![]() |
#1 |
![]() bir sevgi büyüttüm susuz ve güneşsiz
bir sevgi büyüttüm saksısız ve topraksız bir sevgi büyüttüm aysız ve yıldızsız gecelerden bir sevgi büyüttüm karşılıksız ve çıkarsız bir sevgi büyüttüm parasız ve çeksiz bir sevgi büyüttüm sessiz ve derinden bir sevgi büyüttüm ıraksamalardan bir sevgi büyüttüm duraksamalardan bir sevgi büyüttüm özlemlerden türkülere dönerek bir sevgi büyüttüm büyümeyen yanımla bir sevgi büyüttüm adressiz ve çoğullaşarak bir sevgi büyüttüm büyüdükçe çocuklaşarak bir sevgi büyüttüm kollarımı açtığımda büyüyerek bir sevgi büyüttüm bitmeyecek bitirilmeyecek bir sevgi büyüttüm büyüdüğünde sana varacak bir sevgi büyüttüm büyüdüğünde sana varacak büyüdüğünde sana varacak Büyüde gel Büyüde gel Alıntı
![]() Konu siyah gül 07 tarafından (10-23-2008 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bir sevgi büyüttüm karşılıksız ve çıkarsız
bir sevgi büyüttüm parasız ve çeksiz çok güzeldi dostum yüreğine sağlık (+) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için dostlarım ancak şiir alıntı ben çaldım onu yinede eklediğim için ++ veren elleriniz dert görmesin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allah razı olsun kardeş çok güzel bir şiirdi ellerinize sağlık paylaşımınız için çok teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|