09-24-2008, 16:26 | #1 |
Benim Bütün Dualarım Sana
Ellerim havada, gözlerim yolda Kapı tıkırtısı ile uyanıyorum, Sensiz gecelerimin karanlığında Yoksun yine… Yokluğun kaplıyor tüm benliğimi. Geceleri bir kağıt gibi, Buruşturup attım bir çöp tenekesine. Gündüzleriyse yırtıp attım, İçinde sen olmadığın anlamsız hayatımdan. Oysa sana yaz demiştim beni, Çıkmayan kalemle baş köşene hemi de. Beni sardın yine acılarınla. Hüzünlü bir şiir oldun sen ağzımda, Sensizliğe mırıldandığım. Sevdalınım işte, Sana sevdalandım! Ya sende kayarsan ışıksız gökyüzümden, Aşk pırıltılı sevda yıldızım. Kime dilek tutacaklar ki, Artık gerçekten sevenler. Hangi boşluk kucaklar ki, Sensiz kalmak üzerine, Sana yazılmış sevda sözcüklerimi. Noolur noolur gitme! Ben sensiz anlamsızım. Ben sensiz tatsız tuzsuzum. Ben sensiz yapayalnızım. Beni kurda kuşa bırakma. Umarım duyuyorsundur sesimi. Canım benim küçücüğüm… Benim dularım seninle artık, Benim bütün dualarım sana. Ağlama emi! Ufacığım benim…. alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-24-2008, 16:28 | #2 |
Sana yazılmış sevda sözcüklerimi.
Noolur noolur gitme! Ben sensiz anlamsızım. Ben sensiz tatsız tuzsuzum. Ben sensiz yapayalnızım. Beni kurda kuşa bırakma. çok güzel bir şiirdir yüreğine sağlık ablacım + |
|
09-24-2008, 16:32 | #3 |
okuyan gözlerine sağlık bi tanem
|
|
09-24-2008, 18:24 | #4 |
Aklıma Yaşar şarkısı düştü söylemeden geçmek istemedim ablacım..:smiley:
Benim bütün rüyalarım seninle.. Bir sabah uyanırsın benimle.. Sen beni hatırlarsın.. Bir şiir yazardı dersin.. Aklında öyle kalsın..:1a: |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|