![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş ayağa kalktı Fenerbahçe-Kayserispor maçı sonrası Beşiktaş camiası Futbol Federasyonu'na isyan etti. İşte Sivas'ta yaşananlar ![]() Karşılaşmayı yöneticilerle birlikte Sivas'ta izleyen Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Federasyonu'nun ve kurumlarının Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için seferber oluduğunu söyledi. Fenerbahçe-Kayerispor maçının hakemiyle ilgili konuşan Başkan Demirören, "Fenerbahçe'ye penaltı hediye etti. Maçı gereğinden uzattığı yetmediği gibi iki top oyun sahasındayken Semih'in attığı gole zemin hazırladı. Hakan Sivriselci iki hafta önce Bobo'ya haksız kırmızı kart göstermiş ve bu önemli oyuncumuz Fenerbahçe derbisinde oynayamamıştı. Ne rastlantıdır ki Fenerbahçe-Kayserispor maçını da bu hakem yönetiyor" dedi. Başkan Demirören'in Futbol Federasyonu başkanı Hasan doğan'ı telefonla aradığı ve Doğan'a bazı uyarılarda bulunduğu öğrenildi. karşılaşmayı Başkan Demirören'le birlikte izleyen yönetici Mario Berk ise "Türk futbolunda neler yaşandığını hep birlikte izliyoruz. Bir dönem Cem Papila virdı şimdi de Hakan Sivriselvi türedi. Biz futbolun temiz oynanmasını istiyoruz ancak yaşananlar komedi. Yazıklar olsun" yorumunu yaptı. Beşiktaşlı dernek ve gruplarının da hafta içinde Fenerbahçe lehine yaşanan hakem hatalarıyla ilgili açıklama yapacakları belirtildi. kartalhaber.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() [size=25pt]yazıklar olsun!!! bu kadar bariz şike yapılmaz!!! bu hakem fenerin resmen sahadaki 12. temsilcisi...!! bu şekilde şampiyon olacağımıza ligden düşelim allah şerefimizi kaybetmekten korusun hepimizi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AMİNNNNNN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Amin!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() off ben ettim duayı ama benımde amin diyesim geldi ![]() amin! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() amin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Benim anlamadığım şu,hakemin kasıklarında sorun varmış.
Rahatsız,hasta olan bir hakemi nasıl oluyorda görev veriyorlar ? |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|