|
![]() |
#1 |
![]() ASDASDADASDA
![]() Konu Secret man tarafından (06-30-2010 Saat 03:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İkiside güzel çıkmış ... ![]() Ama cumhurbaşkanı daha dik durmuş sanki ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() anlamıyorum...
erbakan bu olaya sevinceğine hem kendisi hem eşrafı süreklş olarak neden bize laf atar.... |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Necmettın erbakan zamanında turgut ozal'A da o adam fasıst faızcı kotu adam dıye seslenırmıs ![]() ![]() ![]() Kaynak : Şevki YILMAZ ... eski refah partiliydi sanırım öğrenmek istiyen araşdırsın derim... Konu Secret man tarafından (06-29-2010 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Necmettin Erbakan : Bak sen şu hayırsızlara daha diploma almadan arka kapıdan kaçtınız sonra iktidar oldunuz .
![]() Abdullah Gül : Aha valla yakalandık hocaya ne yapsakki şimdi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sayin gül kendine yakisani yapmis ve hocasina saygi göstermistir ki bizde saygida kusur etmeyiz..
bu arada hoca cok yaslanmis, Rabbim uzun ömür versin.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çekişebilirler kendi aralarında,Erbakan hoca ağır sözlerde söylemiş olabilir huyudur suyudur her insanın doğasında var,ama birbirine düşmanmış gibi göstermek bana göre ahmaklıktır.Namaz kılarken hocalık etmiş talebeleri hocalarına mı düşman olacak ? Şaşarım,hocasına düşman olan seçmenini hayli hayli satar o zaman.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() secret man kardesim hayal gücüne hayran kaldim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() KUSURA BAKMAYIN BISEYI ARASDIRMIYORSUNUZ BILMIYORSUNUZ HAYAL GUCU DIYORSUNUZ
![]() ![]() ![]() ![]() Konu NûN tarafından (06-30-2010 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Sakin olun... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Akparti yöneticileri hiçbir zaman hocanın sözlerine cevapda vermedi, küsmedide. Yeri geldi Arınç elini öptü, yeri geldi Gül saygıda kusur etmedi.
Keşke hocada biraz eleştiri dozunu abartmasa, saadetli arkadaşlarda Akpartiye düşman parti değilde, alternatif veya yoldaş parti gözü ile baksa bu vesveseler girmese... Biz böyle buluşmaları haber yapacak kadar şaşırmasak, olağan bir durum olsa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|