![]() |
#1 |
![]() Zekeriya Beyaz, Cem Yılmaz'ın son reklam filminde ki "şaşı aile" espirisine tepki gösterdi...
Beyaz Hoca, insanların kusurlarının espri konusu yapılmasının günah olduğunu belirterek şunları söyledi: “Cem Yılmaz’ın bu yaptığı din meselesinden çok edep meselesi. İnsanlara saygı meselesidir. Orada gözlerini şaşı yaparken o türlü olan insanları takdir mi ediyor hayır. Aşağılıyor, gülünç hale sokuyor. Bir insanın ayağının topal olması gülünç müdür ya da kolunun sakat olması gülünç müdür? Bir insanın gözü şaşı ya da kör, bu gülünç mü karşılanmalı. Asıl bunu bu şekilde reklam malzemesi yapmak gülünçtür, edep dışı ahlak dışıdır." ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hakli bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() adamın nasıl bir şov budalası olduğu malum.Ancak bu konuda haklı.İnsanların şaşılığıyla dalga geçmek ayıptır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bilmiyorum.. bi polemiğe girmediği o mesele kalmıştı..beyaz hoca da cem yılmaz da gıcık.. tarafsızım ben bu hususta
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Beyaz Hoca(!)dan zerre kadar hazzetmem. Ama evet insanların kusurları alay konusu edilmemeli.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hoca işi gücü kalmamış böyle sadece espri olsunda diye yapılan bir reklam filmine yorum yapıyor.
O reklamda bence bir art niyet falan yok.Sadece işe biraz espri katmak, insanları güldürmek amacıyla yapılmış.Bunu bu şekilde büyütüpte edeple ahlakla yorumladığı için aslında beyaz hoca ayıp etmiş.Burda insanları kusurları ile alay etmek için bile bu reklam filminin yapıldıgını düşünmüyorum. Hocamız biraz bugünlerde alıngan galiba fazla üzerine gitmemek lazım... :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() birgün beyaz hocaya hak verecegim hiç aklıma gelmezdi ama bu konuda haklı gerçekten umarım kısa zamanda reklam gösterimden kalkarr
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() zekeriyya beyazı hiç sevmem hatta dini zayıflattığı için nefrette ettiğim olmuştur...
ama burda haklı ...reklam inciltici olmuş... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Aha
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |