![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında kendi sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kaldı.
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, maç sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ikinci yarısında iyi oynadıklarını ama bunun galibiyete yetmediğini söyleyerek, "Hafta içinde oynadığımız Şampiyonlar Ligi ön eleme maçından sonra bu maçın tehlikeli olacağını biliyorduk. Takımda yorgunluk vardı. İlk yarıda onun sıkıntısı çektik, ikinci yarıda iyi oynadık, gol pozisyonları bulduk. Taraftarımız önünde galip gelmek istiyorduk ama olmadı. Kayserispor da ligin güçlü takımlarından, bir puan da iyi bir sonuç" dedi. Öner, maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'nun karşılaşmada sertliğe göz yumduğunu sözlerine ekledi. Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin ise, Kayserispor karşısında aldıkları 1 puana sevindiğini belirterek, "Avrupa'da kazandığımız zafer sonrası böyle bir maçın zor olacağını biliyorduk. Fenerbahçe ile Köln'de oynadığımız Süper Kupa finalini de sayarsak biz 9 maç yapmışız, rakibimiz ise 4 maç oynamış. Takımda yorgunluk vardı. Özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadık. Rakibimiz üzerimize gelemedi. Hocamızın yaptığı değişikliklerle oyuna hakim olduk. Gol pozisyonlarına girdik, ama değerlendiremeyince sahadan beraberlikle ayrıldık. Böyle zamanlarda alınan 1 puan iyidir" diye konuştu. Kadro dışı bırakılan Brezilyalı golcü Nobre'nin hatasını fazlasıyla anladığını ve çok pişman olduğunu söyleyen Engin, Nobre'yi tekrar kazanmak istediklerini, gelecek hafta içerisinde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yapacakları görüşmede Nobre'nin durumunun netlik kazanacağını açıkladı. Karşılaşmanın hakemi hakkında yorum yapmak istemediğini, henüz ligin başı olduğunu belirten Engin, "Daha hakem sezonumuz başlamadı" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı futbolcular Serdar Özkan, kaleci Hakan Arıkan ve takım kaptanı İbrahim Toraman ise zor bir maç olduğunu belirterek, "Sert bir mücadele oldu. Üst üste oynadığımız maçlar nedeniyle fizik ve kafa olarak takımda yorgunluk vardı. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Taraftarımız önünde galip gelmek isterdik, ama olmadı. Bu puan kaybını önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz" dedi. Kayserisporlu futbolcular Ragıp, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz da, iyi bir mücadele olduğunu belirterek, "İstanbul'a puan veya puanlar almak için gelmiştik. İyi futbol oynadık, net gol pozisyonlarına girdik, ama değerlendiremedik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilsek, sonuç farklı olurdu. Sonuçta Beşiktaş gibi güçlü bir takım karşısında deplasmanda 1 puan aldık. Artık bu maç geride kaldı, önümüze bakıyoruz. Kayserispor'u layık olduğu yere getireceğiz" şeklinde düşüncelerini aktardı. Sarı-kırmızılı futbolcular, maçın hakeminin kötü bir yönetim gösterdiğini dile getirdi. (İY-İY-KK-S) (İhlas Haber Ajansı)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() berabere kalmalarina sevindim.. :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kayseri gibi bi takımla berabere kaldığımızdan ötürü bir bjk li olarak hiç üzülmedim.Diğer büyüklerin kayseriyle olan maçlarında 3 er puan yitireceklerini tahmin ediyorum ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet ben de biraz once mehmet demirkol u dinledim o da normal dedi ise sorun yoktur demek ( cok bilgili cok seviyorum o adami)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|