![]() |
#1 |
![]() Selamun aleykum
Bir saadetli olarak Sayin basbakani davostaki dik durusundan dolayi tebrik ederim sayin baskanimiz kurtulmusun da dedigi, Gibi Dik durdugu Sürece Sonuna kadar arkasindayiz ![]() islam alemi seninle gurur duyuyor dik duran adam Davosta ,osmanli tokati ile tarih yazan adam ![]()
![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (01-31-2009 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ve Aleyküm Selam.. Hoşgeldiniz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Allac razi olsun hosbuldum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aleykümselam. Hoşgeldiniz..
Başbakanımız her daim dik durmuştur zaten. Başkalarının dilekleri tuhaf kaçar bu konuda. Güzel dilekleriniz içinde ayriyetten teşekkürler Tekrardan hoşgeldiniz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Teşekkürler Hoş Geldin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ve aleyküm selam kardeşim hoş geldiniz.Saygı çerçevesi içinde birbirimizi kırmadan siyaset yapabilmek dileğiyle.Hayırlı forumlar dilerim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aramıza hoşgelmişsiniz.Asıl ben sizi bu dürüst düşüncenizden dolayı kutlmak istiyorum.Farklı düşünebiliriz;lakin önümüze doğrular getirildiği zaman doğruya doğru,yanlışa yanlış demesini bilmeli...gönüller.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Hosbuldum hepinize ayri ayri tesekkür ederim
![]() Biz Müminler maide suresi ile amel etmeyi bilmeliyiz Ey inananlar! Allah için adâletle şâhitlik edenler olun. Bir topluluğa karşı duyduğunuz kin, sizi adâletten saptırmasın. Âdil davranın; takvaya yakışan budur. Allah'tan korkun; şüphesiz Allah yaptıklarınızı haber almaktadır" (el-Maide, 5/8) Sayin basbakan Sözlerinin arkasinda durudugu sürece hakki haykirdigi sürece arkasindayiz destekcisiyiz insaAllah |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
davos |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|