AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-12-2016, 21:34   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Beşiktaş ile Bursaspor Şehidlerimiz İçin Özel Maç Yapmayı Plânlıyorlar
Bursaspor ve Beşiktaş'tan şehitler için özel maç!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursaspor’un Özlüce Tesisleri’nde yönetim kurulunu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Müezzinoğlu, Bursaspor ile Beşiktaş arasında yapılması plânlanan özel maçta her iki takımın taraftarlarının birlikte maçı izlemesini arzu ettiklerini söyledi.

İstanbul’da cumartesi günü Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından yaşanan bombalı saldırıda şehid olan polis memuru Hüseyin Akyüz’ün cenaze törenine katılmak üzere Bursa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursaspor’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Bakan Müezzinoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun da yer aldı.

Ali Ay: “Şehidler için özel bir maç yapacağız”

Bursaspor Başkanı Ali Ay, yaşanan terör saldırısından dolayı çok üzüldüklerini belirterek, “Geçtiğimiz gün maalesef çok üzücü bir olay oldu. İnşallah bu milat olur. Çok güzel mesajlar alıyoruz. Artık sadece Beşiktaş ve Bursaspor taraftarları değil tüm taraftarların birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerekiyor. Rekabetin sahanın içinde kalması gerekiyor. Birlik ve beraberlik olduğu sürece bu adamlar bunlardan beslenemezler. Çünkü 3 bin 500 taneye yakın güvenlik görevlisi vardı maçta. Bunlar daha önce plânlanmış şeyler. Biz bunların da üstesinden geleceğiz. Çünkü bu topraklar bizim şehidlerimizin kanıyla bizim olmuştur. Ben bu yaşta dahi görev verilirse seve seve şehid olmaya razıyım. Sabah annem de “Oğlum artık başkanlığı bırak” dedi. Ben de “Anne ne güzel imkân işte keşke şehid olsak da öteki tarafa gitsek” dedim. Allah belalarını versin. İnşaallah bu son olur. Şehidlerimizin isimlerini anı duvarımızda yer vereceğiz. Bu akşam yönetim kurulumuzda görüşeceğiz. Fikret başkanla görüşmemizde şehidler için bir özel maç veya bundan sonraki maçta geliri onlara verilmek üzere maç yapacağız. Şehidlerimiz için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacağız. Şehidlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Bakan Müezzinoğlu: “Taraftarların birlikte maç izlemesini arzu ediyoruz”

Bakan Mehmet Müezzinoğlu ise, “Tabii bize geride kalanlara da şehidlerimizin hak ve hukukunu korumak sorumluluğu kalıyor. Onlar bizim yükümüzü bir daha arttırıyor. Millete daha çok hizmet etmek, milletin kardeşliğini daha çok güçlendirebilmek, ayrıştıran değil birleştiren olabilmek. Kardeşlik duygularını büyüten, güçlendiren. Tabii ki taraftar olmak önemli ama taraftarın tatlı rekabeti ayrışmayı, çatışmayı ve düşmanlığı değil tam aksine birlikteliği ve tatlı rekabetle birlikte gelişmeğe vesile olacak. Çok olağanüstü bir plân. Hainler çok stratejik plânlar yapıyor. Hangi noktada neyin ne zaman bulunacağını tespit ediyorlar ama bu millet büyük bir millet. Bunların da üstesinden gelecek. Şehidimizin babasını gördük. Başı dik, göğsünü gere gere benim şehidim diyor ve toprağa gönderiyor ama o hainlerin ne annesi, ne babası ne de kendileri insanlığın önüne başı dik çıkabileceklerdir. Bu dünya bir gün bitecek ve ağır bedelleri öyle veya böyle yaşadıkları süresince zaten onlara o hainliklerinin bedeli ödetilecektir. Biz de milletçe onlara karşı birlik ve beraberlik içinden kenetlenerek inşaallah ülkemizin birlik ve beraberliğini bayrağımızın nazlı dalgalanışını daha güçlü hâlde başaracağız. Büyük geçmiş olsun. Bursaspor ile Beşiktaş arasında yapılmasını plânladığınız özel maçta her iki takımın taraftarlarının hep beraber maçı izlemesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak

Haber 1903 12.12.2016

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
beşiktaş, beşiktaş & bursaspor, beşiktaş futbol takımı, bursaspor, bursaspor futbol takımı, özel maç, şehidler için, şehidlerimiz için

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)