AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-07-2016, 04:39   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Beşiktaşlı İngiliz Ashley Saywell, Beşiktaş Aşkıyla Türkiye'ye Yerleşti
Beşiktaş aşkıyla Türkiye'ye yerleşti

Didim’de yaşayan İngiliz vatandaşı 61 yaşındaki Ashley Saywell, Beşiktaş Futbol Takımı’na olan olan sevgisiyle dikkati çekiyor.

İngiltere’de doğan 61 yaşındaki Ashley Saywell’in Beşiktaş’a olan ilgisi çocukluk döneminde okuduğu gazetenin spor sayfasındaki bir haberle başladı. Amblemini ve kartal simgesini beğenerek hayranlık duymaya başladığı siyah-beyazlı kulübü 10 yıl önce tatile geldiği Türkiye’de yakından takip etme fırsatı bulan Saywell, bu takımın fanatiği oldu.

Beşiktaş sevgisiyle Türkiye’ye yerleşmeye karar verdiğini ve Didim’de yaşamaya başladığını anlatan Saywell, “Burada ne zaman pazara çıksam, markete gitsem herkes bana ‘Kara Kartal’ diye seslenirler. Fırsat buldukça Beşiktaş’ı araştırıyorum. Mesela armasında Türk bayrağı olan tek takım Beşiktaş’tır” ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı taraftarları da öven Saywell, “İngiltere’nin büyük kulüpleri var ama benim kalbimin takımı Beşiktaş’tır. Bir İngiliz ekibi ve Beşiktaş karşılaştığında Beşiktaş’ı tutarım.” şeklinde konuştu.

Kaynak

HT Spor 27.06.2016

Konu Cihannur tarafından (07-07-2016 Saat 04:49 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ashley saywell, beşiktaş, beşiktaş aşkı, beşiktaş aşkıyla, beşiktaş sevgisi, beşiktaş sevgisiyle, beşiktaşlı ashley saywell, beşiktaşlı ingiliz, türkiye, türkiye'ye yerleşti

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)