10-03-2009, 18:34 | #1 |
Binbaşı Güney Baran'dan '' Astsubaylara ağza alınmayacak küfür ''
Astsubaylara ağza alınmayacak küfür 5. Ana Jet Üs K.lığında 152. Filo Komutanı olarak görev yapan Hv. Plt. Binbaşı Güney Baran'dan astsubaylara ağza alınmayacak küfür ve hakaretler. İnternete düşen ses kaydında 152. Filo Komutanı Baran, “Bana kalsa astsubay sınıfını kapatırdım” diyor. Babasının da emekli havacı astsubay olduğunu söyleyen Baran,astsubay camiasına ahlak sınırlarını zorlayan küfürler savuruyor. Ses kaydında “Alayının... Nefret ediyorum hepsinden” şeklinde küfürler ve hakaretler savuran Binbaşı Baran, emri altındaki astsubaylara da eziyet ettiğini itiraf ediyor.Baran eziyet ettiği kişilerden ve verdiği cezalardan ise büyük bir marifetmiş gibi bahsederek ‘küfürlü' konuşmasını sürdürüyor. TEMAD SES KAYDIYLA İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), yayınlanan ses kaydında “Tüm astsubayların şeref ve saygınlığını rencide ederek, tüm astsubaylara sövmek ve hakaret etmek suretiyle Astsubayların onur, şeref ve saygınlığına saldırıda bulunduğu” gerekçesiyle Binbaşı Güney Baran hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. AKTİFHABER
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|