02-14-2009, 04:23 | #1 |
Bir Adın Kalsın Bende
Hadi git
Bir adın kalsın bende Al götür bende neyin varsa Hepsini götür Bir adın kalsın bende,bir adın kalsın Ne o ilk karşılaşmamızı Ne o ilk konuşmamızı Ne de o elinden tuttuğum günü Al götür, al götür bende neyin varsa Bir adın kalsın bende Bir adın kalsın, bir adın Birde içimdeki, o yangın Fırtına, acılar ve birde gözyaşım Al götür, bende neyin varsa Yağmurlu bir günde, sokakta Islanmıştık hatırlar mısın Kavuşamayız sözünü söyledikçe Yumruğumu sıkar Vururdum kaldırımdaki ağaçlara Sen. Sen. yapma vurma ne olur derdin Bense, sen yoksan bu dünya boş.derdim Bende giderim derdim. Şimdi bak Bak ta, beni de götür, beni de götür Geceleri koynuma bastım, sanki ihanet gibi Yok inan yok, ayrılamazsın benden Gidemezsin, terk edemezsin, derken.. Dağlarda çırası akmış bir çam ağacı gibi Kolu kanadı koparılmış bir kuş gibi Bırakıp ta, gidişin, Toprağa dikilmiş yeşil ağaca Su vermeyip kurumaya terk edilmiş gibi Gittin ya, Bir adın, bir adın bari kalsın bende Sokak lambaları gece fenerimiz, Ses çıkarmasın diye sessizce yürüdüğümüz Kaldırım taşları, mezar taşlarımız Olsun derdik, hatırlar mısın, Birde ağlardık, birlikte kucaklaşarak Ayrılmayalım, ayrılmayalım derdik ya Derdik te, ne oldu şimdi, söyle ne oldu Gittin yoksun şimdi, Bir adın bir adın bari kalsın bende Bunca aşkımızdan sonra, Bu yaşadığımız ayrılıktan sonra İstiyorsan adını bile benden Onu da yollarım, merak etme Bir kırmızı güle Gül yapraklarını tek tek açar İçine tek tek adının harflerini yazar O gülü tomurcuğa çevirir, yüreğimle Adını da istersen gönderirim, İstiyorsan onuda, adını da gönderirim Ama, ey canım sevdiğim Bırakta, bırakta o sevdiğim yarimin Bir adı, senin bir adın bende kalsın. Mustafa Ali Akbaş
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|