AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hikayeler Hoşumuza giden hikayeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-16-2007, 10:15   #1
Kullanıcı Adı
hayat
Standart Bir Insanin Kendisi Ile YÜzlesmesi...
Sevmek dedim "Yoluna ölmek"dedi "Yol"dedim "Alip basini gitmek"dedi "Gitmek"dedim Bir "ahhh"çekip "dostlardan ayrilmak"dedi "Dost"dedim Durdu bana bakti"Dost"diye mirildandi "yüregime nasil koysam bilemedigim"dedi "Yürek"dedim "Dünyalari içine sigdiramadigim"dedi "Dünya"dedim "Hayatin bir yüzü"dedi "Yüz"dedim "Ardinda ne gizli bilemedigim"dedi "Giz"dedim "Hep çözmeye çalistigim"dedi "Çalismak"dedim "Bitmeyecek bir öykü"dedi "Öykü"dedim "Binlercesini içimde gizliyorum"dedi "Gizlemek"dedim "Iste herseyin bitimi"dedi "Sey"dedim "Sevda"dedi "Sevda"dedim "Pesinden kostugum"dedi "Kosmak"dedim "Hayat bir maraton"dedi "Hayat"dedim "Öyle kisa ki"dedi "Niçin kisa?"diye sordum "Yasanacak çok sey var,zaman yok"dedi "Yasanmasi gereken ne var?"diye sordum
Ask"dedi Kaç kere?diye sordum Bin kere,milyon kere"dedi Neden bir kere degil"diye sordum Bütün asklarin toplami,en yüce ve tek ask dedi Önce ona varsan olmaz mi?"diye sordum Keske olsa"dedi,ama önce yogrulmak gerek Aci çekmek mi?diye sordum Evet,ask acisinda yok olmak dedi Yok olunca!dedim Iste gerçek askta o zaman yasamaya baslarsin dedi Gerçek ask dedim Büyük o!dedi Durdum durdum ve sustum!Neden sustun?diye sordu Yüregim titredi sanki"dedim Neden?diye sordum Bilmiyorum dedim.Büyük o! Evet dedi Büyük o Nerede?diye sordum Yüregini aç dedi Yüregimi açmak!dedim Bir tebesümle bak her seye dedi Tebesüm dedim Her kapinin anahtari dedi Kapi dedim Girmeden bilemezsin dedi Ya korku!dedim Neyi?diye sordu Bilinmeyenden korkar insan dedi Ben bilmiyorum dedim Neyi?diye sordu Ben'i dedi Sen kimsin?diye sordu Ben kimim diye sordum Sevgiyle beslenensin dedi Kimin sevgisiyle?diye sordum Büyük o'nun dedi Durdum durdum.Yine sustum. Kimsin? diye sordum! Sen'im dedi........

Kimse bir aski

Onarmaya kalkmasin

Kaybedilmeye deger

En güzel aninda bitirilmisse eger.....

hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-22-2007, 11:49   #2
Kullanıcı Adı
HUZUR
Standart Bir Insanin Kendisi Ile YÜzlesmesi...
ELLERİNE SAĞLIK .....
HUZUR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)