07-25-2007, 20:09 | #1 |
Beşiktaşk
Beşiktaş seyircisinin yaratıcılık sınırları akıllara ziyandır..Yıllardır birbirinden ilginç sloganlar ve tezahüratlar bulmuşlardır..Bazen alaycı bazen ironik bazen en uzaktaki insanı bile etkileyecek şekildedir..
Takımlar sahada 11 kişidir ama arkalarında teknik heyet , kulüp yönetimi ve o renklere gönül vermiş milyonlarca taraftarı vardır..Ama bunlardan en önemlisi sahaya çıkan 11 kişinin en fazla güç aldığı yer Tribünler yani başka bir deyişle 12 . adamdır.. Beşiktaş'ta 12. adam sürekli üreten ve düşünen tıpkı futbolcular gibi adeta antrenman yapan bir yapıya sahiptir..Evde dersini çalışıp gelen çocuk gibidir..Basit bir gol gol tezahüratını ile bile rekor kırıp günlerce konuşulan bir olay haline dönüştürmüşlerdir... Ve her zaman 10 üzerinden 10 almaya layıktır.. Şöyle bir hatırlamak gerekirse neler yapmış 12 . adam ... 100. yılda sezon başında ki kafalara kazınan bu sene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı tezahüratı , vede hakemleri bile gülümseten kutu kutu pense elmamı yerse arkadaşım hakem arkasını dönse veya taraftarın sevgilisi Pascal için yazılan ve tüm Türkiye'nin ezberlediği fransa'da doğdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana pascal nouma pascal nouma yada gayet romantik... yağmurlu bir günde rastladım sana, üstünde çubuklu formalar vardı. bir anda tutuldum aşık oldum ben, hayatın anlamı siyah-beyazdı. ölümle yaşamı, ayıran çizgi, siyahla beyazı ayıramaz ki. stadın her yanı loca olsa da, sevenleri hiç kimse ayıramaz ki --- seninle ağladık senle güldük biz sevdanın uğruna canlar verdik biz siyahım zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz beşiktaşlılık. başarısızlıklara rağmen takımını yalnız bırakmaz... başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma. en büyük sen değil misin aldırma kartal aldırma aldırma kartal aldırma kartal aldırma. sendeki bu büyük taraftar bir gün coşar bir gün ağlar seni bu sesler oyalar aldırma kartal aldırma aldırma kartal aldırma kartal aldırma yenilsen de bazı bazı taraftarın buna razı çekeceğiz biz bu nazı aldırma kartal aldırma aldırma kartal aldırma kartal aldırma bazen takımı uğruna kendilerine beddua bile ederler beşiktaşım hayat sensin dünya sensin herşey sensin gelecekse tüm acılar biz hazırız sende gelsin bu sevdadan vazgeçersek allah belamizi versin... bir gün kıyamet kopar çöker karanlık allah affetmez bizi çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık bütün çarşı cehenneme kombine aldık. ama bunların bence en samimi ve bizi en iyi ifade edeni tek cümlelik "Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin..." sloganıdır... ------------------------------------------------------------------------------------- paramız mı var alkol almaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya beşiktaşlıyız işte o kadar kızların gözü hep yükseklerde zengin, paralı hoş erkeklerde bizim onlardan ne farkımız var beşiktaşlıyız işte o kadar kızlar akmerkez de bizde de açlık var şimdiki gençlerde .... montlar var garibanız diye bize kim bakar beşiktaşlıyız işte o kadar amcam istedi fenerli olayım dayım istedi cimbomlu olayım alayına isyan beşiktaşlıyım ....... milyarlar dolarlar istiyorsunuz formanin hakkini vermiyorsunuz taraftarla dalga geciyorsunuz formalari cikarin ciplak oynayin - aramazsan arama yar arama - zaten bulamazsın emanetler zulada (2002 sezonu samsun deplasmanı şehir girişinde, deplasman otobüsü polis araması) ------------------------------------------------------------------------------------- Efsane oldun sen yine BEŞİKTAŞ Aşık oldum renklerine BEŞİKTAŞ Ölüm olsa dönemeyiz bu yolda Canım feda olsun sana BEŞİKTAŞ ------------------------------------------------------------------------------------- Gün doğdu hep uyandık statlara dayandık(x2) Beşiktaşın uğrunada bayraklara dolandık(x2) Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi(x2) Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi(x2) İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız(x2) Övünmek gibi olmasın biz karakartallıyız(x2) ------------------------------------------------------------------------------------- Seninle Ağladık Senle güldük biz Sevdanın uğruna canlar verdik biz Siyahın zindan olsun beyaz aydınlık Herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık ------------------------------------------------------------------------------------- Siyah beyaz rengimizle bir efsaneyiz Destanları yazmışız biz bir taneyiz Yeryüzünde gökyüzünde karakartalız Övünmekte çok haklıyız Beşiktaş'lıyız ------------------------------------------------------------------------------------- Hiç kimse bu aşkı anlamıyor ki, Bu aşk hiçbirşeye benzemiyor ki, Gönlüm de ferman dinlemiyor ki, Sensiz geçen günler tat vermiyor ki... ------------------------------------------------------------------------------------- Senin için,aşkım için Ben ne dayaklar yedim BEŞİKTAŞIM Sende benim için,aşkın için Feneride yen BEŞİKTAŞIM Senin için,aşkım için Ben ne küfürler yedim BEŞİKTAŞIM Sende benim için,aşkın için Feneride yen BEŞİKTASIM ------------------------------------------------------------------------------------- 100 yılımızda statta en çok söylemeyi sevdiğim besteydi. Seninle başladı hayat Kartalım Göklere aç kanat İ... Fenere i.... cimboma inat Kartal Şampiyonluk turu at (x2) Sevdim işte bir kere Başkasını sevememki Deli diyorlar bana Desinler değişemem(x2) Bu sevda bitmez bu hasret bitmez istiyen gider hiç fark etmez bu alemde çarşı herkese karşı allah affeder çarşı affetmez. Oyunculara kızdığımız zamanlardan... milyonlar dolarlar istiyorsnuz formanın hakkını vermiyorsunuz taraftarla dalga geçiyorsunuz formaları çıkartıp çıplak oynayın * * * Okulda defteri evde anneyi bırakıpta geldik biz sevgilimizi utanamdan isterler milyon dolarlar bu sene şampiyon gene taraftar. Sabah olur güneş doğar siyah beyazdır sokaklar sahada kartal koşar tribünde çarşı coşar ------------------------------------------------------------------------------------- Seyirci değil .....T A R A F T A R... Moda için değil.....F O R M A için... Hava için değil.....S E V D A için... 90 dakika değil....Ö M Ü R B O Y U.. Yalanla değil....K A N I Y L A... Ayrı ayrı değil....O M U Z O M U Z A... Şerefsizce değil....O N U R L A... Utanarak değil.....G U R U R L A.. Eğilerek değil.....D İ M D İ K... Sefada değil....C E F A D A... Minderde değil....Ç A M U R D A... Skorda değil.....V E F A D A... Bazen değil.....H E R M A Ç T A... Yuhlayan değil..... A L K I Ş L A Y A N... Oturan değil..... Z I P L A Y A N... Köstekle değil......D E S T E K L E ... Puroyla değil.....A T K I Y L A... Çekirdekle değil......B A Y R A K L A... Muhabbetle değil.....T E Z A H Ü R A T L A Kendine değil......K A R T A L ’ A... Söverek değil...... T A P A R A K... İhanetle değil..... S A D A K A T L E... Zaferde değil.....H E Z İ M E T T E... Şampiyonken değil....H A S R E T K E N... Görüntüde değil..... Ö L Ü M Ü N E... ------------------------------------------------------------------------------------- en çok ben bunu seviyorum. söylerken tüylerim diken diken hesabı... Siyahla beyaz ortak olmuş Kartal’ın aşkı böyle doğmuş Hadi hisset bu hislerimi Hadi hisset bu hislerimi Beşiktaş’ım ne zaman durmuş Kartal uçup kalbime konmuş Hadi hisset bu hislerimi Hadi hisset bu hislerimi ------------------------------------------------------------------------------------- Kalbimizde renkleri 101 seneden beri Doyamam doyamam sana Ne fener ne cimbombom Asigim Besiktasa Doyamam doyamam sana... Arabaci dediler, esrarkes dediler Sarapci dediler, ezmek istediler Ancak Besiktaslinin sosyetesi Besiktaslinin (taraftarin) elbisesi degil Besiktaslinin yuregindeki ask Kalbindeki atestir bizlerdeki Gururu uyandiran Biz 3-5 sosyete prensi gibi Puromuzu yakip ayaklari uzatip Desteklemeyi bilmedik mi takimi! Ancak kitlenmis dudaklar Ve gol oldugunda sadece bir tebessumle Sevinen taraftar degil Makbul olan. 100’lerce kisinin arasina Kuyruktaki izdihama, Cigara dumanina aldirmadan Ezilme korkusunu yasamadan desteklemektir vuruldugun renkleri. Gerekeirse canini koymaktir ortaya Ozel arabasina binip gaza basmak degil STADA GELIP SOFORLE AGIZDA PURO VUCUTDA 200 MILYONLUK KAZAK 400 MILYONLUK KOTLA SEKIL YAPMAK DEGILDIR KARTAL OLMAK! BIZ GERCEK TARAFTAR ASIL KARTALLAR; GUN GELDI TRIBUNDE SICAKTAN ERIYEREK KAR YAGDI, ISLANARAK YAGMUR YAGDI, DONARAK DERBILERDE EZILEREK, DESTEKLEDIK SAHADAKI 11’LIYI ANCAK HER ZAMAN GUVENEREK; TEK BILEK TEK YUREK TEK HEDEF BEŞİKTAŞİM BENİMMMMM.... BİRİCİK SEVGİLİMMM... SOYLE SENDEN BAŞKA..... KIMIM VAR BENIMM... SENİNLE AGLARİM.... SENİNLE GULERIM... SOYLE SENDEN BASKA... KIMIM VAR BENİM.... bu Sevda bitmez, Hasret bitmez, isteyene gider, hic fark etmez, bu alemde CARSI, herkese karsi, Allah afeder, CARSI afetmez!!! yakışır sana yakışır sana şampiyonluk yakışır sana alemde teksin değişilmezsin BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!!! ----------------------------------------------------------------- Ne cim bom bom, ne Fener, ne de Trabzon. Besiktas ile, yer siyah, gok beyaz, sampiyon beşiktaş Oley, oley,oley haydi haydi gol goll. Bastir kartal, bastir kartal, haydi haydi gol goll.. Efsane yazdin tarihe Besiktas. Asik olduk renklerine Besiktas. Olum olsa donemeyiz bu yoldan. Canim kurban olsun sana Besiktas ------------------------------------------------------------------------------------- Söz bizde beste beste bizde taklit yok bizde. Mevzuda takmiyoruz geri vitese Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE Haydi bastır beşiktaş Ölümüne beşiktaş Sevdik gönül verdik Her maçına geldik Haydi bastır beşiktaş BEŞİKTAŞ!!! ------------------------------------------------------------------------------------- Bir Of çekelim Kendimizden Geçelim Bir Of çekelim Kendimizden Geçelim Oooof Oof Yeter Artik Besìktasim Oooof Oof Her Maçina Gelìyoruz Oooof Oof Yenìlsende Gelìyoruz, Yensende Gelìyoruz, ölümüne Sevìyoruz Oooof Oof ------------------------------------------------------------------------------------- yağmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı bir anda vuruldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki stadın her yeri loca olsada sevenleri hiç kimse ayıramazki ------------------------------------------------------------------------------------- seni dusundum dun aksam yine kafam guzeldi icmisim yine bir de kendimi dusundum sonra olesim geldi, senin ugruna hani dolmabahce'ye yururken hani fenerbahce'ye *** hani bir pinarbasi cekerken iste oyle birsey Bu sene şampiyon görelim sizi Ölmeden mezara koymayın bizi Korkutmaz bizleri musalla taşı Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ------------------------------------------------------------------------------------ Fransada dogdu, Besiktasli oldu, Helal olsun sana, Pascal NOUMA, Pascal NOUMAA.. OOOO OOOO... Pascalin babasi bizimde babamiz.. (kivanc oktay) Bosver Pascal keyfine bak, cak o zaman cak cak cak!! BU SENE SAMPIYON GORELIM SIZI, OLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BIZI, KORKUTMAZ BIZLERI MUSALLAH TASI, OLUMUNE SEVIYORUZ BIZ BESIKTASI... Yalanmis anladim baska sevgiler, En tatli sevgiler sendeymis meger, Sampiyon olmadan olursem eger, Kefenim siyahla beyaz olsun.. Gel gunduzle gece olalim Gel gokyuzunde yildiz olalim Seninle sampiyonluklara kosalim Haydi bastir Kara Kartal'im.. Andimiz sozumuz var, zirvede gozumuz var Tertemiz tarihimiz, sanli bir mazimiz var En BUYUK Besiktas, gol gol Besiktas Sampiyon Besiktas, haydi gol Besiktas.. ------------------------------------------------------------------------------------- ISIKLAR SONSÜN STAD YANACAK... ISIKLAR SONSÜN STAD YANACAK. 1903 Dogdu bu renkler Taparcasina sevdi bu kalpler Seni sevmekte cok hakliyiz Sapina kadar BESIKTASLIYIZ Besiktas'in manyagiyiz Piskopatin Allah'iyiz Alem buysa, kral biziz Girtlaklari biz keseriz Elimizde saraplarla Belimizde kasatura Biz olmeye gidiyoruz Fenerbahce mekanina Besiktas'im benim, biricik sevgilim Söyle senden baska kimim var benim ? Seninle olalım seninle gulelim Söyle senden başka kimim var benim? Besiktas'im sen cok yasa, Canim feda olsun sana Hicbirseye degisilmez, Senin sevgin bu dünyada Ovunmekte cok hakliyiz, Sapina kadar Besiktas'liyiz Iyi gününde kötü gününde, Sapina kadar Besiktas'liyiz. Gel siyahla beyaz olalim Gel gok yüzünde yildiz olalim Seninle sampiyonluklara kosalim Haydi bastir Karakartalim..... Şampiyon Besiktasim ne istersen iste benden Istersen donatalim dort bir yani bayraklarla Istersen cimlatalim dortbir yani sarkilarla Istersen eglenelim davullarla zurnalarla... ------------------------------------------------------------------------------------- Gun Dogdu Hep Uyandik,statlara Dayandik, besiktasin Ugrunada Bayraklarla Dolandik, semtimiz Erkek Semti,asik Eder Herkesi Uzerimden Eksilmesin Bayragimin Golgesi, iste Biz Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayiz Ovunmek Gibi Olmasin Biz Karakartalliyiz. ------------------------------------------------------------------------------------- o Simdi Asker (riza ) cani sampiyonluk ister kalleleri gollerle susler bu sene olmazsa seneye goster fransada doğdu nicolas anelka anası tef çalar babası darbuka oooo oooo ------------------------------------------------------------------------------------- TAKLITLER HEP VARDIR VE HEP OLACAKTIR AMA ASLA ILK VE GERCEK OLANI TUTAMAZ 1903 ne para ne araba nede manita çokta s***de bu dünya bütün alem duysun aşkı bu alemde kral çarşı. ------------------------------------------------------------------------------------- ÖLÜM NEREDE ve NASIL gelirse GELSİN üstüme SİYAH beyaz GÜLLER atilacaksa MEZAR taşıma BEŞİKTAŞ YAZILACAKSA BÖYLE ölüm HOŞ gelsin SEFA GELSİN Bu Alemde Çarşı Alayına Karşı Bu Alemde Çarşı Dünyaya Karşı Bu Alemde Çarşı Kendine Karşı Bu Alemde Çarşı Federasyona Karşı... ------------------------------------------------------------------------------------- zİndanlara DÜŞŞek Bİle SÜrgÜnlerde GÖnderİlsek Bİle AteŞler Bagrimizda Sonse Bİle Gozyasi Degil Kan Doksek Bile Dİrİ Dİrİ GÖmÜlsek Bİle Bİnlerce Kez Ölsek Bİle İnadina BeŞİktaŞ İsyanimiz Sİyah Zafer Şarkilarimiz Beyaz ÖlÜmÜne BeŞİktaŞ ------------------------------------------------------------------------------------- Bazı Bazı Yaralandık,Stadlarda Tartaklandık Her Cefayı Çektik Ama Seni Yalnız Bırakmadık Bırakmadık Kartal Bırakmadık Yenilsen de Bazı Bazı,Taraftarın Buna Razı Sen Şampiyon Olmasanda Çekeceğiz Bu Cefayı Senin İçin Kartal Senin İçin Kimi meyhanede kimi hancıda Beşiktaş taraftarı hep stadlarda Bizlerin hakkı bu olmamalı Beşiktaş bu sene şampiyon olmalı ------------------------------------------------------------------------------------- AŞiĞim Sana Doyamiyorum Nede GÜzelsİn Bakamiyorum Senİ Sevmeye Kiyamiyorum Bu Ne BÜyÜk AŞŞŞkk Şanli BeŞİktaaaŞŞ Amİgomusun Kebapcimisin Yoksa Reklam Yildizimisin Anlayamadiik Sen Ne Ayaksin Alen Abİ Sen Manyakmisiin ------------------------------------------------------------------------------------- Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar Güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar Unutma doğruların kaderidir yalnızlık Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar Filozofmusun Amigomusun Yoksa köşe yazarımısın Anlayamadık sen ayaksın Alen abi sen manyakmısın ------------------------------------------------------------------------------------- PENTEGONA UÇAKLA SEN GIRDIN SEN HEP BESIKTASLILARI SEVDIN LADIN AMCA BIZLERE KIYAK YAPSANA KADIKOYE BOMBA ATSANA oooO Sampiyonluk hasretiyle çok çile çektik Geceleri uyumadan sabahlar ettik Uçurumlara düsmeden tut elimizi Sampiyon ol Besiktas'im mesut et bizi ------------------------------------------------------------------------------------- Iste bir sabah uyandigimda Stadin kapisina dayandigimda Gelip geçenler diyecek merhaba Merhaba diyecek Besiktas'ima Gelip geçenler diyecek sampiyon Sampiyon diyecek Besiktas'ima Besiktas'im sen çok yasa Canim feda olsun sana.... -------------------------------------------------------------------------------------Holiganız biz duvara yazı yazan Anarşinin @sını yapan BEŞİKTAŞ diye sağa sola koşturan ÇARŞI nın çocuğuyuz biz ulan -------------------------------------------------------------------------------------kImILeri Avrupada ßir ßasariya a****** . KimiLeri Uc yiLdIza_BIZIM ASKIMIZ SADECE BESIKTASA Yalanmis anladim baska sevgiler, En tatli sevgiler sendeymis meger, Sampiyon olmadan olursem eger, Kefenim siyahla beyaz olsun.. ------------------------------------------------------------------------------------- of of yeter artik federasyon of of biktik artik hakemlerden of off saibeler eyyamcilar neden böyle yapiyorlar Allah belanizi versin of offff !!! ------------------------------------------------------------------------------------- ÇARSI NEDİR? Çarşı kapalının ortasında sıralanan bir grup değildir Çarşı bir ruhtur Çarşı, new york’da metro trenine yazılmış siyah beyaz bir grafitidir Prag’da duvara yazılmış bir yazıdır Erzincan’da bir dağın yamacına yazılmış sevgidir Galatasaray lisesi duvarına yazılmış “Çarşı ulan” işaretidir Zonguldak’ta maden göçüğünden çıkarıldığında ilk nefesle sorulan “maç kaç kaç?” sorusundadır Ezik civcivler’in yalakalıklarına “tek adam, atam” diyen zekadır Ceza’sı gereği boş kalmış tribünlere “ruhumuz yeter” yazan yüreklerdir Kaşınanı tesislerinde ziyaret eden yada ellerine verdikleri “cobarde gallina ortega (korkak tavuk ortega)” pankartıyla maymun edenlerdir “Erkek adam renkli takım tutmaz” deyip alemi dut yemiş bülbüle çevirenlerdir “Işıklar söndüğü zaman tüm fenerliler güzeldir” pankartıyla herkesi güldürenlerdir Omuz omuza zıplayıp “beşiktaşım benim biricik sevgilim” diye gözünde yaş gırtlağını yırtan solcusudur sağcısıdır hacısıdır müslümanıdır ermenisidir “Siyah Beyaz Ölüm Yaşam” diyen felsefedir
Konu Cihannur tarafından (11-05-2014 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Başlığın düzeltilmesi. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-25-2007, 20:10 | #2 |
Tezahüratlarimiz..
Ölüm Nerede Ve NasıL Gelirse Gelsin..
Üstüme Siyah Beyaz Güller Atilacaksa... Mezar Taşima BEŞİKTAŞ yaziLacaksa... ÖyLe Ölüm Safa GeLmiş Hoş Gelmiş... --------------------------------------------------------------------------- Ne Bir Heves,Ne Bir Tutku Seni Sevdik Yemin Ettik Beşiktaşş, Sevdamızdan Ayıracak Hiç Bir Bedel Yok Bu Dünyada, Ne Bir Heves, Ne Bir Tutku, Beşiktaş'ım Anlatılmaz Sevgi Bu, Tapıyoruz, Seviyoruz, Aşkından Kahrolduk Biz Deliriyoruz -------------------------------------------------------------------------------- Aklımda Bir Tek Sen Aklımda Bir Tek Sen, Fikrimde Bir Tek Sen, Ne Farkeder Kartal, Sen Hergün Yenilsen,Uğrunda Herşeyden Öyle Vazgeçmişken Nasıl Vazgeçerim Beşiktaş'ım Senden -------------------------------------------------------------------------------- Aşk Değil Sevgi Değil Aşk Değil Sevgi Değil Beşiktaş'ım Delilik Bu Herşeyi Sende Buldum Yokki Bunun Başka yolu -------------------------------------------------------------------------------- Ne F16lar Ne F16lar, Ne de Füzeler, Türkiye'yi Bölmek Böyle G.t İster KAHROLSUN pkk -------------------------------------------------------------------------------- Çıldırt Bizi Delirt Bizi Kartalım Çıldırt Bizi Delirt Bizi Kartalım Bu Stadı Başlarına Yıkalım -------------------------------------------------------------------------------- Burası Beşiktaş Alayına Gider Burası Beşiktaş Alayına Gider Uğraşma Bizimle G.t Oğlanı fener, Bu Hayat Dediğin Elbet Bir gün Biter, Azrailinin Biziz G.t Oğlanı fener -------------------------------------------------------------------------------- Bir Taş Attım Pencereye Tık Dedi Bir Taş Attım Pencereye Tık Dedi Azize Çıktı Kızım Evde Yok Dedi Vaaay Vaayy!!!Demirciler Demir Döver Ocakta Genç fenerli Ne Hoş Olur Kucakta Vaaay Vaaaayy!! ------------------------------------------------------------------------------------- Doyamam Doyamam Sana Kalbimizde Renkleri Bitmesede Dertleri Doyamam Doyamam Sana Ne fener Ne cimboma Aşığım Beşiktaş'a Doyamam Doyamam Sana Bu Sevda dan Vazgeçersek Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin.Siyah Ulan, Beyaz Ulan, Alayına Gider Ulan!!! -------------------------------------------------------------------------------- Siyahım Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Seninle Ağladık Senle Güldük Biz,Sevdamız Uğruna Canlar verdik Biz,Siyahın Zindan Olsun Beyaz Aydınlık Herkese Var Olmaz Beşiktaşlılık -------------------------------------------------------------------------------- Bu Sevda Bitmez... Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez İsteyene Gider Hiç Farketmez Bu Alemde Çarşı Herkese Karşı Allah Affeder Çarşı Affetmez -------------------------------------------------------------------------------- Bir of Çekelim Kendimizden Geçelim Of of Yeter Artık Beşiktaş'ım Of Of Her Maçına Geliyoruz Of of Yenilsende geliyoruz Yensende Geliyoruz Ölümüne Seviyoruz Of Of -------------------------------------------------------------------------------- Amigomuzun Amigomuzun,Kebapçımızın Yoksa Reklam yıldızımısın Anlıyamadık Sen Ne Ayaksın Alen Abi Sen Manyakmısın -------------------------------------------------------------------------------- Bütün Stad Halay Çeksene Bir Taş Attım Havaya Düştü Saraçoğluna 40.000 fenerli Si.tim O da yetmedi Bana Heleloyloyloy Beşiktaş'ım fenere Koy -------------------------------------------------------------------------------- Ben Beşiktaş Çocuğuyum Ben Beşiktaş Çocuğuyum Feneri de Neyleyim Ne Kadar Fenerli Varsa An.sını Si.eyim -------------------------------------------------------------------------------- Bitmesin Dertler Si.ime Kadar Bitmesin Dertler Si.ime Kadar Beşiktaşlıyız Ölene Kadar Sende Olmazsan Bu Dünya da Sevilecek Ne Var -------------------------------------------------------------------------------- Kapalı Tribün Loca Olsada Yağmurlu Bir Günde Görmüştüm Seni Üstünde Çubuklu Formalar Vardı Bir Anda Vuruldum Aşık Oldum Ben Hayatın Anlamı Beşiktaş sın Sen Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi Beşiktaş tan Bizi Ayıramazki Kapalı Tribünler Loca Olsa da Renklerden Bizi Koparamaz ki Seninle Başladı Gece Kazanda Başladı Gece Alkolikmi Sandın Sadece Beşiktaşlıyız Harbi Delikanlıyız Susun A.ınıza Koyarız -------------------------------------------------------------------------------- Yılarca Kahrolsak Dertten Kederden Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden -------------------------------------------------------------------------------- Yok Bu Sevdanın Bir Tarifi Çokkkkkkk Seviyoruz Deli Gibi Yokkkkkk Bu Sevdanın Bir Tarifi Sen Bu Gönüllerin Sahibi Kartalll -------------------------------------------------------------------------------- Haydi Bastır Beşiktaş Haydi Bastır Beşiktaş Ölümüne Beşiktaş Sevdik Gönül Verdik Her Maçına Geldik Haydi Bastır Beşiktaş Beşiktaş Ooooohhhhhhhooooooooohhhhhh.... -------------------------------------------------------------------------------- Güzeller Güzeli Güzeller Güzeli Gel Yala Si.imi Oğlanların Hepsi Genç Fenerbahçeli -------------------------------------------------------------------------------- Aziz Yıldırım Hangimizin Var Böyle Rezil Tarihi Kim Oynattığı Altı İbn.yi Aziz Yıldırım Kapat Şu Kerhaneyi Si.erim Böyle Efsaneyi -------------------------------------------------------------------------------- Beşiktaşlı Olmayan... Beşiktaşlı Olunmaz Beşiktaşlı Doğulur Beşiktaşlı Olmayanlar Oros.u Çocuğudur... -------------------------------------------------------------------------------- Mesut Et Bizi Şampiyonluk Hasretiyle Çok Çile Çektik Geceleri Uyumadık Sabahlar Ettik Uçurumlara Düşmeden Tut Elimizi Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi -------------------------------------------------------------------------------- Şampiyon Görelim Sizi Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayın bizi Korkkutmaz Bizleri Mûsalla Taşı Ölümüne Seviyoruz Biz Beşiktaş ı -------------------------------------------------------------------------------- Okulda Defteri Okulda defteri evde anneyi terkedip geldik sevgilimizi utanmadan istiyor yüzsüzler dolar bu alemde kral yine TARAFTAR Şampiyon Ol Beşiktaşım Cimboma Koy Fenere Koy Şampiyon Ol Beşiktaşım -------------------------------------------------------------------------------- Yalanmış Anladım Başka Sevgiler... Yalanmış Anladım Başka Sevgiler En Tatlı Sevgiler Senleymiş Meğer Şampiyon Olmadan Ölürsem Eğer Kefenim Siyahla Beyaz Olsun -------------------------------------------------------------------------------- Semtimiz erkek semti... Gün Doğdu Hep Uyandık Statlara Dayandık Beşiktaş'ın Uğrunada Bayraklara Sarıldık Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep Omuz Omuzayız övünmek gibi olmasın biz Karakartallıyız -------------------------------------------------------------------------------- Omuz Omuza... Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin -------------------------------------------------------------------------------- G.t Oğlanlarına Bakma Beşiktaş Sen Bu G.t Oğlanlarına Bakma Beşiktaş Fener Cimbombom Gerisi Tıraş Kalbimizde Simsiyah Bembeyaz Bir Aşk Şampiyonluk İstiyoruz Beşiktaş Avrupa Fatihimiz Palavra Bekareti Bozmadık mı Kanarya Ellerimizde Döner Stat Çıkışlarında Görürsen Bir gün Şaşırma Şarabı da İçeriz Esrarı da Çekeriz Bize Beşiktaş Derler Biz Adamıda S.keriz Laylaylay la la -------------------------------------------------------------------------------- İmparator Fatih İstersen Armani Giy İstersen Guçuferre İstersen Mercedeze Bin İstersen Ferrariye İstersen Tesbih Salla Sallamayı Bilmezsende O. Çocuğusun Fatih Terim Bu Alemde -------------------------------------------------------------------------------- Beşiktaş'ın Manyağıyız Besiktasın Manyagiyiz,Piskopatın Allahıyız Alem Buysa Kral Biziz Gırtlakları Biz Keseriz Elimizde Saraplarla Belimizde kasatura Biz ölmeye gidiyoruz Fenerbahce mekanına... -------------------------------------------------------------------------------- Hindi Baba... Hindi Baba Hindi Hey Allah olaydı Şimdi Hey Allah Pilavda Zerde Hey Allah Fenerbahçe Nerde Hey Allah Allah Allah... -------------------------------------------------------------------------------- Beşiktaşım Benim Biricik Sevgilim... Beşiktaşım Benim Biricik Sevgilim Söyle Senden Başka Kimim Var Benim Seninle Ağlarım Seninle Gülerim Söyle Senden Başka Kimim Var Benim Ne Para Ne Manita Nede Araba... |
|
07-25-2007, 20:10 | #3 |
Tezahüratlarimiz..
Ne okulu bitirmek, ne bir genç kızı sevmek, sen büyük dileğim seni şampiyon görmek..
BASIN ÖNE EGILMESIN ALDIRMA KARTAL, ALDIRMA.EN BÜYÜK SEN DEGILMISIN ALDIRMA KARTAL, ALDIRMA KARTAL ALDIRMA... YAKIŞIR SANA YAKIŞIR, SANA ŞAMPIYONLUK YAKIŞIR, SEN ALEMDE TEKSIN, DEĞIŞILMEZSIN, BEŞIKTAŞ SEN BIZIM HERŞEYIMIZSIN! BESIKTAS DIYEREK SANA YÜZ VURDUK, SIYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK, YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK BESIKTAS SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN .. BAZEN HÜZÜN, BAZEN KADER SENIN SEVGIN BIR ÖMRE BEDEL.BEŞIKTAŞ SEN BIZIM HERŞEYIMISSIN. GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BESIKTASIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ. SEMTIMIZ ERKEKLER SEMTI, AŞIK EDER HERKESI, ÜZERIMDEN EKSILMESIN BAYRAĞIMIN GÖLGESI, IŞTE BIZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ, ÖVÜNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ... YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! |
|
07-25-2007, 20:12 | #4 |
Beşiktaş marşları sözleri nickleri
Arabaci dediler, esrarkes dediler
Sarapci dediler, ezmek istediler Ancak Besiktaslinin sosyetesi Besiktaslinin (taraftarin) elbisesi degil Besiktaslinin yuregindeki ask Kalbindeki atestir bizlerdeki Gururu uyandiran Biz 3-5 sosyete prensi gibi Puromuzu yakip ayaklari uzatip Desteklemeyi bilmedik mi takimi! Ancak kitlenmis dudaklar Ve gol oldugunda sadece bir tebessumle Sevinen taraftar degil Makbul olan. 100’lerce kisinin arasina Kuyruktaki izdihama, Cigara dumanina aldirmadan Ezilme korkusunu yasamadan desteklemektir vuruldugun renkleri. Gerekeirse canini koymaktir ortaya Ozel arabasina binip gaza basmak degil STADA GELIP SOFORLE AGIZDA PURO VUCUTDA 200 MILYONLUK KAZAK 400 MILYONLUK KOTLA SEKIL YAPMAK DEGILDIR KARTAL OLMAK! BIZ GERCEK TARAFTAR ASIL KARTALLAR; GUN GELDI TRIBUNDE SICAKTAN ERIYEREK KAR YAGDI, ISLANARAK YAGMUR YAGDI, DONARAK DERBILERDE EZILEREK, DESTEKLEDIK SAHADAKI 11’LIYI ANCAK HER ZAMAN GUVENEREK; TEK BILEK TEK YUREK TEK HEDEF |
|
07-25-2007, 20:28 | #5 |
Tüm Beşiktaşlı Arkadaşlarımın Okumasını Tavsiye Ediyorum ( Siir )
teşekkürler ;)
|
|
07-25-2007, 20:29 | #6 |
rica ederim
|
|
07-26-2007, 23:53 | #7 |
saol paylasımın ıcın
|
|
07-26-2007, 23:54 | #8 |
rica ederm
|
|
07-29-2007, 15:58 | #9 |
vay yakışır beşiktaş taraftarına...
|
|
07-29-2007, 16:00 | #10 |
çok güzel olmuş teşekkürler yüreğine sağlık
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ben, beşiktaş, beşiktaş aşkı, beşiktaş'tan başka, beşiktaşk, engel tanımıyor, takım tutmam, yiğithan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|