpciydim hemde koyu bir akpci!..saadet nedir ki diyodum artık miladı doldu..akp parti tüm sorunları çözecek..yıllar yılları kovaladı ve ben yanıldığımı geçte olsa anladım...Bu iş cidden milli görüşsüz olmuyor. Abi iş uzadukça uzar...hoop tek başına iktidar.olmadımı? gönder abi oradan bi cumhurbaşkanlığı...hoppala qenemi olmadı..nese canımız sağolsun takdir-i ilahi.. Son Sözüm şu Benden Selam Olsun Tayyipee!..Çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() neden konunuzun silineceğini düşündünüz doğrusu anlayamadım
![]() bende bu siteye bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum ve daha yeniyim anlayacağınız oy konusundada kararsızım henüz düşüncelerimizi paylaşamayacaksak paylaşım sitelerinde olmamız anlamsız değilmi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İlginç Bir Tespit
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Merak etmeyin arkadaşlar, herhangi bir hakaret, yanlış bir uslup, haksız eleştri, kaynaksız haber, davranış bozukluğu vs. vs. olmadığı sürece hiçbir konu silinmez. Her ne kadar forumda yetkili olmasam da size bunun garantisini verebilirim...
Son Sözüm şu Benden Selam Olsun Tayyipee!..Çıkıp şu dağlara yaslanmalıdır!!! Komsercemal' in takındığı bu uslup ne kadar doğrudur ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() " 2002'de koyu bir akpliydim " demmişte, asıl siz gerçek ak partili olamamışsınız, rüzgarına kapılmışsınız ... Hamdolsun ki sizin gibi bi-kararlar tez terkediyor gemiyi. Size %2 lik hitap kitlenizle mutluluklar dileriz ...
Ortada ilginç tesbitler varmış birde ... Olmayan şeyler ilginç olabiliyor demek ki ... VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu arada " Göner oradan bi cumhurbaşkanlığı " denmiş ... Gönderildi muhterem ... Sabrın sonu selamet imiş ... Keşke bu yazıları yazan zat burada olabilse ... 2 mesaj yazıp kaçma alışkanlığını bir giderebilseler ...
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() "Ben 2002de akpciydim hemde koyu bir akpci!." komiser bey böyle diyorlar galiba takım tutmakla siyaset yapmayı karıştırıyorlar
koyu akpci koyu fenerbahçeli yaşasın saadet ha gülerim ben buna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Konuya güzel bi yorum yapmıştım ama silinmiş...
Adam ''Tayyipee'' diye yazarak liderimizle alay ediyorda benim mesaj neye hakaret etti? Neyse... |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Şu sıralar çok kişinin ağzından duymaya başladım bu cümleleri ve benzerlerini... Anlatabildim umarım... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() haydaaa..neydi şimdi bu...Allah Allah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|