![]() |
#1 |
![]() Evet bugün 2 Nisan 2008 , tarihi bir gün çünkü Fenerbahçemiz Avrupa şampiyonlar liginde , son 8 devin kaldığı o ölüm kalım mücadelesinin ilk maçına çıkacak
Ben başlıkta olan kardeşliği anlatmak istiyorum O kardeşlik Ay - yıldızın etrafında toplanan kardeşliğin hikayesidir , o kardeşlik toprak sahada yere düşen Fenerbahçeliyi bir beşiktaşlının kaldırmasıdır , o kardeşlik sakatlanan bir Galatasaraylıyı Fenerlinin kenara kadar sırtında taşımasıdır , o kardeşlik mağlubiyete üzülen bir Beşiktaşlıyı alnından öperek teselli eden Galatasaraylının hikayesidir ama gerçektir... [size=10pt]...ŞAH DAMARIMDA AKAN KAN KADAR GERÇEKTİR. VATANA HİBE ETTİĞİM CAN KADAR GERÇEKTİR. ...Hayır , abartmıyorum bilakis o büyük kardeşliği ifade etmekte zorlanıyorum , benim küçük dünyam bu büyüklüğü anlatmaya yetmez fakat kısacık ömrüm bu kardeşliğin ne kadar büyük olduğu idrak etmede yeterli olacaktır. Evet ben bir Fenerbahçeliyim ama; yeri geldi galatasarayla sevindik yeri geldi beşiktaşla güldük Sizede bu kardeşliğin gururu yakışır. Gelin bugün beraber üzülelim , beraber sevinelim , Ağlayalım gülelim , sonunda ; ZAFER , KARDEŞLİĞİN OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() neden böylesine harika bir konuyu cevapsız bıraktınız anlamıyorum..kavga etmek daha ağır basıyor belki ondandır...
ne dersiniz_ ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yaşasın hakların takınların kardeşliği :-* (solcu sloganı gibi oldu :D )
+1 |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
buradayız ;) ;) dediğin gibi ZAFER KARDEŞLİĞİN OLSUN |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Konuda bir fb li, bir bjk li birde gs li var bir ts li olarak bende geleyimde kareas tamamlansin 8)
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tabiki...Trabzonspora da her zaman yer varr
![]() ![]() hem bi kere o benim kardeş takımım..malum bizde karadenizliyiz :D |
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı: