![]() |
#1 |
![]() Gazeteleri takip ediyorum . AK Parti ve Başbakan Erdoğanla ilgili haberlerde kullandıkları resimlerde herhalde var olan resimler içinden bilinçli bir şekilde insanlara en antipatik gelecek resimleri seçmeyi adet edindiler .
Ben bu işin bilincli ve bir plan çerçevesinde yapıldığını düşünüyorum . Şu resme bakın Güzelim Başbakanımızın hangi resmini kullanmışlar haberde : ![]() Haber linki : http://www.aksam.com.tr/mansetine-ka...i--25045h.html Haberlere resimler eklemekle görevli kişi kesin AK Parti düşmanı .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() o konuda vakitin üstüne tanımam
![]() kaç sene ahmet necdet sezerin sümüklü resmini kullandılar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Her halde yasa boşluğundan, normalde arşiv resimleri gazetede defalarca kullanılmaz. Sadece haber resmi bir defa kullanışlır. Arşiv resimleri kullanılması yasalarla önlenmeli. Haber resmi o gün çekilmiş olan resim kullanılır, kullanılmalı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Başbakan orada bu lavukların çapını gösteriyor mühim bir şey değil
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hangi resmini koyarlarsa koysunlar hiç önemli değil her haliyle karizma...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bilinçaltı Telkinler uzun süredir mevcut... ! Medyada sürekli uygulamaktalar... Çeşitli kanalların sürekli felaket tellallığı yapması ülkede huzursuzluk çıkarmak için ve zihinlere deccali şekilde kazınmaktadır... Olumlu haller ve Hayırlı şeyler yerine bilinçli şekilde parapisikolojik ve pisikolojik harb teknikleri kullanmalarıda öyledir... Özelliklede dizilerde biliçaltı telkinlere çok dikkat edilmesi gerekir !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Evet kasten böyle bir resim koymuş olabilirler. Ama yapabilecekleri şey en fazla bu olur zaten. Bunun ötesinde bir şey yapamazlar. Yaptıgı hemen hemen her açıklama herkesin ayakta alkışlayacağı türden olduğu için, resime kimse çok fazla takılmaz diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bunlar olağan şeyler. Halka karşı kinlerini Başbakanımız üzerinden kırmaya çalışıyorlar. Muhafazakar basında halkı yok sayan şahısları kullanırken en tuhaf olan resimleri kullanırdı. Hatırladığım Hsyk başkanı Emin ağaoğlunun tuhaf bir resmi vardı sürekli kendisi ile ilgili haberlerde onu kullanırlardı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() süper poz....
sevenlerine ben burdayım diyen, sevmeyenlerede ayağınızı denk alır dercesine verilen bir poz... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Evet bu günki gazetelerden Başbakanımızın fotorafları ..
![]() http://haber.gazetevatan.com/tbmmde-...5385/9/Siyaset |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|