AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 02-19-2008, 21:15   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?

Erdoğan Erbakan'ı neden arıyor?

Milli Görüş’ün lideri eski Başbakan Erbakan, içini İngiltere’de Arapça yayınlanan El Şark el Awsat Gazetesi’ne döktü. Erdoğan’ın Hoca’yı zaman zaman aradığı da ortaya çıktı.
19 Şubat 2008 09:50
Yazı boyutunu büyütmek için
Dilek Gedik'in haberi

Milli Görüş’ün lideri eski Başbakan Necmettin Erbakan, içini İngiltere’de Arapça yayınlanan El Şark el Awsat Gazetesi’ne döktü. Milli Görüşçü Milli Çözüm dergisi tarafından Türkçe’ye çevrilerek yayınlanan röportajda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın zaman zaman Erbakan’ı aradığı ortaya çıktı.

Erbakan, “Erdoğan’la ilişkileriniz ne düzeyde? Kişisel temasınız var mı örneğin?” sorusuna “Tayyip sağlığımı sormak için arar bazen ama bunun hiç anlamı yok. ‘Nasılsın?’, ‘Ne yapıyorsun?’un değil gerçek İslami şuurun geri gelmesinin önemi var asıl” yanıtını verdi.

22 Temmuz seçimlerinde meydan meydan dolaşarak Saadet Partisi için oy isteyen Erbakan, şu sıralar Türkiye’deki sıcak gelişmeleri Ankara’daki konutundan izliyor. Bir süre önce El Şark el Awsat’ın sorularını yanıtlayan Erbakan’dan başta Başbakan Erdoğan olmak üzere Türkiye’deki gelişmeleri yorumladı.

Erbakan’ın Arapça gazeteye yaptığı açıklamalardan bazı ilginç bölümler şöyle:

ARKA KAPIDAN KAÇTI:

Erdoğan, sınıfta kalmıştır ve okulun arka kapısından kaçmıştır. Okula yazılmış ama dersleri dinlememiş hiç. Din derslerine girmiş olmasına rağmen davranışları bunun aksi yönündedir. Müslüman uygarlığının Batı uygarlığıyla yarışamayacağı iddiasındadır kendisi ama Efendimiz, İslam’ın en yüce olduğunu buyurmuştur.

Bilgili bir insanın söyleyebileceği bir söz mü bu? Erdoğan AB’nin her talebine boyun eğiyor ve İslam Birliği’nin tesisini imkansız buluyor. Bu akli bir şey midir? Biz İslam’a mı yoksa siyonizme mi hizmet edeceğiz?

ARAR, SORAR AMA...:

Tayyip, sağlığımı sormak için arar bazen ama bunun hiç anlamı yok. “Nasılsın?”, “Ne yapıyorsun?”un değil “gerçek İslami şuurun geri gelmesi”nin önemi var asıl. Eylemlerinden ve gittiği doğrultudan rahatsızım. Defalarca tavsiyelerde bulunduk kendilerine ama fayda etmedi.

ORDU, EN GÜÇLÜ KURUM:

(Bazıları Türk ordusunun yüzde 46 gibi bir oy almış olan AKP’den daha zayıf olduğunu iddia ediyorlar, buna katılıyor musunuz? sorusuna) Hayır, ordunun zayıfladığına inanmıyorum, Ordu hâlâ Türkiye’nin en güçlü kurumudur.
BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR

Röportajda Erbakan ile gazeteci arasında da ilginç bir diyalog yer aldı. Erbakan muhabire, “Gazeteniz çok etkili ve büyük olduğundan sizin vesilenizle bir mesajım olacak. Gazetenizin AKP’yi desteklediği görünüyor” dedi.

Muhabir ise, “Hiçbir partiye eğilimli değiliz, üstelik Erdoğan’ın İsrail yanlısı politikalarını eleştiren Türk vatandaşlarının da görüşlerini sayfalarımıza yansıttık ve okuyucularımız arasında sizi seven ve başbakanlığınız süresince uyguladığınız siyasetleri takdir edenler de bulunuyor” yanıtını aldı. Erbakan’ın bu yanıta karşılığı ise gülerek “Desenize gazeteniz de Türk halkı gibi beni seviyor ama AKP’ye oy veriyor” oldu.

haber7

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-19-2008, 21:27   #2
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Yıllardan beri aynı nakarat siyonizm acaba siyonizme karşı ne yaptı ne mücadele verdi. islam Birliği için ne yaptı. Başbakanlıkta genelkurmayın karşısında cüppeli sarıklı nerden geldiği ne olduğu belirsiz kişilere yemek vermeklemi islam birliği sağlanır merak ediyorum. ya da başbakanımızın ve cumhurbaşkanın yıllardır Türk ve İslam devletlerine yaptıkları geziler ikili temaslarlamı yapılır? arayıp hal hatır sorduysa vefa göstermiş insanlığın gereğini yapmış takdir etmek lazım ama başbakanın ve milli görüşten gelen bazı Ak partili temel taşların erbakanla siyasi anlamda herhangi bir ilişkilerinin olamayacığını gösteren açıklamaları var.
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2008, 21:32   #3
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
seni sevseler sana oy verirlerdi :D mantığa bak
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2008, 21:33   #4
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Yıllardan beri aynı nakarat siyonizm acaba siyonizme karşı ne yaptı ne mücadele verdi. islam Birliği için ne yaptı. Başbakanlıkta genelkurmayın karşısında cüppeli sarıklı nerden geldiği ne olduğu belirsiz kişilere yemek vermeklemi islam birliği sağlanır merak ediyorum. ya da başbakanımızın ve cumhurbaşkanın yıllardır Türk ve İslam devletlerine yaptıkları geziler ikili temaslarlamı yapılır? arayıp hal hatır sorduysa vefa göstermiş insanlığın gereğini yapmış takdir etmek lazım ama başbakanın ve milli görüşten gelen bazı Ak partili temel taşların erbakanla siyasi anlamda herhangi bir ilişkilerinin olamayacığını gösteren açıklamaları var.
cübbeli olupta din adamı adı altında rahipleri çağırsaydı şu an şu yorumu yapmazdınız yada yapmazlardı...herkes hocasını arar ben 20 yaşına geldim ama halen ilkokul öğretmenimi ararım bu bir vefa örneğidir bunu yapması güzeldir.....milli görüşlü olarak düşünüp davranması başbakana birşey kaybettirmez aksine kazandırır...ben başbakanı milli görüşçü olarak düşünüyorum...bence dersini iyi almış hocamızdan
Alt 02-19-2008, 21:34   #5
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
seni sevseler sana oy verirlerdi :D mantığa bak
bu mantık doğru değil....benim babam milli görüşçüydü ama erbakana vermedi....kazanmaz diyerek ak partiye veren çoook...
Alt 02-19-2008, 21:38   #6
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cübbeli olupta din adamı adı altında rahipleri çağırsaydı şu an şu yorumu yapmazdınız yada yapmazlardı...herkes hocasını arar ben 20 yaşına geldim ama halen ilkokul öğretmenimi ararım bu bir vefa örneğidir bunu yapması güzeldir.....milli görüşlü olarak düşünüp davranması başbakana birşey kaybettirmez aksine kazandırır...ben başbakanı milli görüşçü olarak düşünüyorum...bence dersini iyi almış hocamızdan
,
Ağzından çıktığın lafın nereye gittiğini, cevap yazdığın insanın kim olduğunu tanımadan sakın olaki cevap yazma rezil olursun. benim yazdığım cevap içinde rahip kelimesini nerde gördün veya böle bişeyi ima ettiğimi nerden anladında rahip kelimesini uydurdun. o cüppelilerin rahip olmadığını biz nerden bilelim sölesene başbakanlığa gelen. hepsi siyah mercedesle geldi kimdi bunların finansmanı nerde şimdi bu insanlar bana açıklasana. Recep Tayyip Erdoğan çok kere açıkladı bu milli görüş safsatasından kurtulduğunu sen nerden çıkartıyorsun milli görüşçü olduğunu iyiki kurtulmuş yoksa o da erbakanla batar giderdi. Allah bu ülkeyi sizden korusun.
Alt 02-19-2008, 21:44   #7
Kullanıcı Adı
Beritan
sen o sıra çağırılanların hepsinin hoca olduğu belliydi çünkü ailelerine kadar araştırılmışıtı
bende zaten siz rahip kelimesi kullandınız demedim yani rezil olmadım...rahip gelse sesiniz çıkmazdı dedim
bu arada ustubunuza biraz dikkat edin
Alt 02-19-2008, 21:45   #8
Kullanıcı Adı
Beritan
ben başbakanı milli, görüşçü olarak seviyorum benim gözümde milli görüşçü....yaniş milli görüşlü olundumu suç sayılmıyo sizin anlattığınız gibi
Alt 02-19-2008, 21:51   #9
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Alıntı:
sen o sıra çağırılanların hepsinin hoca olduğu belliydi çünkü ailelerine kadar araştırılmışıtı
bende zaten siz rahip kelimesi kullandınız demedim yani rezil olmadım...rahip gelse sesiniz çıkmazdı dedim
önce siz üslubunuza dikkat edin çünkü verdiğiniz frekansta cevap alırsınız. ben size rahip kelimesini kullandığımı veya NERDE İMA ETTİĞİMİ gösterin yoksa rezil olursunuz dedim. sadece sizin bilinç altında size karşı olanlara karşı olan basit bir savunma tipiydi bu verdiğiniz rahip örneği. o çağırılanlar belliydide bugün nerdeler finansları kimdi kim çağırdı bunları niye çağırdı bunlarda bellimiydi. 28 şubatın adımlarından biriydi bu olay ve büyük hocanız genelkurmayın karşısında gözgöre göre izin verdi bunun olmasınsa.
Alt 02-19-2008, 21:54   #10
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
Alıntı:
önce siz üslubunuza dikkat edin çünkü verdiğiniz frekansta cevap alırsınız. ben size rahip kelimesini kullandığımı veya NERDE İMA ETTİĞİMİ gösterin yoksa rezil olursunuz dedim. sadece sizin bilinç altında size karşı olanlara karşı olan basit bir savunma tipiydi bu verdiğiniz rahip örneği. o çağırılanlar belliydide bugün nerdeler finansları kimdi kim çağırdı bunları niye çağırdı bunlarda bellimiydi. 28 şubatın adımlarından biriydi bu olay ve büyük hocanız genelkurmayın karşısında gözgöre göre izin verdi bunun olmasınsa.
ben eğer bilinç altımda bak bana ne derlerse şu cevabı vericem deseydim bu zamana kadarooooo çok tartışırdım.....ben yaptığı o hareketi çok beyendim....yine diyorum çağırdığı başka kim olursa olsun konu buralara çekilmezdi....iyi yapmışda hocaları çağırmış HOCAM....bu arada daha tartışmayalım çünkü tartışmanın boyutu değişiyo

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)