AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 03-23-2008, 22:05   #1
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Beşiktaş'a durmak yok!
Beşiktaş'a durmak yok!
Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a yenilerek liderlikten olan Beşiktaş, izin yapmadan gelecek hafta sonunda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. İşte Ümraniye notları:

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen oyuncular koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular çabukluğa dayalı çalışmalar ve 3'erli minyatür kale maçlar yaptı.

Basına kapalı olan antrenmanda Cisse ve İbrahim Kaş takımdan ayrı çalışırken, bu oyuncuların hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan kaleci Rüştü'nün durumunun ise kontrollerden sonra netlik kazanacağı kaydedildi.

Bu arada, siyah-beyazlıların Slovak futbolcusu Holosko, Slovakya Milli Takımı'nın İzlanda ile oynayacağı milli maç için ülkesine gitti. (A) Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Gökhan Zan ile Serdar Özkan antrenmanda yer almadı.

Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-23-2008, 22:21   #2
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
feneri yenmekten başka çaremiz yok.ama hiç bir iyi takımı yenemeyn bu hoca ve takımla zor çok zor.(sivas-kayseri-ibb-fener).allah yardımcımız olsun.tarftarın gazı ve büyüklüğüyle maç kazanan bir takım olduk.üzülmez-özkan-tandoğan-arıkan-gordon satın gitsin.ve korkarım serdar özkan üzülmez gibi takımın başına bela olarak kalacak.emekli olana dek.feneri yeneceğimize inanıyorum yürekten ama şampiyon olacağımıza bilmiyorum korkuyorum şu son maçta olanlardan sonra Allah yardımcımız olsun
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-24-2008, 20:20   #3
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
feneri yenmekten başka çaremiz yok.ama hiç bir iyi takımı yenemeyn bu hoca ve takımla zor çok zor.(sivas-kayseri-ibb-fener).allah yardımcımız olsun.tarftarın gazı ve büyüklüğüyle maç kazanan bir takım olduk.üzülmez-özkan-tandoğan-arıkan-gordon satın gitsin.ve korkarım serdar özkan üzülmez gibi takımın başına bela olarak kalacak.emekli olana dek.feneri yeneceğimize inanıyorum yürekten ama şampiyon olacağımıza bilmiyorum korkuyorum şu son maçta olanlardan sonra Allah yardımcımız olsun
hiçbi zamn şampiyon olcaz gibi gelmemişti şimdide gelmıyor ama inş. oluruz bunu çok istiyorum
ama serdar özkan hakkında söylediklerine katılmıyorum :'( :'(
çünkü nihayetinde o da bir insan her insanın hatta bu genellemeye daraltayım biraz her futbolcunun
iniş çıkış yaşadığı dönemler olur mesela delgadoyu düşün geçen yıl heralde çok az kişi kalsın derdi ama bu sezon bize kattıkları ortada
mesela serdar da bu sezonun ilk sezonun ilk yarısında gayet iiydi ama nedense bu sezon kötü oldu
mesela boboda aynı şekilde ama kimse onu gönderelim demiyor
bende bunu türk futbolcularına toplumumuzda olan tahammülsüzlüğe bağlıyorum
sözüm meclisten dışarı bu arada
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)