![]() |
#1 |
![]() Anadolu Üniversitesi Acık Öğretim Fakültesi ders kitapları arasında yer alan Siyaset Bilimi ders kitabının 11. ünitesinin 214 sayfasının 3 paragrafında yer alan bazı ifadelerin Peygamber Efendimiz'e yönelik hakaretler içermesi tepkilere neden oldu.
Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, bilim adına Peygamber Efendimize yapılan saldırıya sessiz kalmayacaklarını söyledi. Anadolu Üniversitesi Acık Öğretim Fakültesi ders kitapları arasında yer alan Siyaset Bilimi ders kitabının 11. ünitesinin 214 sayfasının 3 paragrafında yer alan “Üstelik Hz. Peygamber zamanında bile Kur'an'daki hükümlerin aynen uygulanmadığı oluyordu. Örneğin, peygamberin kendisi, bir borcu öderken üstüne faiz anlamına gelebilecek bir ek yapmıştı” şeklindeki ifade sert tepkilere neden oldu. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, kitapta yer alan skandal ifadeler için “başta yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'e ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v ) yapılan son derece çirkin bir yakıştırma ve saldırırıdır” ifadelerini kullandı. Sessiz Kalınması Beklenemez “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v) hiçbir zaman Kur'an hükümlerinin dışına çıkmamıştır” diyen Bereket, tepkisini şöyle sürdürdü: “Ne amaçla ve neye hizmet ettiği belli olmayan, üstelik bilim adına Üniversite öğrencilerine ders kitabı olarak okutulan bir bilim kitabında, bu tarz dinimizin derlerine iftira atılmasını haz etmemiz ve bunun karşısında sessiz kalmamamız mümkün değildir. Bir an önce A.Ü Açık Öğretim Fakültesi Siyaset Bilimi Ders kitaplarının toplatılarak, sanki Peygamberimiz Allah'ın hükümlerinin dışında, Kur'ana aykırı hareket ediyormuş anlamı taşıyan bu yakışıksız ve gerçek dışı ibarenin çıkartılmasını ilgili kurum ve makamlardan bekliyoruz.” BBP Takipçi Olacak Bereket, Büyük Birlik Partisi İzmir İl teşkilatı olarak konunun takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi. habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BBP yetkililerini bu ince tespitlerinden dolayı tebrik ediyorum. Özellikle Atatürk İlke Ve İnkılapları dersinde toplumuzun büyük çoğunluğuna yönelik incitici ifadeler kullanılması da dikkatlerimizden kaçmıyor. Önceki yıl girdiğim Atatürk İlke ve İnkılapları sınavında yani resmen hükümetimize ya da gerçekten milletiin seçtiği halk iradelerine yönelik olduğu anlaşılan çoğunluk ve demokrasi ile ilgili soruları yadırgamıştım. Hatta o imalı birkaç soruyu not almıştım ama kaybolmuşlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Faiz anlamına gelen ek...
VADE farkı olmasın sakın... ya da kredi kartı ödemesi... saçmalamışlar. paylaşım için sağolun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sacmalamakta laffı hadlerini çok aşmışlar...
Dünya onun yaşantısına hayran bizimkiler nasıl açığını bulurum derdinde.. Örnek yaşantısıyla zamanına, zamana ve gelecek zamana örnek olabilecek tek insan Hz Muhammed...kendi yaptıkları saçmalıkları dinde yeri varmış adına bulmadıkları kulp yok..bedava paraya hayır diyemeyenler elbet onuda kendi çıkarı için malzeme yapacak... Allahtan duyarlı ve imanlı insanımız çok..Rabbim eksikliğini göstermesin.. BBP yetkililerine teşekkürler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Önderime, Liderime, Kurtarıcıma, Hatmulenbiyaya laf atanlar Allahın gazabından kurtulamaz ,Allah El-kahhar sıfatı ile teçeli eder...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ders kitabında Peygamber'imize Hakaret! Anadolu Üniversitesi Acik Ögretim Fakültesi ders kitaplari arasinda yer alan Siyaset Bilimi ders kitabinin 11. ünitesinin 214 sayfasinin 3 paragrafinda yer alan bazi ifadelerin Peygamber Efendimiz'e yönelik hakaretler içermesi tepkilere neden oldu. Büyük Birlik Partisi Izmir Il Baskani Ahmet Bereket, bilim adina Peygamber Efendimize yapilan saldiriya sessiz kalmayacaklarini söyledi. Anadolu Üniversitesi Acik Ögretim Fakültesi ders kitaplari arasinda yer alan Siyaset Bilimi ders kitabinin 11. ünitesinin 214 sayfasinin 3 paragrafinda yer alan “Üstelik Hz. Peygamber zamaninda bile Kur'an'daki hükümlerin aynen uygulanmadigi oluyordu. Örnegin, peygamberin kendisi, bir borcu öderken üstüne faiz anlamina gelebilecek bir ek yapmisti” seklindeki ifade sert tepkilere neden oldu. Konuya iliskin bir açiklama yapan Büyük Birlik Partisi Izmir Il Baskani Ahmet Bereket, kitapta yer alan skandal ifadeler için “basta yüce kitabimiz Kur'an-i Kerim'e ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'e (s.a.v ) yapilan son derece çirkin bir yakistirma ve saldiriridir” ifadelerini kullandi. Sessiz kalinmasi beklenemez “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v) hiçbir zaman Kur'an hükümlerinin disina çikmamistir” diyen Bereket, tepkisini söyle sürdürdü: “Ne amaçla ve neye hizmet ettigi belli olmayan, üstelik bilim adina Üniversite ögrencilerine ders kitabi olarak okutulan bir bilim kitabinda, bu tarz dinimizin derlerine iftira atilmasini haz etmemiz ve bunun karsisinda sessiz kalmamamiz mümkün degildir. Bir an önce A.Ü Açik Ögretim Fakültesi Siyaset Bilimi Ders kitaplarinin toplatilarak, sanki Peygamberimiz Allah'in hükümlerinin disinda, Kur'ana aykiri hareket ediyormus anlami tasiyan bu yakisiksiz ve gerçek disi ibarenin çikartilmasini ilgili kurum ve makamlardan bekliyoruz.” Haber5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() elin komunu el üstünde tutarlar ama Allah'ın elçisine hakaret ederler.
Allah'tan korkmayandan herşey beklenir ama bunun cezasısz kalmasını sindirmek mümkün değil. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|