07-19-2008, 11:38 | #1 |
BİLİYORMUSUN
Sana duygularımı nasıl anlatsam
Buna kelimeler yetmez ki. Gökyüzünden yıldızları indirsem, Sana ışık olamam ki. Sevgi bahçelerinden güller toplasam, Sana açtıklarını anlatamam ki. Gönlünde bir gonca gül olsam, Seninle açacağını anlatamam ki. Sen bir kuş, ben bir ağaç olsam, Dallarıma kon diyemem ki. Çağlayanlar gibi akmak istiyorum, Bunu yinede anlatamam ki. Seviyorum diye dağlara haykırsam, Sana sesimi duyuramam ki. Başını kalbinin üstüne koysam, Nasıl attığını anlatamam ki. Seninle buluşup el ele tutuşsam, Heyecandan öleceğimi anlatamam ki. Hep seninle kalsam, yanında olsam, Seni sevdiğimi anlatamam ki Bin vurgun yese de bu can sevdadan Usanmadı aşka yelken açmaktan Gönül toprağıma aşk yağmurundan Damla damla umutları bekledim. İçimde öylesi yalnızdı dünya Bu gönül hasretti aşka bahara Bak geldin bitmesin bu düş bu rüya Seninle sarıldım mutluluklara Bu son akşam deme veda ederken Gönlümce beklenen akşamlar olsun Öyle gülümse ki candan yürekten İçime umudun ışığı dolsun Bir tutam mutluluk bir içim su sun Gitme hayatımdan gitme ne olursun Ömrümce bu aşkı yaşamak için Neleri kaybettim biliyormusun.. Alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-19-2008, 12:16 | #2 |
BİLİYORMUSUN
Bir tutam mutluluk bir içim su sun
Gitme hayatımdan gitme ne olursun Ömrümce bu aşkı yaşamak için Neleri kaybettim biliyormusun.. emeğine sağlık dostum çok güzeldi teşekkürler...+ :-* |
|
07-19-2008, 12:18 | #3 |
BİLİYORMUSUN
asıl bütün güzellikleri yüreğiyle gören canım dostum okuyan gözlerine sağlık sağol yorum yaptığın için :-[
|
|
07-19-2008, 12:40 | #4 |
BİLİYORMUSUN
Ayrılık vakti gelmiş bir sevdanın başrollerinin kenetlenmiş elleri ayrılmaya yüz tutmuş mısralarda . Parmak uçlarıyla yâr'ine tutunmaya çalışan sevgilinin dudaklarından dökülen mısralar sanki . Aşkın nârıyla yanmış sinenin istediği bir yudum sevda suyunun hikayesi !
Paylaşım için Teşekkürler ( +1 ) ! |
|
07-19-2008, 12:42 | #5 | |
BİLİYORMUSUN
Alıntı:
|
||
07-19-2008, 15:19 | #6 |
BİLİYORMUSUN
Bin vurgun yese de bu can sevdadan Usanmadı aşka yelken açmaktan Gönül toprağıma aşk yağmurundan Damla damla umutları bekledim. yüreğine sağlık güzel paylaşımdı gülüm ;) |
|
07-19-2008, 18:12 | #7 |
BİLİYORMUSUN
İçimde öylesi yalnızdı dünya
Bu gönül hasretti aşka bahara Bak geldin bitmesin bu düş bu rüya Seninle sarıldım mutluluklara gerçekten güzel bir şiir miş .paylaşım için teşekkürler +1 :-* |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|