|
![]() |
#1 |
![]() sizce beşiktaşımızın şu an bulunduğu durumun en büyük 2 sorumlusu kim? :'( :'( :'(
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() maddi sikintilar ve yonetim sanirim. :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BENCEDE MADDİ SIKINDILAR VE YÖNETİMMMM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() En suclu sayin Ertugrul Saglamdir..en büyük suclu basiretsiz yönetim ve isine geldigi zaman iyi oynayan, isine gelmedigi zaman oynamayan futbolculardir..
Maddi sorun sikinti olsaydi gs simdi kamunun mali olmusdu 8) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence kesinlikle yönetim valla özledik beşiktaşı hep sıkıldık cimbom fener ikilisinden
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bence hepsi sorumlu.. ama iki tanesini seçmem gerekirse HAKEMLER ve YÖNETİM derim çünkü : beşiktaş'a yapılanları anlatmaktan artık bıktım usandım! taraftar tepkisini göstermekten camia haksızlığa uğramaktan bıktı usandı! ama eminim hakemler usanmadı vede usanmayacaklar! bu sezon yapılanlar artık yoruma açık şeylerde değil bariz görülen gerçekler.. atılan goller verilmez! penaltılar verilemez! toplar dışardan çevrilerek goller atılır ama görülmez bir yanda adamı dövmek için stadlarda kaleciler futbolcu kovalar 4 maç ceza gelir! bizim oyuncu rakibi gol atmak için iter kırmızı kart görür ne olduğunu anlamadan 3 maç ceza gelir! sahalar kapanır!goller atılır! puanlar gider! şampiyonluk umutları biter! AMA BU SEVDA BİTMEZ!!! sıra geldi beşiktaşın yüz karasına! yıldırım demirören ve saz arkadaşlarına!!! beşiktaş'ı maddi yönden çökerten, hobileri olarak oyuncu ve hoca alıp göndermek olan her oynanan tiyatrodan sonra masaya yumruk vurmak sözüyle övünen sözünü yiyen! beşiktaş'ın saygınlığını yerle bir eden beşiktaşlılık duruşundan nasibini almamış yönetim! size diyecek hiçbirşeyim yok! artık bu noktadan sonra kulaklarınız dış dünya ve taraftarla irtibatı kesmiş olan insanlar! bizim görevimizi artık VİCDANINIZ görsün! ama oy veremsemde diğerlierine de değinmek isterim aslında maddi sıkıntılarında sorumlusu yönetim! maddiyattan başka hiçbirşeye önem vermeyen bir maç coşup bir maç sahada gezen oyuncular! formayı terletmeden milyon dolarları cebe indiren insanlar onlarda suçlu ama burda asıl sorun teknik heyet ve motivasyon eksikliğidir bana göre.. sıra geldi her ne kadar en büyük suçlulardan olarak görsemde oy vermeye gönlümün razı olmadığı , kıyamadığım ertuğrul sağlam'a oyunu okuyamayan teknik adam! transferleri fiyasko olan teknik adam! takımı motive edemeyen teknik adam! ama sonuçta ''adam gibi adam'' beşiktaşımızın bo kunumda olmasına en büyük suçlulardan biride sensin ama senın adına ne mutluki bu taraftarın kredisi sana kolay kolay bitmeyecek gibi görünüyor. beşiktaşımıza duruşunla yakışsanda deneyimin ve teknk kapasitenle yakışıyor musun?hayır.. umarım dahada iyiye gider beşiktaşımız ertuğrul sağlam baştayken büyük başarılara imza atar son söz olarak şunu diyebiliriz: siyahı yaşıyoruz beyazı arıyoruz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() şimdi başsorumlu hakemler değil.......5 yıldır şampiyonluk göremiyonuz hep hakemlermi....hadi hakemler diyelim avrupadada türk hakemler yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
şu an ligen bahsediyoruz :-* :-* arkadaşım sanırım beşiktaşlı değilsin ben artık her yıl aynı senaryoyu görmekten usandım.. inan artık anlatmaktanda usandım.. siz göremiyorsanız bir problem artık yapacak birşey yok! kimilerine aynı günde çiçekler açar kimilerine karlar yağar! bizimkide bu hesap demekki farkedememiniz doğal ama lütfen burda takım kavgası yapmayalım arkadaşlar burada beşiktaş konuşulsun yalnızca! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yönetim ve Futbolcular !
yorumsuz bırakıyorum bu konuyu sölenecek herşeyi Akkparti az çok anlatmış bana tek kelime etmeme gerek kalmamış ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
senin yorumlarına her zaman ihtiyacımız var ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |