![]() |
#1 |
![]() Yahu bende ki dert kimsede yoktur.
c diskimde 15 gb lık yer var,ne var ne yok sildim alayını ama hala dopdolu gözüküyor. Bu yüzden forumlara girilmiyor.Girilsede fotolar açılmıyor. Videolar izlenmiyor facede. C de herşeyi sildim ama sürekli doluyor,hep 2MB sınırında. Virüs var diye düşünüyorum. Nod 32 antivirüs var ama bilmiyorum şuan görevini yapıyormu :S Napıcam ne edicem ? Kısa sürelide olsa pc yi kurtarmam lazım. Sonra format atcam elbet içindekileri kurtarınca. :S
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Götür birine teslim et o kurtarsın :p
Belki virüs falan değil başka bi sorundur kurcalayıp daha kötü edip her şeyini yitirme benim gibi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Karabasan gibisin ha
![]() ![]() Senden bilirim pc ni alırım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bilgisayarı kapat aç reyiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ne karabasanlığımı gördün dost acı söyler napalım:p
Sen uğraşırsan daha kötü edersin. Götür birine ver halledilcek bişeyse hallederler işte söz dinle azıcık ![]() Hem kaç haftadır uğraşıyon daha kötü yapmışın zaten. Benimkini istersen veriyim zaten bozuldu bozulcak zaten külüstürüm ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Vermem kimseye
![]() Ergenekon dosyaları var ![]() Kendi kendimi ele veremem ![]() Bir flaş disk misk alsaydım içindekileri kurtarırdım kurtarmamda lazım zaten. Yoksa dünyayı yakarım uleyynn ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zekirdek nicklerinin dosyasını mı saklıyon ne belgesiymiş bu
![]() dvd al boşver flashı pahalılar 8 gb 24 tl falandı yanlış hatırlamıyosam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hee onlar
![]() dvd okuyucum yokki alayım yoksa alırdım ![]() 24 fazla yahu. En iyisi 24 e dvd okuyucusu alayım ucuzdur he ? |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Fazla tabi sığmazda heralde 8 gba belgeler.
Dvd okuyucu ne kadardır bilemiyorum hiç ihtiyacım olmadı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sen buraya bi sistem özelliklerini yazsana hacı...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|