AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beyin Fırtınası Beyin Fırtınası yapıyoruz... Herkes içeri.

Stil
Seçenekler

Alt 12-15-2007, 14:39   #1
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Standart BEYİN FIRTINASI bölümü hakkında düşünceniz nedir?
Genel olarak bölümümüz hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın. Tamamlanmasını istediğiniz bir eksiklik, yakındığınız bir konu, eklenmesini istediğiniz bir konu veya eklenmiş konular hakkında olumlu olumsuz her türlü düşüncenizi paylaşmanızı rica ediyorum.

HOGE_MERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-15-2007, 14:43   #2
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
BEN ÇAĞRIŞIM OYUNU BAŞLIĞINI ÇOK SEVİYORUM DİĞER BAŞLIKLARA PEK KATILMIYORUM AMA GENEL OLARAK GÜZEL TABİ RAĞBET OLMAYAN BAŞLIKLAR KALDIRILIRSA YER AÇILMIŞ OLUR.
Alt 12-17-2007, 14:13   #3
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Alıntı:
sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
BEN ÇAĞRIŞIM OYUNU BAŞLIĞINI ÇOK SEVİYORUM DİĞER BAŞLIKLARA PEK KATILMIYORUM AMA GENEL OLARAK GÜZEL TABİ RAĞBET OLMAYAN BAŞLIKLAR KALDIRILIRSA YER AÇILMIŞ OLUR.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Rağbet olmayan başlıklar diğer sayfalarda kalıyor zaten. Sadece tekrar açılan başlıkları siliyoruz. Diğer konulara da katılmanızı beklerim.
Alt 12-18-2007, 12:42   #4
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Düşündürücü ve öğretici konulara pek rağbet yok herhalde.
Tavsiye edeceğiniz bir şey de mi yok yahu?

Düşüncenizden dolayı yargılamayız ve yadırgamayız. Olumlu - olumsuz her düşünceye saygımız vardır.
Alt 12-18-2007, 14:28   #5
Kullanıcı Adı
tua68
Beyin fırtınası bölümünü elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.. Kelime içinden kelime çıkarma favorim.. Çağrışım oyununda ise mümkün oldukça aynı kelimeleri kullanmamaya çalışıyorum.. Zevkli yani..
tua68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2007, 17:22   #6
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bölümümüz fazla cazip gelmiyor bunun nedenini öğrenmek istiyorum. İnşaAllah yılbaşından sonra askerlikten dolayı geçici olarak ara verecem. En azından biraz daha katkım olsun istiyorum gidene kadar. Bu yüzden görüşlerinizi almakta ısrar ediyorum.

Alt 12-18-2007, 18:39   #7
Kullanıcı Adı
Nazende
Kesinlikle çok başarılı ve güzel buluyorum,insanı düşünmeye sevk ediyor ve başkalarının yanıtlarınıda okuyup farklı bir görüş açısıyla bakmamı sağlıyor olaylara,
özellikle 'harman', 'kelime içinden kelime çıkartma' ve 'çağrışım' bölümüne sıkça girip kontrol ediyorum tek sıkıntım tam cevap yazarken birilerinin benden önce davranması pek çok kez hızlı davranamadığım için konulara katılamıyorum verdiğiniz emekler için teşekkür ederiz..
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2007, 18:56   #8
Kullanıcı Adı
Beritan
kelime içinden kelime çıkar en sevdiğim oyun..yani çok zevkli abi
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2007, 19:06   #9
Kullanıcı Adı
HOGE_MERA
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle çok başarılı ve güzel buluyorum,insanı düşünmeye sevk ediyor ve başkalarının yanıtlarınıda okuyup farklı bir görüş açısıyla bakmamı sağlıyor olaylara,
özellikle 'harman', 'kelime içinden kelime çıkartma' ve 'çağrışım' bölümüne sıkça girip kontrol ediyorum tek sıkıntım tam cevap yazarken birilerinin benden önce davranması pek çok kez hızlı davranamadığım için konulara katılamıyorum verdiğiniz emekler için teşekkür ederiz..
Yorumunuz için teşekkür ederim. (Kalıp olarak kullanıyorum cevaplarda.)

İnşaAllah siz de ilerleyen zamanlarda daha hızlı davranır, sıkıntınızı giderirsiniz. Yeni bir harman başlığı açcam, ablanızla beraber hazırlarsınız. (Bugün öğrendim ve şaşırdım. :o) İkinizin harmanları güzel oluyor bir de ortak çalışma görmek isterim.

Alıntı:
ammar Nickli Üyeden Alıntı

Eğlendirmesinin yanında bir de kelime haznemizin gelişmesine yardımcı oluyor bence.

Genel olarak soruyorum: Şöyle bir başlık eklenseydi çok daha güzel olurdu dediğiniz bir konu var mı?
Alt 12-18-2007, 19:10   #10
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
HOGE_MERA Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Yorumunuz için teşekkür ederim. (Kalıp olarak kullanıyorum cevaplarda.)

İnşaAllah siz de ilerleyen zamanlarda daha hızlı davranır, sıkıntınızı giderirsiniz. Yeni bir harman başlığı açcam, ablanızla beraber hazırlarsınız. (Bugün öğrendim ve şaşırdım. :o) İkinizin harmanları güzel oluyor bir de ortak çalışma görmek isterim.

Alıntı:
ammar Nickli Üyeden Alıntı

Eğlendirmesinin yanında bir de kelime haznemizin gelişmesine yardımcı oluyor bence.

Genel olarak soruyorum: Şöyle bir başlık eklenseydi çok daha güzel olurdu dediğiniz bir konu var mı?
valla abi uygun olanları yapmışsın...ne dene bilirki
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)