|
![]() |
#1 |
![]() Her kelime Bahçeli'ye ait
![]() 8sutun Siyasilerin Twitter mekarı büyüyor... Twitter'da hesap açan siyasiler kervanına katılan MHP lideri Devlet Bahçeli, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söylüyor ve ekliyor. "Biliniz ki her kelime bana ait." MHP liderinin Twitter'da yazdığı mesajlardan biri 2009 yılında yaptığı bir konuşmayı hatırlattı. İŞTE BAHÇELİ'NİN TWİTTER SORUSU Bahçeli, Twitter hesabında kendisini takip edenlere bir soru soru soruyor... Bahçeli'nin sorusu şöyle: "Bir yazın yanına üç sıfır ekleyin. Sıfırlardan birisi zeka ve kabiliyet, diğeri bilgi ve eğitim, sonuncusu birikim ve tecrübe olsun. Bulduğunuz 1000 sayısından biri silerseniz kalan üç sıfırdır. Bir anlam ifade ediyor mu? Hayır. Öyleyse bir (1) size göre ne olmalıdır?" Twitter'da kendisine gösterilen ilgiden memnun olan Bahçeli, "dbdevletbanceli" hesabında, her kelimenin kendisine ait olduğunu kaydediyor, Bahçeli, Twitter hesabının kendisine ait olduğunu şu sözlerle izan etti: "Twitter ailesine katılımım yaklaşık 7 saat oldu. Alaka çok yüksek. Anlaşılıyorki bu aile beni benimsedi. Biliniz ki her kelime bana aittir" 12 YILLIK İKTİDAR İSTİYOR Bahçeli bir başka mesajında ise 12 yıllık bir MHP iktidarı istiyor. İşte Bahçeli'nin o mesajı: "2023 Yükselen Ülke: TÜRKİYE Hedefine varmak için 24.,25. ve 26. yasama dönemlerini kapsayan 12 yıllık tek başına MHP iktidarına var mısınız?" İŞTE BAHÇELİ'NİN 2009 YAPTIĞI VE İNTERNETTE TIK REKORMLARI KIRAN KONUŞMASI video kaynak : http://www.8sutun.com/Her-kelime-Bah...ait_93838.html linkteki video nasil eklenir bilemiyorum ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|