![]() |
#1 |
![]() ![]() Beşiktaş başkadır Renkleri bambaşkadır Grupta sıfır cekmek kimseye nasip olmaz Kartal olduk carşı doldu siyaha beyazla doldu Başkanımız ruyasında sıfır görmüş ne yapalım
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Onun karikatur oldugu gayet acık ama bu yaptıgınız gayet mallık :D =)
![]() unutma unutturma 27 mi dediniz.. pardon 28 demek istemişsinizdir.. =) Kupayı gordum BOBO'yu aldım :D Mahsun Kırmızıgül'ün Güneş'i gördüm filminden esinlerek hazırlanmış olan afiş şakasında Sarı Lacivertlilerin 27. yılına girecek kupa hasretine vurgu yapıldı. Güneş'i Gördüm yerine "Kupayı gördüm" adı konulan afişte kupayı kaldıran bir Beşiktaşlı resmi yer alıyor. Başlığın altında ise kupa maçlarının gol kralı Bobo'nun dün attığı iki güzel gole vurgu yapılarak argo bir tabir kullanılıyor ve "Ama yine "Bobo"yu aldım" ifadesine yer veriliyor. Filmin gösterim tarihni kısmında ise doğal olarak 13 Mayıs 2009 tarihi yer alıyor.. İşte Fenerbahçeli taraftarların küplere bindirildiği şu günde günün en çok ses getirecek şakası olan o afiş: (Haber 7) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() terbiyemi zorluyorsun.. Yönetime sesleniyorum ben bununla aynı dilden konusmadan mudahale lutfen...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cesur denilen mahlukat artık bu nicki kendine nasıl uygun gordun anlamadım ama bizim oynayacagımız bi maç daha var ama siz avrupa kupasında kafadan 0 çektiniz :D unuttun mu rivaldo nasıl puan umutlarınızı söndürmüştü =)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Buna aramızda KAPAK diyoruz biz... ![]() ![]() Helal Erhan kardeşim... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 1.si böyle anti sitelerin ürettiği resimler yazılar paylaşılması yasak forumda..
2.si daha 1 maçı daha var beşiktaşın, henüz sıfır çekmiş sayılmaz... 3.sü beşiktaş en azından 27 yıldır ''0'' çekmiyor. Türkiye kupasını en fazla alan 2. takımdır beşiktaş. 4.sü, aklıma son Türkiye kupası finali bjk 4 - 2 fb maçı sonrası beşiktaş bölümüne açtığın konu geldi..burası inönü diye konu açmıştın bir tane fenerli atkılı biri boş stadın önünde poz vermiş resmini koymuştun hani..hadi ona morarma şoku refleksi diyorumda ya bu konu nedir bunun nesi komiktir.. acaip çarpılmış zihniyetlere benziyirsen gençdadaşlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() =) adamlar kapak olmaya alışıktır =) asıl kapagı Rivaldo yaptı..
![]() Ezik Fener 2001-2002 Şampiyonlar Liginde oynadığı son maçta, tam 1 puana uzanıyorum derken, 90+2'de Rivaldo sahneye çıktı. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'nin bütün hayallerini yıktı. Böylece ezikler SIFIR ÇEKTİ ve ülkemizi rezil kepaze etti. 6 maçı da kaybetmeyi başararak şampiyonlar liginde de bir rekora imza atarak tarih yazdı ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kapaklar üstüme alınmam bazıları üstüne alınmış ben özgir yazılarım vardır kendi takımım bile yenilse sıfır cekse o rezaleti onlar cekti ben değildi tutanlar değilki rezalet cekti ben gülürüm nedenmi bir takımı tutuyorsan kazanmış yada kaybetmiş sadece futbol bu ama yenilince kendi takımı kendini yerden yere vuranlara gülüyorum babanın takımımı senin canımı aldı senin alayına lafmı attı kızarsın kendi takıma ben espiri olsun diye yazdım üstünüze alının diye yazmadım isim olarak kastedmedim benim zoruma yada kapak olsun diye kendi üstüme alınmam yazdıklarım vs gibi diyelim kendilerine kapak olsun diye yakıştıyorsa kendisi bilirsin sadece eğlence birilerini kırmak değil benimkisi hemende görevliler mudahele etsin emrin olur herşeye mudahale etmek ne anlamı kalır anlamsız olur bana karşı bir tutumunuz varsa acık dilden konuşun ben burdayım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
normalde bu tip konular da yasak sitede senin kadar bizde espiriden anlıyoruz inan ki ama tartışma çıktığı zaman işler karışıyor anlıyormusun eşer tartışmayacaksan kimseyle konuya istediğini ekleyebilirsin tabi aşırıya kaçmadan ama tartışırsanız müdahale etmek zorunda kalırım... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben tartışma acmadım tartışalım diye konu acılmadı bazıları abartıyor bu konuda acık sölim ki Ak forumda yöneticiler değişmeli artık birileri uyarılmalı karşısındaki kişileri rencide yorumlar yazılmasın önlensin benim üzerime geliniyor erhan karaca kişi tanımam ama bana karşı bir tutumu var eğer varsa kimler yada kişilerce acık dilden yazsınlar yinede diyorum ben düzen bozmak için üye olmadım her gelen üyeyi rencide etmesinler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|