|
![]() |
#1 |
![]() Bir hayalim var ama bunun neden hayal olduğunu bilmiyorum.America'da adamlar sırf tarihler yok elleride seneryo yok diye bir tarihlerini anlatan yenildikler savaşın filmini 2 defa çektiler.Ama bizim elimizde hiçbir milletin elinde bulunmayan zengin hazinelerimiz var.Fatih,Kanuni Sultan Süleyman,İstanbul'un Fethi,Osman Gazi Orhan Gazi,Yavuz Sultan Selim,Atilla,OğuZ Kaan,Belkide bir Kürşat isyanı bile güzel bir film olmaya layık.Amerikada baktığımızda yok Harry Potter,Transformans,Yüzükleri Efendisi gişe rekorları kırıyorlar.Bu filmlere diyecek lafım yok lakin bizi elimizde zaten hazır seneryo var tek gerekli şey iyi bir yönetmen,iyi bir projector firması,3d tasarımcı mühendisler ve iyi sponsorlar.Neden bizim dünya çapında tarihimizi anladan adam gibi bir film yok.Bir İstanbul'un fethi 3d şekilde yapılsa güzel olmaz mı?İnşallah hayalım böyle bir filme ben imza atmak.Belki komik gibi görünsede elin herifi ne filmler yapıyor.Neden onların Davidleri film çekiyorda bizim Ahmetimiz.Mehmetlerimiz filmler çekemesin
![]() Konu buyukusta tarafından (10-07-2011 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir akif klasiği . . . :D
Hayal kırıklığına uğrama sonra kardeşim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BEN YAPAMASAMDA ÖMRÜM YETMESEDE NEDEN BİR TÜRK BUNU YAPMIYOR.NEYİ BEKLİYORLAR
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ogus kaanin onemli bi yeri var tarihimizde.
Hatta oda apacheymis ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kızdı dağılın.