|
![]() |
#1 |
![]() BEŞİKTAŞ BASKETBOL TAKIMLARINDA GELENLER VE GİDENLER.. Beşiktaş ColaTurka Bayan ve Erkek takımlarımızda geçen sene ile bu sene yapılan değişiklikler şöyle; BEŞİKTAŞ COLA TURKA ERKEK BASKETBOL TAKIMI GİDEN OYUNCULAR christian dalmau brian chase preston shumpert sandro nicevic kaya peker sinan güler onur aydın predrag drobnjak erkan veyseloğlu KALAN OYUNCULAR mehmet yağmur rick apodaca cevher özer arın soğancıoğlu GELEN OYUNCULAR haluk yıldırım adem ören ömer ünver muratcan güler mire chatman mario austin jovo stanojevic BEŞİKTAŞ COLATURKA BAYAN BASKETBOL TAKIMI GİDEN OYUNCULAR jelena spiric seda erdoğan esra erden nilay yiğit dilek ünüvar nazlı güler korana zanze vanessa hayden stacey lovelace şaziye karslı GELEN OYUNCULAR shay doron alexis hornbuckle laura harper naile ivegin müjde yüksel seda tekindağ tuğba taşçı haber1903
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() christian dalmau
brian chase preston shumpert sandro nicevic kaya peker sinan güler onur aydın predrag drobnjak erkan veyseloğlu bunlar hangi takıma gitti drobnjak falan bilen varsa söyleyebilir mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sümeyye bi şey sorcam..
Sizin yönetim ne yapmak istio :-\ preston shumpert,kaya peker,sinan güler,nilay yiğit,şaziye karslı Bu oyuncular gönderilir mi :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu sorunun cevabını bende bilmiyorum oğuz sanırım tüm beşiktaşlıları cinnet geçirmeye zorluyor... gerçekten çok acı verici bir durum utanıyorum y.d. ve saz arkadaşlarından :'( |
|
![]() |
![]() |