![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş aşkıyla Türkiye'ye yerleşti
Didim’de yaşayan İngiliz vatandaşı 61 yaşındaki Ashley Saywell, Beşiktaş Futbol Takımı’na olan olan sevgisiyle dikkati çekiyor. ![]() İngiltere’de doğan 61 yaşındaki Ashley Saywell’in Beşiktaş’a olan ilgisi çocukluk döneminde okuduğu gazetenin spor sayfasındaki bir haberle başladı. Amblemini ve kartal simgesini beğenerek hayranlık duymaya başladığı siyah-beyazlı kulübü 10 yıl önce tatile geldiği Türkiye’de yakından takip etme fırsatı bulan Saywell, bu takımın fanatiği oldu. Beşiktaş sevgisiyle Türkiye’ye yerleşmeye karar verdiğini ve Didim’de yaşamaya başladığını anlatan Saywell, “Burada ne zaman pazara çıksam, markete gitsem herkes bana ‘Kara Kartal’ diye seslenirler. Fırsat buldukça Beşiktaş’ı araştırıyorum. Mesela armasında Türk bayrağı olan tek takım Beşiktaş’tır” ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı taraftarları da öven Saywell, “İngiltere’nin büyük kulüpleri var ama benim kalbimin takımı Beşiktaş’tır. Bir İngiliz ekibi ve Beşiktaş karşılaştığında Beşiktaş’ı tutarım.” şeklinde konuştu. Kaynak HT Spor 27.06.2016
![]() Konu Cihannur tarafından (07-07-2016 Saat 04:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|