AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 11-01-2010, 00:12   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Arrow Beşiktaş:2 Sivasspor:1
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Sivasspor’u Fiyapı İnönü Stadı’nda konuk eden futbol takımımız, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılarımız, 5. dakikada Bobo’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Guti’nin harika ara pası ve İbrahim Üzülmez’in mükemmel ortasıyla gelen erken golle rakibine üstünlük kuran ekibimiz, ilerleyen dakikalarda kanatları kullanarak Sivasspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. 20. dakikadan sonra oyunu tamamen Sivasspor yarı alanına yıkan takımımız 22. dakikada Necip Uysal’ın attığı golle durumu 2-0 yaptı. Holosko ve İbrahim Üzülmez’in soldan yaptığı bindirmelerle tehlikeli olan ve ilk 45 dakikada rakibine büyük üstünlük kuran ekibimiz, soyunma odasına 2-0 önde gitti.
İkinci yarıya Erman-Suarez değişikliğiyle başlayan ve hücum bölgesinde daha etkili olmaya çalışan Sivasspor, bu değişikliğin faydasını ikinci yarının hemen başında görmeye başladı. İlk olarak Mehmet Yıldız’la net bir golü kaçıran kırmızı-beyazlılar, 67. dakikada Suarez’in attığı golle farkı 1’e indirdi (2-1). 70. dakikada Guti-Yusuf Şimşek, Holosko-Nihat değişikleri yapan siyah-beyazlılarımızda Bobo yerini 79. dakikada Fatih Tekke’ye bıraktı. Son 10 dakikada Nihat ve Ernst’le üçüncü gole çok yaklaşan takımımız, kaleciyi ve direği aşamadı. Uzatma dakikalarında beraberlik için yüklenen Sivasspor, Cihan ve Suarez'le tehlikeli pozisyonlar yakaladı ancak Rüştü yaptığı kurtarışlarla kırmızı-beyazlılara ikinci gol şansı tanımayınca futbol takımımız, 10. hafta maçında Sivasspor'u Fiyapı İnönü Stadı'nda 2-1 mağlup etti.

 

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-01-2010, 00:13   #2
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Standart
Gözünüz aydın olsun...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-01-2010, 00:14   #3
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart
Sağolun efendim..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi