![]() |
#1 |
![]() http://www.akpartiforum.com/site-yon...u-t142021.html
Arkadaşlar ben görüşlerinizi almak için yukrıda linkini verdiğim konuyu açmıştım, ancak dün ben netten erken çıktığım için konuşmalara katılamadım, bana bir cevap imkanı olmadan konu kilitlenmiş. Bir arkadaş benim milli görüşçü olduğumu söylemiş ve bu konuyu eleştiri mahiyetinde açtığımı ima etmiş. Ben milli görüşçülerin sitesinde bu konu sebebi ile ak gençliğin eleştirildiğine şahit oldum, içime sinmediği için ak gençliğin görüşlerini öğrenmek maksadı ile burda konuyu açma gereği hissettim. Konudaki altı sayfayı da okudum, umduğum sonucu alamadım, bazı kardeşler konunun iç yüzünü anlamak için sorular sormuş haklı olarak cevap istemiş ancak bazı arkadaşlarda konuyu gırgıra vurmuş. Biz ak gençliği öncelikle müslüman bir gençlik olarak biliyoruz, müslümanlık ta bazı sınırlamalar getirmektedir, gnçliğimizin bu konulara dikkat edeceğini umuyoruz. Bahsi geçen etkinliği ak parti gençlik kolları da müştereken organize etti gibi bir habere de rastladım nette, bu konuda yetkili birilerinden bir cevap alamıyacakmıyız?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() cevap hakkinizi kullandinizsa konu hakkinda genclik baskanligi bir aciklama yaparsa buradan aktaririz siz bizahmet bu tür konulari milli görüs forumda tartisin!..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|