AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beyin ve Zeka Gelişimi Beyin ve Zeka Gelişimi konularını burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-11-2011, 15:35   #11
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
karadenizlilerin neden kafasi bu kadar calisyior saniyorsunuz
bundan sonra hiç yemem
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 15:36   #12
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
usagim yiyeceksin hamsiyi ondan sonra ya mücahid olacaksin ya mütahit :D
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 15:37   #13
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
usagim yiyeceksin hamsiyi ondan sonra ya mücahid olacaksin ya mütahit :D
ben ofluların yediğinden istiyorum
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 15:38   #14
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
haci malesef ne yersen ye sonradan oflu olamiyorsun o Allah vergisi
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 15:42   #15
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Okumadım çünkü balık sevmem günahım kadar.
Yerim ama sevmem.
Hele balık çeşitlerinden hiç anlamam oysa tatları aynı,millet ne anlıyor anlamıyorum.
Ton balığı yersem yerim konserveli.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 15:45   #16
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okumadım çünkü balık sevmem günahım kadar.
Yerim ama sevmem.
Hele balık çeşitlerinden hiç anlamam oysa tatları aynı,millet ne anlıyor anlamıyorum.
Ton balığı yersem yerim konserveli.
tatlari aynimi haci bir hamsiyle, palamut yada bir lüferin tadi nasil ayni olabilir
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 15:47   #17
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
Standart
istavrit yiyin istavrit..
Hüdavendigâr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 15:51   #18
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart
Balığın yağlı olanı lezzetlidir.
Deniz sularımız henüz daha sıcak olduğundan balığın yağ oranı sıfıra yakındır.Bu sebeble balık sezonunun açıldığı şu dönemler de tutulan balıkların pek lezzeti yoktur.
Bu yukardaki bilgiyi bana çok önceden ,hayatını deniz kenarında balık avlamaya adayan bir abimiz anlatmıştı.
Tüketmemiz gereken balıklardan biri de zargana olmalı. Çünkü içerdiği fosforun zenginliği açısından çok yararlı bir balıktır.
Bir de mezgit barbunya gibi, vucudumuza kurşun ,civa vs metallerin kolayca girişini sağlayan dip balıklarına dikkat etmemiz gerekiyor.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 16:23   #19
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Standart
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tatlari aynimi haci bir hamsiyle, palamut yada bir lüferin tadi nasil ayni olabilir
katılıyorum
levreği hiç sevemedim mesela yiyemem ama palamut çok lezzetli bir balıktır
tabi herkes alamıyor malesef bu lezzeti işte
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2011, 17:29   #20
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Sevilmediği için tatları aynı gelir
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım