10-21-2008, 00:34 | #1 |
Bir Nefeste Aşk ....
intihar girişimleri başarısızlıkla sonuçlanmış bir ölüyüm ben sevmek için yeteri kadar zamanım olmadı yaşamak içinse ölümü soyunamadım küçüktüm gözyaşlarım toprağa varana dek kurumazdı o zamanlar o zamanlar yeşili görene dek susmazdım melekler vardı yağmur damlaları indirirlerdi yeryüzüne yağmur tozları dolardı gözlerimden içeriye ama hep yorgundum geç kalmışlığın, geri kalmışlığın yorgunu ve hep korkaktım sevmelerin hayata zamansız vurulmaların uzağında korkak çoğu zaman sonra değildi yorgunluğum henüz dinmemişti şehrin gözlerinde uyku mahmurluğu denizdeki dalgalarda beyaz bir telaş vardı güvercin kokan sert bir rüzgar kızıl şafakları titretti doğmakta olan güneş üşüdü ben üşüdüm kanatları altıdaydı rüzgarın, aşkı gördüm artık çok geçti rüzgarı içime çekmiştim üstelik öfkemden ödünç aldığım cesaretle aşkı solumuştum ama sığmıyordu bir nefese aşk damarlarımda hayat bulması için vazgeçmeliydim suni teneffüslerden intihar etmeliydim yaşamak için aşk için ve baş dizedeyiz intihar girişimlerimin yarım kalış anlarında kaçıncı denemeyi yapıyorum bilmiyorum ama olmuyor tam yaşamın kıyısına varıyorum hayata elimi uzatıyorum işte bir hata mesajı daha yine yarım kaldım kaç kez hayat dilendi ruhum intiharlardan, artık bilmiyorum bu kaçıncı ceset bensiz verdiğim ömürleri sayamadım ölüm kuşanmıştım aşk için yeniden hayata soyunamadım o günden bu güne çok yağmurlar yağdı aşk ikliminden biçare çöllere çok rüzgarlar esti yürek titreten ama ne yaşamak için doğru düzgün bir intiharım oldu benim ne de sevmek için cesaret bulduğum bir senim Kemal Halil DEMİRCİ
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|