AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 12-07-2013, 01:44   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Biçare Sarıgül, CHP'li Gazetecinin Parmağını Çatlattı
Sarıgül, CHP'li Gazetecinin Parmağını Çatlattı!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yine öfkesine hâkim olamadı. Sarıgül, fotoğrafını çeken gazeteciyle tartıştı. Tartışma sırasında gazeteci Karabulut'un parmağı çatladı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, dün gece geç saatlerde İstanbul'un Arnavutköy İlçesi'ndeki CHP örgütünü ziyaret etti. İlçe başkanı ve partililerle görüşen Sarıgül, İstanbul'a yönelik hedeflerini anlattı. Sarıgül, tüm yurttaşları pazar günü Zeytinburnu'nda yapacağı mitinge davet etti. Bu sırada ilçe başkanlığı binasında bir kargaşa yaşandı. Sarıgül'ün korumalarının CHP'li bir kadınla yaşadığı gerilime şahit olan Gazeteci Metin Karabulut, "Biraz dikkat etsenize, kadınlar ezilecek.'' dedi.

Edinilen bilgiye göre, Gazeteci Metin Karabulut'un yanına gelen Sarıgül, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Galiba bilmiyorsun. Seni yaşatmam.'' diye bağırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Gazeteci Metin Karabulut, olay ânını şöyle anlattı:

"Partili kadın ilçe binasında kargaşa yaşanınca arada kaldı. Ben de korumalara dikkat etmelerini söyledim. O sırada fotoğraf da çekiyordum. Fotoğraf çekmememi söylediler. Bu sırada Mustafa Sarıgül yanıma geldi ve bağırmaya başladı. “Sen benim kim olduğumu biliyor musun?” diye bağırdı. Ve hızla kolumdan çekti. Ben kolumu geri çekerken, parmağım ellerinin arasında kaldı. Canım yandı, şok yaşadım. Parmağımı kurtarmaya çalıştım. Bu sırada Sarıgül bağırıyordu.''

Arnavutköy'de Dakik Haber adlı yerel gazetenin sahibi olan Metin Karabulut, "Beni bölgede herkes tanır. Ben CHP'liyim; ama Sarıgül gibi CHP'li değilim. Ben hayatımda böyle bir şok yaşamadım.'' diye konuştu. Parmağının çatladığını ve film çektirdiğini söyleyen Karabulut, "Bugün hastaneden rapor alacak ve basın toplantısı düzenleyeceğim. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gereğini yapar diye düşünüyorum.'' dedi. Karabulut'un eşi ve kızının da CHP'de aktif görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak

Şişli Gazetesi 06.12.2013

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-07-2013, 22:52   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
biçare sarıgül, chp'li gazetecinin, metin karabulut, mustafa sarıgül, parmağını çatlattı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)