AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 11-20-2008, 20:02   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs down Beşiktaş ve Galatasaray’ın Canı Yanabilir! ....

Gölge Hakem 12. hafta hakem tayinlerini mercek altına aldı. Mevcut durumda Beşiktaş ve Galatasaray’ın hakem hatalarından puan kaybetmeye aday olduğuna dikkat çekti. İşte o değerlendirmeler:
12. HAFTA HAKEM ATAMALARI:

Bu hafta da yine ince hakem atamaları var!
Bazı maçların hakem atamalarını anlamlı buluyorum!
MHK İstanbul ve Ankara takımlarının maçlarına kendi illerinin hakemlerini vermeye devam ediyor.

Ben de MHK'ya soruyorum, sadece İstanbul ve Ankara hakemlerine mi güveniyorsunuz, niye diğer hakemleri de kendi illerinin takımlarının maçlarına vermiyorsunuz?

Örneğin Antalyaspor-Kocaelispor maçını niye Antalyalı Kuddusi Müftüoğlu yönetmiyor, ya da Trabzonspor-Sivasspor maçının hakemi neden Trabzonlu Abdullah Yılmaz değil?

Yoksa Kuddusi Müftüoğlu ve Abdullah Yılmaz'a Ankaraspor-Galatasaray maçını verdiğiniz Bülent Yıldırım kadar güvenmiyor musunuz?

GAZİANTEPSPOR-GENÇLERBİRLİĞİ (İLKER MERAL)

Aldığı maçlar ile Süper Lig'de yavaş yavaş kendisini kabul ettirmeye başlayan İlker Meral'in bu maçı da düzgün bir şekilde yönetip başarılı çizgisini devam ettirmesi gerekiyor.
Ben, İlker Meral'in bu maçı sorunsuz bitirebileceğine inanıyorum.

ANTALYASPOR-KOCAELİSPOR (AYTEKİN DURMAZ)

Bu maç, bu haftanın en önemli maçlarından birisi olacak.
Tehlike bölgesinde bulunan iki takımın maçını Süper Lig'in deneyimli, ancak istikrarsız hakemi Aytekin Durmaz yönetecek.
Kritik pozisyonlarda hata yapma oranı yüksek olan Aytekin Durmaz bu maçı sonucu etkileyecek bir hata yapmadan bitirebilir mi?
Bunu ben de çok merak ediyorum.

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE (HALİS ÖZKAHYA)

İşte tipik Oğuz Sarvan kurnazlıklarından birisi daha!
Geçen hafta oynanan Fenerbahçe-Ankaraspor maçındaki Fenerbahçe lehine oluşan hakem hataları ve yapılan eleştirilerin üzerine Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 4-1 yenildiği maçı yönetmiş olan Halis Özkahya bu maça verilmiş.

Amaç kamuoyuna "Bakın biz Fenerbahçe maçına Fenerbahçe'nin kendi sahasında yenildiği maçın hakemini veriyoruz" mesajını vermek ve "Biz düzgün bir kuruluz" görüntüsü içerisine girmek!

Sen kimi kandırıyorsun Oğuz Sarvan?
Senin Ankaragücü takımına olan bakış açını ise çok iyi biliyoruz!
Kocaelispor maçında Ankaragücü takımı aleyhine penaltı veren Süleyman Abay'ı önce Fenerbahçe-Galatasaray maçına dördüncü hakem, ardından Süper Lig maçına hakem olarak tayin edip ödüllendiriyorsun, ama geçen hafta Ankaragücü lehine adam gibi doğru bir penaltı veren Serkan Çınar'ı ceza olarak Bank Asya Ligi'ne gönderiyorsun!

Bu verdiğin mesajları bizim gibi, hakemlerde çok dikkatle izliyorlar!

ANKARASPOR-GALATASARAY (BÜLENT YILDIRIM)

Bursa ve Eskişehir deplasmanlarında İstanbullu hakemlerin yönetiminde oynayan ve altı puan kaybeden Galatasaray'ın Ankara'da Ankaraspor ile oynayacağı önemli maça bu sefer de Ankaralı hakem Bülent Yıldırım verilmiş.

Bu uygulamalar özellikle Galatasaray'ın deplasman maçlarında Oğuz Sarvan tarafından bilerek yapılıyor, çünkü bu aynı uygulamanın yapıldığı Galatasaray'ın üçüncü deplasman maçı olacak!

Bu kadar tesadüf olamaz!

Ben bunun sebebini çok net bir şekilde biliyorum, ancak birde Sayın MHK Başkanı bu konuya açıklık getirirse futbol kamuoyunu aydınlatmış olur!

KONYASPOR-KAYSERİSPOR (CÜNEYT ÇAKIR)

MHK, Cüneyt Çakır'ı Süper Lig'e yeni çıkmış olan acemi hakemlerin yönetebileceği sıradan maçlara vermeye devam ediyor!

Acaba kafalarında Cüneyt Çakır ile ilgili soru işaretleri mi var, ya da bir güven sorunu mu bulunuyor?

Cüneyt Çakır'ın bu maça verilmesini anlamsız buluyorum!

DENİZLİSPOR-BURSASPOR (BÜNYAMİN GEZER)

Teknik direktör değişikliği yapıp, yeni hocaları ile ligde çıkış yolu arayan iki takımın oynayacağı bu maçta, deneyimi ile Bünyamin Gezer'in başarılı olacağını ve maçı sorunsuz bir şekilde bitirebileceğini düşünüyorum.

İ.BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE-HACETTEPE (DENİZ ÇOBAN)

Seyirci baskısının olmayacağı ve görevliler dâhil en fazla iki yüz kişinin izlemesi muhtemel olan bu maçta Süper Lig'e ısınmaya başlayan Deniz Çoban dikkati ve kontrollü olursa sorunsuz olarak maçını bitirip soyunma odasına gidebilir.

TRABZONSPOR-SİVASSPOR (SELÇUK DERELİ)

Geçen sezonun ilk haftasında oynanan Trabzonspor-Sivasspor maçının son dakikasında çıkan olaylar Hilmi Ok başkanlığındaki MHK'nın başını çok ağrıtmıştı.

Geçen hafta yönetmiş olduğu Galatasaray-İ.Büyükşehir Belediyespor maçında iyi bir yönetim göstermemesine rağmen, MHK en tecrübeli hakemini bu maça verip kendisini sağlama alamaya çalışmış!

Hareketli ve güzel bir maç izlemeye hazır olalım.
Umarım, Selçuk Dereli de iyi bir yönetim gösterip bu maça katkıda bulunur!

BEŞİKTAŞ-ESKİŞEHİRSPOR (HÜSEYİN GÖÇEK)

Ağustos 2007 tarihinde Olimpiyat stadında yönetmiş olduğu Kasımpaşa-Beşiktaş maçında vermediği iddia edilen bir penaltı sebebiyle Beşiktaş yönetimince kara listeye alınan Hüseyin Göçek, geçen Mayıs ayında Ankara'da oynanan Ankaragücü-Beşiktaş maçını yönetmişti.

Hafızam beni yanıltmıyor ise Hüseyin Göçek İnönü Stadı'nda, Beşiktaş seyircisi önünde ilk kez bir Süper Lig maçında düdük çalacak!

Hüseyin Göçek aynı zamanda İstanbul ili hakemi!

Haftaya Şükrü Saracoğlu stadında Fenerbahçe ile önemli bir maç oynayacak olan Beşiktaş'ın bu hafta Eskişehirspor ile oynayacağı maça Beşiktaş yönetiminin pek de sıcak bakmadığı bir hakemin verilmesini ilginç buluyorum!

Üstelik Hüseyin Göçek, iki hafta önce yönettiği Fenerbahçe-Galatasaray maçında önemli hatalar yapmıştı.

MEDYASPOR

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-20-2008, 21:05   #2
Kullanıcı Adı
politikaci
Yeter artık..

Fenerasyon devrede..

Bu fenerasyona rağmen 17 şampiyonluğumuz var bu büyük bi başarıdır..

Artık Azize'nin cebine bakan bir lig istemiyoruz

Kirli şampiyonluklar istemiyoruz
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)