![]() |
#1 |
![]() Genel olarak bölümümüz hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Tamamlanmasını istediğiniz bir eksiklik, yakındığınız bir konu, eklenmesini istediğiniz bir konu veya eklenmiş konular hakkında olumlu olumsuz her türlü düşüncenizi paylaşmanızı rica ediyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BEN ÇAĞRIŞIM OYUNU BAŞLIĞINI ÇOK SEVİYORUM DİĞER BAŞLIKLARA PEK KATILMIYORUM AMA GENEL OLARAK GÜZEL TABİ RAĞBET OLMAYAN BAŞLIKLAR KALDIRILIRSA YER AÇILMIŞ OLUR.
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Yorumunuz için teşekkür ederim. Rağbet olmayan başlıklar diğer sayfalarda kalıyor zaten. Sadece tekrar açılan başlıkları siliyoruz. Diğer konulara da katılmanızı beklerim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Düşündürücü ve öğretici konulara pek rağbet yok herhalde.
![]() Tavsiye edeceğiniz bir şey de mi yok yahu? Düşüncenizden dolayı yargılamayız ve yadırgamayız. Olumlu - olumsuz her düşünceye saygımız vardır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Beyin fırtınası bölümünü elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.. Kelime içinden kelime çıkarma favorim.. Çağrışım oyununda ise mümkün oldukça aynı kelimeleri kullanmamaya çalışıyorum.. Zevkli yani..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bölümümüz fazla cazip gelmiyor bunun nedenini öğrenmek istiyorum. İnşaAllah yılbaşından sonra askerlikten dolayı geçici olarak ara verecem. En azından biraz daha katkım olsun istiyorum gidene kadar. Bu yüzden görüşlerinizi almakta ısrar ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kesinlikle çok başarılı ve güzel buluyorum,insanı düşünmeye sevk ediyor ve başkalarının yanıtlarınıda okuyup farklı bir görüş açısıyla bakmamı sağlıyor olaylara,
özellikle 'harman', 'kelime içinden kelime çıkartma' ve 'çağrışım' bölümüne sıkça girip kontrol ediyorum tek sıkıntım tam cevap yazarken birilerinin benden önce davranması pek çok kez hızlı davranamadığım için konulara katılamıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kelime içinden kelime çıkar en sevdiğim oyun..yani çok zevkli abi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
İnşaAllah siz de ilerleyen zamanlarda daha hızlı davranır, sıkıntınızı giderirsiniz. Yeni bir harman başlığı açcam, ablanızla beraber hazırlarsınız. (Bugün öğrendim ve şaşırdım. :o) İkinizin harmanları güzel oluyor bir de ortak çalışma görmek isterim. Alıntı:
Eğlendirmesinin yanında bir de kelime haznemizin gelişmesine yardımcı oluyor bence. Genel olarak soruyorum: Şöyle bir başlık eklenseydi çok daha güzel olurdu dediğiniz bir konu var mı? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |