AK Gençliğin Buluşma Noktası
Hikayeler Hoşumuza giden hikayeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-16-2007, 09:56   #1
Kullanıcı Adı
hayat
Standart bir kar tanesi.....
Onunla bir yaz tatili gezisinde tanışmışlardı,kısa bir birliktelikten sonra artık her ikisi de bir biri için yaratıldığını ve bununda bir kader olduğunu düşünüyordu ,kız her sabah onla buluşmak için çok uzaklardan erkenden yola düşer, içi içine sığmayarak bir anda onun yanında olayım diye minibüsün kaptanına bakar, hadi biraz daha hızlı diye içinden geçirirdi,kız onun evinin yakınlarına gelince cep telefonundan onu arayarak hadi “uykucu aşkım” kal ben geldim diye arar ve hey canla her zaman ki kahvaltı yaptıkları yerde onu beklerdi ,günler ayları aylarda yılları kovaladı, her şey çok güzeldi,birbirlerine güzel sözler şiirler yollar şarkılar tutarlardı ve her yeni çıkan şarkı onlarındı,günlerini ayrı olarak bir saniye bile düşünmüyorlardı,bir zaman sonra, sevgi onlara aşırı güven vermeye başladı,artık bir şeyler yetmemeye ve aşkın doyumsuz hazzında kaybolmaya başladılar,küçük şeylerden büyük olaylar yaratmaya her ikisi de kendilerinin haklı olduğunu düşünüp olabildiğince kırmaya incitmeye başlamışlardı,artık o eski güzel şeyler onları mutlu etmiyordu,yine bir tartışma sonrası, kız seninle artık anlaşamıyoruz bir birimizi sürekli kırıyoruz gel artık burada bitsin bu dedi,çocuk hiç itiraz etmedi tamam bitsin.....ve ayrıldılar ,her ikisi de çok pişmandı,ama gururları daha da ağır basıyor asla onu aramam seviyorsa o arar diye beklemeye başladılar,aradan günler geçti hiç bu kadar ayrı kalmamışlardı,hep içinden belki de aramıştır diye çoğu kez telefonlarına baktıkları olmuştur,eski mesajlarına bakıp bir gülümseme atmak ondan geriye kalan”canım bu gün çok yorgunum hemen yatacağım” belki de çok anlamsız bu sözler,onu anımsattığı için ne kadar kıymetli olduğunu düşünüp bunları silmeyi göze alamamışlardı,kız her gece allahım ne olur onu bana geri ver diye dua eder,onunla geçen güzel bir anını düşünüp onunla beraber uykuya dalardı,bir gün artık bunun bittiğine ve çocuk dönse de onu asla affetmeyeceğini düşünen kız ,çocukla ilgili bütün her şeyi siler,çocuk ona ulaşmasın diye cep numarasını değiştirir,aradan yıl geçer ve kız birisiyle nişanlanır,nişanlısını sevmektedir ama onun gibi değil,bir gün radyo dinlerken “Bir kar tanesi kon dilimin ucuna” diye teoman ın şarkısını duyunca eski bir şeylerin unutulmadığını anlayan kız göz yaşlarına hakim olmaz,bu şarkı onların tek ortak şarkısıdır”neydi sorun ?neden bitti? diye düşünür kendi kendine,artık nişanlı olduğunu ama hala onu sevdiğini anlar istese de içindeki unutulması gerekilen şeyleri unutmamıştır, çocuğun telefonunu arayıp aramamakta çok savaş verir duygularıyla,ne diyecektir,sanıl başlayacak tır söze,kendini kemiren bu dürtülerle bir cesaret numarayı kendi numarasını gizleyerek arar..........

<<<<Alooo

<<<<Kimsiniz?

<<<<Neden ses vermiyorsunuz?diye çocuk telefonun diğer ucuna seslenir.....ama cevap yok,kız onun sesini tekrar duymuş olmanın ve o anın hey canıyla titreyerek telefonu kapatır,duygularına hakim olmaz ve ağlar..........

Aradan bir ay geçmiştir,kız her fırsat bulduğunda telefona sarılıp çocuğu arar,sadece sesini duymak ona seni hala unutmadım diye bilmeyi ve bir kez olsun sarılıp koklamayı çok ister,ama şimdi bu kız için o kadar uzaktır ki ellerini bağlayan nişanlı olmasıdır ,bu arada çocukta sürekli gizli numarayla arayan kişinin kim olduğunu merak etmektedir,,kız bir gün yine çocuğu arar;

<<<<Alo ? kimsiniz ?ses versenize lütfen ! der çocuk,

arayan kişinin arkasından belli belirsiz bir müzik sesi gelmektedir,

<<<<BİR KAR TANESİ KON DİLİMİN UCUNA

o an bir hey can kaplar çocuğu kalbi duracakmış gibi olur bir an

<<<< BİR KAR TANESİ KON DİLİMİN UCUNA

>>>>Konuş bir tanem seni çok özledim,sesini özledim,sensin biliyorum MİNİK KUŞUM !!!!! sensin ,özlemle hasretle ağlamaktadır çocuk,bunu derinlerde kızda hissetmektedir,çocuk bu arayanın kim olduğunu ses vermese de tanımıştır.

Kız minik kuşum kelimesini duyduğunda evet canım benim MİNİK KUŞUN dememek için kendini zor tutmaktadır,her ikisi de sessiz sessiz ağlamaktadır,duyulan tek teoman’nın sesi “BİR KAR TANESİ KON DİLİMİN UCUNA”

hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)