![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() usagim yiyeceksin hamsiyi ondan sonra ya mücahid olacaksin ya mütahit :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() haci malesef ne yersen ye sonradan oflu olamiyorsun o Allah vergisi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Okumadım çünkü balık sevmem günahım kadar.
Yerim ama sevmem. Hele balık çeşitlerinden hiç anlamam oysa tatları aynı,millet ne anlıyor anlamıyorum. Ton balığı yersem yerim konserveli. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() istavrit yiyin istavrit..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Balığın yağlı olanı lezzetlidir.
Deniz sularımız henüz daha sıcak olduğundan balığın yağ oranı sıfıra yakındır.Bu sebeble balık sezonunun açıldığı şu dönemler de tutulan balıkların pek lezzeti yoktur. Bu yukardaki bilgiyi bana çok önceden ,hayatını deniz kenarında balık avlamaya adayan bir abimiz anlatmıştı. Tüketmemiz gereken balıklardan biri de zargana olmalı. Çünkü içerdiği fosforun zenginliği açısından çok yararlı bir balıktır. Bir de mezgit barbunya gibi, vucudumuza kurşun ,civa vs metallerin kolayca girişini sağlayan dip balıklarına dikkat etmemiz gerekiyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Sevilmediği için tatları aynı gelir
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|