AK Gençliğin Buluşma Noktası
Forum Köşe Yazarlığı Ak Parti Forum Köşe Yazarları buraya.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-19-2008, 16:05   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Standart Bir Omuz da Siz Verin Dostlar !
Meğerse nekadar kırılgan yanlarımız varmış ... Başımıza tac ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti ve temellerinin sağlamlığı ile övündüğümüz rejimimiz, bayanların başlarına örttüğü bir başörtüsü ile toz duman olabiliyormuş ...

Bir omuzda biz verelim o zaman da rejimimizin toptan kurtaralım.

Öncelikle askeriyeden başlayalım, Türk askeri tamamen laikleşmeli, nede olsa sırtımızı yasladığımız, güvencemiz askerlerimiz ...

Şimdi askerlerimizin ebeveyinlerinden başlayalım, yemin törenlerine Başörtülü ana, bacı ve eşleri almayalım. Nede olsa ettikleri yeminin karşıtı o ebeveyinler ! Sonra vatanı için canını veren askerlerimize başka bir isim verelim, " Şehit " kelimesi " İslam " dan geliyor çünki, Laik yaşayan bir asker Laik olarak ölmeli ! Cenazelerinde de oldukça dikkat etmeliyiz, Sakın ola bir Başörtülü cenazenin bulunduğu alana yaklaştırılmasın, sonra televizyonlarda görüp, başörtüsüne özenenler olabilir ! Bu kişiler, vefat eden askerin anası veyahutta eşide olabilir ama ne olmuş ki sanki, bir can vermişlerse vatan için ! Şimdi bize kalsa daha toptan bir çözüm sunacağız ama oda yemez gibime geliyor ... Hadi Başörtüsü kullanan ailelerin evlatlarını askere almayalım diyeceğim ama o zaman elimizde nekadar asker kalır acaba? Neyse biz işimize geleni kullanıp, işimize gelmeyeni rejim karşıtı ilan etmeye devam edelim, böylesi daha karlı !

Yeni bir yasa tasarısı çıkaralım sonra, gelecek nesilleri kurtarmak için. Anneleri başörtüsü kullanan çocukları, koruma altına alalım, doğdukları andan itibaren. Devlet gözetimi altında, annelerinin başlarının bağlı olduğunu bilemeyecekleri mekanlarda büyütelim onları. Güzel bir modernleşme eğitimi verelim. Mustafa Kemal'in kendi kafamıza göre çizdiğimiz yanlarını aşılayalım onlara, ama Zübeyde Hanım ve Latife Hanım'dan bahsetmeyelim. Sonra tehtitkar medya organlarından, tesettürlü resimlerini görebilirler ! Tüm bunları yaparken de enayi durumuna düşmeyelim, çocukların bakımı için gereken ücretide ailelerinden alalım, nede olsun Cumhuriyetimize sağlam neferler yetiştiriyoruz !

Meydanlarada el atmadan geçmeyelim. Taksim ve Nişantaşı'na girişleri koruma altına alalım. Önüne gelen sallana sallana geçemesin caddelerinde ... Tesettürlü olanları engelliyelim ama turist avcılarını besleyelim ! Yada birkaç kişi ayarlayalım, sakallarını düzeltelim, koyu bir İslamcı havası verelim, Taksim'e salalım ... Sadece yılbaşında değil, ara sıra sarkıntılık ettirelim bayanlara. Böylece rejim karşıtlığının yanında namus karşıtlığı damgasıda vuralım bu İslamcılara ... Ondan sonrası kolay, artık kim bir tesettürlü, sakallı görse tükürük yağmuruna boğar. Kimsede bu şekilde caddelere çıkamaz. Evlerine misafir kabul edemez. Vebalı muamelesi görürler ! Bizde bi köşede oturur bıyıklarımızı ovuştururuz tatlı tatlı !

Nasılda içiniz gitti değil mi? Nasılda bunların gerçekleşmesini arzuladınız ... Bir Başörtülü bayanı küçük düşürmek için neler vermezdiniz değil mi? Ama kussura bakmayın, bunları yapmaya ne Yargıtayınızın gücü yeter ne de Danıştayınızın ! Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız !

Siz çağrıda bulunmaya devam edin bakalım, belki milyonları yine dökersiniz meydanlara, size omuz verenlerde olur ama, sessiz milyonların sesi çıkmaya başlarsa kaçacak delikte bulamazsınız ...

VesseLam

 

Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-19-2008, 16:53   #2
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Bir Omuz da Siz Verin Dostlar !
Çok güzel dile getirmişsiniz yine.Maşallah diyelim.Kaleminize sağlık.
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2008, 17:43   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Standart Bir Omuz da Siz Verin Dostlar !
İlginiz için teşekkür ederim.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-19-2008, 18:02   #4
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Bir Omuz da Siz Verin Dostlar !
Sessiz milyonların sesi çıkmaya başlarsa, kaçacak delik bulamazsınız...
Böyle günlere az kaldı galiba...
Eline, kalemine sağlık Yusuf kardeş...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




webmaster blog çarşamba pasta