AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-17-2013, 17:50   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Arrow Binali Yıldırım, CHP'lileri Endişelendirdi



Binali Yıldırım, CHP'lileri Endişelendirdi
CHP'li Musa Çam, Binali Yıldırım ile İzmir Valisi'nin hemşehri olmasından kaygı duyduğunu belirterek "Orada ayrı bir örgütlenme var" dedi.
Binali Yıldırım, CHP'lileri Endişelendirdi
17 Aralık 2013 Salı 10:40

AK Parti, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın hemşehri olması, CHP'nin İzmir milletvekillerini endişelendirdi.

"CİDDİ BİR ÖRGÜTLENME VAR"

"Hem Vali, hem de AKP adayı Bakan, Erzincanlı... Valinin, Bakanın çok yakını olduğunu da görüyoruz" diyen CHP İzmir milletvekili Musa Çam, "İzmir'de ciddi bir örgütlenme var. Valisinden kaymakamına kadar. Sayın Binali Yıldırım ciddi bir örgütlenme yapmaktadır. Dolayısıyla, 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerden ciddi endişeler ve kaygılar duymaktayım. Mülki idare amirlerinin baskısı, tehdidi ve sandık sorumlularıyla ilgili ciddi endişe ve kaygılar taşıyorum. Bunu dile getirmeyi tarihsel bir görev olarak biliyorum, çünkü orada ayrı bir örgütlenme var." şeklinde konuştu.

BİNALİ YILDIRIM KİMDİR?

Binali Yıldırım Erzincan Refahiye doğumlu. TBMM'de iki dönem İstanbul ve Erzincan milletvekili olarak görev yaptı. Halen İzmir milletvekili ve 11 yıldır da Ulaştırma Bakanlığı görevinde bulunuyor.
Erzincan'da doğan İzmir Valisi Mustafa Toprak, ilk, orta ve lise öğrenimini Erzincan'da tamamladı. Ankara SBF'den mezun oldu. İncesu, Taşlıçay, Ahlat Kaymakamlığı, Rize Vali Yardımcılığı yaptı. 2007'de Çorum, 2010'da Diyarbakır Valiliğine atandı. 9 Mayıs 2013 tarihinde de İzmir Valisi oldu.


























habervaktim

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-17-2013, 21:18   #2
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Standart
Başlık yanlış olmuş üstadım. Endişelendirdi değil,''düşecekleri ezik durumu kurtarma yatırımları'' olacaktı.
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi