![]() |
#1 |
![]() Flaş…Flaş…Flaş… Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısını yerinden hoplatacak, yeniden kapatma davası açmasına yol açacak bomba gibi bir gelişmeyi sizlere sunuyoruz.
Her konuya olduğu gibi sinemaya da el atan azgın gericiler yine çok ileri giderek, açıkça şeriat isteyen filmleri arkası arkasına vizyona sokacaklar. Amaç, halkı kışkırtıcı filmlerle tahrik ederek "müesses nizama" karşı ayaklandırmak… Muhabirimiz Peride Perde'nin Yeşilçam Sokağı'ndan bildirdiğine göre, son zamanlarda gözden ırak Kur'an Kurslarında gizliden gizliye birçok Süleymancı pardon sinemacı yetiştiren gericiler planlı bir şekilde çalışmalarını tamamladılar ve takviye olarak da İran Sinemasından ünlü yönetmenleri büyük paralarla transfer ettiler. Gerekli parayı büyük İslamcı holdinglerden temin eden muhafazakar sinemacılar, AK Parti'li Kültür bakanlığından da her film için yüklüce teşvikler aldılar. Beyaz Perde'yi çarşafla karartacak ve Yeşilçam'ı türbe yeşiline boyayacak bu vahim gelişmeler karşısında zinde güçlerin irticayla savaşmaktan yorgun düşmüş savaşçılarını -hala ayaktalarsa- son bir kez daha mücadeleye çağırıyoruz. Vizyona girecek şu filmlerin isimlerini duyduklarında onların da yüreklerinin ağızlarına geleceğine ve damarlarında dolaşan pıhtılaşmış laik kanın yeniden harekete geçeceğine inanmak istiyoruz; İşte kara liste "Çarşafsız Asla", "The Müezzin", "Takkeli Beşler", "Tesbihlerin Efendisi", "Hurmalı Konak", "Şeyhimin Kokusu", "Kabe Yollarında", "Tarikat Günlükleri", "İftarla Gelen Huzur", "Kalbimdeki İmam", "Bir Müezzine Gönül Verdim", "Başörtümle Başardım", "Hidayete Erdim", "Kara Çarşaftaki Karartı", "Camisiz Olmaz", "Menzil'e Varamadım", "Hocam Kocam Olunca", "Minareden At Beni, İn Aşağı Tut Beni", "Sesine Bayıldım Hocam", "Cemaatin Gözyaşları", "Muhteşem Üçlü:Recep, Şaban, Ramazan", "Yeme Orucunu Bacım", "Bayram Kurbansız Olmaz", "Misvak Gülleri", "Sahurlar ve Seherler", "Cübbem ve Ben", "Cuma'ya Gittim Dönecem" ve "Takkeli Liboş" (Not: Bu son isim yanlışlıkla veya ağız alışkanlığıyla girmiş olabilir.) Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |