AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Bin Ladin'i Zevahiri mi ele verdi?
Evet 1 12.50%
Hayır 5 62.50%
Fikrim yok 2 25.00%
Katılımcı sayısı: 8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 06-16-2011, 21:21   #1
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Standart Bin Ladin'i El Zevahiri'nin Ele Verdiğine İnanıyor Musunuz?
Ben şahsen inanmıyorum...

Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-16-2011, 21:27   #2
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
Bir tane büyükelçiyi öldüreceğim diye, aralarında müslümanlarında oldugu onlarca insanın ölmesine sebep olan bir örgütte, birbirine ihanet etmeyecek kadar güçlü kardeşlik bağları olan insanlar oldugunu zannetmiyorum.O nedenle kesin ihanet etmiş diyemem,ama ihanet ettiği ortaya çıkarsa şaşırmam.Ayrıca bu insanların islami lider olarak görülmeside beni rahatsız ediyor,kişisel görüşümdür.
Hüdavendigâr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2011, 22:11   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Hüdavendigâr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir tane büyükelçiyi öldüreceğim diye, aralarında müslümanlarında oldugu onlarca insanın ölmesine sebep olan bir örgütte, birbirine ihanet etmeyecek kadar güçlü kardeşlik bağları olan insanlar oldugunu zannetmiyorum.O nedenle kesin ihanet etmiş diyemem,ama ihanet ettiği ortaya çıkarsa şaşırmam.Ayrıca bu insanların islami lider olarak görülmeside beni rahatsız ediyor,kişisel görüşümdür.
idaa ispat ister ! bir örgütten bahsediyorsun vebali tek değildir duyrulur sonra ahirette ben bilmiyorum söyleyen yoktu diyemezsiniz ahanda söylüyorum.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-16-2011, 22:56   #4
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
idaa ispat ister ! bir örgütten bahsediyorsun vebali tek değildir duyrulur sonra ahirette ben bilmiyorum söyleyen yoktu diyemezsiniz ahanda söylüyorum.
İspattan,vebalden dem vurupta,nur cemaati ile ilgili konularda cemaatin geneline ağzına geleni saydıran siz,bana bu tavsiyelerde bulunurken sizin yazdıklarınız aklınıza gelmiyormu ? kendi kendinizle çelişiyorsunuz dikkat edin.

Söylediklerinize gelince ortada ispatlanacak olan nedir ? örgütün yaptıkları zaten ortada,ki ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak-bunlar bariz ortada ya neyse- örgütte ihanet oldugu ortaya çıkarsa şaşırmam dememmi ispat gerektiriyor ?
Alt 06-16-2011, 23:06   #5
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
İspattan,vebalden dem vurupta,nur cemaati ile ilgili konularda cemaatin geneline ağzına geleni saydıran siz,bana bu tavsiyelerde bulunurken sizin yazdıklarınız aklınıza gelmiyormu ? kendi kendinizle çelişiyorsunuz dikkat edin.

Söylediklerinize gelince ortada ispatlanacak olan nedir ? örgütün yaptıkları zaten ortada,ki ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak-bunlar bariz ortada ya neyse- örgütte ihanet oldugu ortaya çıkarsa şaşırmam dememmi ispat gerektiriyor ?
ben ne dediğimi hatırlıyorum. burda hiç kimse benim nur cemaatine attığımı ispatlayamaz. ben gülen cemaatinin nur cemaati olmadığını böyle görmediğimi onunla alakası olmadığını söylüyorum. bu benim ve bir çok kişinin görüşüdür. ayrıca ben gözle görülür eleştirilerde bulunuyorum sense varlığını medyadan abd israilden öğrendiğin müslümanlar hakında konuşuyorsun yaptıkları ortada dediğinde yine aynı kaynaktan tağuti kafir ve zalimlerin kaynağıdır. bir müslüman bir müslümanı gayri müslimlerin haberi ile suçlayamaz bunu gülen hocanıza sorabilirsniz size fetvasını verecektir.

kaldı ki ispatlandığını iadaa etseler deben şahsım olarak bu kafrlerin kaynaklarına inanmam benimki sadece bir uyarı idi keyfin bilir istersen Gülen hoca gibi kafir ( terörist ) de benim için fark etmez.
Alt 06-16-2011, 23:22   #6
Kullanıcı Adı
Hüdavendigâr
Alıntı:
grevs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben ne dediğimi hatırlıyorum. burda hiç kimse benim nur cemaatine attığımı ispatlayamaz. ben gülen cemaatinin nur cemaati olmadığını böyle görmediğimi onunla alakası olmadığını söylüyorum. bu benim ve bir çok kişinin görüşüdür. ayrıca ben gözle görülür eleştirilerde bulunuyorum sense varlığını medyadan abd israilden öğrendiğin müslümanlar hakında konuşuyorsun yaptıkları ortada dediğinde yine aynı kaynaktan tağuti kafir ve zalimlerin kaynağıdır. bir müslüman bir müslümanı gayri müslimlerin haberi ile suçlayamaz bunu gülen hocanıza sorabilirsniz size fetvasını verecektir.

kaldı ki ispatlandığını iadaa etseler deben şahsım olarak bu kafrlerin kaynaklarına inanmam benimki sadece bir uyarı idi keyfin bilir istersen Gülen hoca gibi kafir ( terörist ) de benim için fark etmez.
Öncelikle şu "gözle görülür eleştriyi" ve seninle aynı görüşü benimseyen "birçok kişi" meselesini açıklarsan sevinirim.

Ben size "ben böyle bir örgütün gereğinden çok büyütüldüğüne,ihalesi üzerine kalan çoğu olayın Amerikanın kendisine etiket ettiğine inanan birisi olarak" derken sizin bana bildiklerimin kaynağının Amerika ve İsrail oldugunu söylemeniz nasıl bir ironidir ? Amerika el kaideyi kendisinin yarattıgını kabul ediyorda bizimmi haberimiz yok ? Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi)

Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim noktalarda olmuştur,benim size göstermek istediğim nokta bana tavsiye ettiğiniz şeylerin aynısını kendinizin yapmasıydı,ama siz beni Nur cemaatinin müridi ilan ettiniz,Gülen'den fetva alın dediniz.Buda ayrı bir yanılgıdır.

Benden bu kadar müdür..
Alt 06-16-2011, 23:36   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Zevahiri hizbullaha hamasa düşmanlık besleyen ırakta camii bombalattıran bir adam ...
Bu adama güvenmiyorum ..
Alt 06-16-2011, 23:40   #8
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Öncelikle şu "gözle görülür eleştriyi" ve seninle aynı görüşü benimseyen "birçok kişi" meselesini açıklarsan sevinirim.

Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi)

Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim...

Benden bu kadar müdür..

"Öncelikle şu "gözle görülür eleştriyi" ve seninle aynı görüşü benimseyen "birçok kişi" meselesini açıklarsan sevinirim." " hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim... "

o zmana sana sıralamanın anlamı yok öyle değil mi ?

"Örgütün yaptıgını iddaa ettiğim şeyler zaten örgütün üstlendiği olaylar(pakistandaki mısır büyükelçiliğinin bombalanması gibi)"

istedikleri olayın üstlendiklerini söylesinler ben TERÖRİST demiyecem bu böyle biline

" Şunuda bilmenizde yarar var,Nur cemaati ile uzaktan yakından alakam yoktur,hatta daha önce söylediğim gibi cemaatin yaptıklarını çok ağır eleştirdiğim... "

savunduğun için savunduğun birinden fetva alabilirsin sakıncası yok bence. murid olmak gerekmez.

Not: sırala dersen sıralarım ama sende eleştirdi isen gerek görmüyorum.
Alt 06-16-2011, 23:44   #9
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zevahiri hizbullaha hamasa düşmanlık besleyen ırakta camii bombalattıran bir adam ...
Bu adama güvenmiyorum ..
furkan ona bakarsan bizim kimseye güvenmememiz lazım. nerdeyse herkes bize düşmanlık yapıyor ( türkiye için söylüyorum ) elimizde kesin bişey olmadığı için söylüyorum boşuan vebala girmenin anlamı yok. tamam diyelimki güvenmiyorum diyelim ki şupheli bu bize onu abd uşağı görme, terörist deme hakkı vermez. bunu anlatmaya çalışıyorum. hatta herkes bilirki hamas daha 3 yıl önceye kadar türkiyede terörist ilan edilmişti ne değiştide terörist olmaktan çıktı. hamasata hiç bişey değişmedi. yoksa ben tertemşzdir demeyiyorum
Alt 06-17-2011, 00:30   #10
Kullanıcı Adı
Fırat
O kadar ilim irfan sahibiler de anlamadığım bunların islamın savaş hukukundan haberi var mı yok mu? Hani masum asla ama asla zarar görmeyecekti.. İlginç bir örgüt. Her adımını sanki abd istihbaratı planlıyor. Afganistana hangi nedenlerle girdi abd? Neden sonuç ilişkileri önemli.. İ

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)